🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 592
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 595
Първия път Николов, когато тръгна да казва нещо за майката го прекъсна Мартина с едно тъпо-драматично изказване, втория път, водещата, изтече им времето. Така и не разбрахме. Николов каза нещо от рода на "от там тръгна всичко и ние се усъмнихме".

# 2 596
Дяволо, моето мнение е по-различно. Мартин и Даниела взаимно се лъгаха и манипулираха, и двамата играха роли. Мартин е минал през толкова жени и се е разделил грозно с една голяма част от тях. Никаква жертва не ми е в случая. Даниела, че не струва и че е компаньонка е факт, но всичко у нея крещеше това и тя сама си казваше какво очаква и иска. Никой не е имал чувства. Той сега просто се опитва да излезе чист и сух на неин гръб.

# 2 597
  • София /Абсурдистан
Завиждам на самообладанието на Данка. Аз да бях, до сега да съм си тръгнала от студиото 100 пъти.

# 2 598
  • София
Чатът, предварително подготвен да се покаже на голям екран, подбраните кадри от шоуто с разговора за колието, приказките на Николов какъв невероятен, искрен и влюбен мъж бил Мартин, агитката на диванчето, която да дюдюка, всичко изглежда внимателно планирано. Почва да ми се оформя нова версия, признавам, че може да е налудничава. Даниела е избрана точно заради книгата ѝ, за която са били сигурни предварително, че ще разбуни духовете на мъже, жени, на всички, със скандалното пропагандиране на меркантилност. Не знам дали Мартин действително естествено се е насочил към нея или добре обмисленият сценарий е бил богатият ерген да влезе в ролята на жертвата на златотърсачката. При всички случаи са това дава поне две интересни опции за финал - любовта побеждава или ще сготвим наглата златотърсачка. Тази сутрин определено целта е била да я сготвят в ефир.

Точно така, но не успяха и за това е виновна и некадърната водеща.

Ники Николов нали рекламира винаги, че този сезон е бил за майките и дъщерите, да гледат и да не се притесняват.
И сега и него го е яд, че предобриха и излиза, че направиха реклама на най-пошлото - меркантилността.

Аз имам въпрос, Ники Николов ще е доволен ли ако дъщеря му вземе примера на Даниела?
Риторичен въпрос.

# 2 599
  • Вестерос
Защо Вики е дал роза на края, когато не е имал намерение? Някой мил човек моля да каже 🥤🌸

Това между Марто и Дацето ми се струват не’кви глупости
да, не разбрах и аз, искаш е да си тръгва. Защо така с Люба не разбрах постъпи, много тъпо. Иначе после спал с нея, що не...

# 2 600
На мен ми е интересно, с какво толкова Даниела "държи" тоя спонсор, че да се втурва с цветя той, коли, апартаменти, ще каже човек, че е Гал Гадот. Няма по-хубаво от нея ли, по-можещи в секса!? Какви балъци има по този свят ...

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 16:30 от Americana_

# 2 601
Ана - Мария каза, че може да докаже за четирима любовници на Данка и тя хладнокръвно - ти не се обаждай, теб никой нищо не те пита!

# 2 602
  • Вестерос
Мартин, може да е токсичен, но показва емоция, а Данка... НИЩО!
За мен нито харакири е направил, нито нищо. Личеше си колко е обиден иска да избяга. А тя ни лук яла, ни лук мирисала.. мога да кажа, че съжалих Мартин, защото е бил влюбен, просто днес както гледаше, абсурд да не е бил.
500 рози били от приятелки, да бе да 🤣

# 2 603
  • Street of Dreams
Чатът, предварително подготвен да се покаже на голям екран, подбраните кадри от шоуто с разговора за колието, приказките на Николов какъв невероятен, искрен и влюбен мъж бил Мартин, агитката на диванчето, която да дюдюка, всичко изглежда внимателно планирано. Почва да ми се оформя нова версия, признавам, че може да е налудничава. Даниела е избрана точно заради книгата ѝ, за която са били сигурни предварително, че ще разбуни духовете на мъже, жени, на всички, със скандалното пропагандиране на меркантилност. Не знам дали Мартин действително естествено се е насочил към нея или добре обмисленият сценарий е бил богатият ерген да влезе в ролята на жертвата на златотърсачката. При всички случаи са това дава поне две интересни опции за финал - любовта побеждава или ще сготвим наглата златотърсачка. Тази сутрин определено целта е била да я сготвят в ефир.
Това, или наистина имат доказателства, че през цялото време е имала любовник. Ако това е така, аз съм за сготвянето - никаква солидарност не бих имала с нея. Бих разбрала и другарския съд, и гнева на Мартин и солидарноста и загрижеността на Николов - той пък едва ли не се извиняваше, че я е поканил и се чувстваше виновен, че неговият любимец е наранен.
Но на този етап още не знаем истината, много неща не се връзват, аргументите на Мартин не бяха никакви доказателства.

# 2 604
Не, Дяволо. Тя е избрана да участва и да служи за назидание на златотърсачките. Всички сме доволни, заблудените от нея момиченца проглеждат колко е опасна нейната идеология, защото свършва опозорена в национален ефир , семействата имат повод да обсъдят с дъщерите и синовете си от какво да се пазят. Получава се истинско образователно и семейно шоу Joy

# 2 605
  • София /Абсурдистан
Не че одобрявам Данка, ама той и Мартин не е цвете за мирисане.

# 2 606

И сега и него го е яд, че предобриха и излиза, че направиха реклама на най-пошлото - меркантилността.

Аз имам въпрос, Ники Николов ще е доволен ли ако дъщеря му вземе примера на Даниела?
Риторичен въпрос.
Аз ще обърна въпроса ти  - при цялото му  сервилничене пред Мартин и венцехвалби на порядъчността му ,такъв зет ли би избрал за дъщеря си?

# 2 607
Даца изигра ролята на живота си и сега спокойно може да се върне в дупката, от която е изпълзяла. Направи си реклама на книгата. Нищо повече не ѝ трябва.

Но, агитката на Марто какво ще прави? Край, свърши им ефирното време. Сега ще се влеят в морето от безлични инфлуенсърки.

# 2 608
  • София
проксима,

Едва ли 😐

бтв: Мартин и Ники Николов са големи приятели в момента.

# 2 609
На мен ми е интересно, с какво толкова Даниела "държи" тоя спонсор, че да се втурва с цветя той, коли, апартаменти, ще каже човек, че е Гал Гадот. Няма по-хубаво от нея ли, по-можещи в секса. Какви балъци има по този свят ...
И аз това се чудя, къде ги намират тея балъци.

Общи условия

Активация на акаунт