🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 624
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 265
Даниела е изключително овладяна! Евала и правя, че при такова напрежение, успява да запази самообладание и бърз ум.
Не съм от нейния фенклуб, но трябва да отбележа че това е многооо рядко качество и трудно се постига.
според мен това го владеят само патологичните лъжци.
Именно, не се възхищавайте на това  качество присъщо е за е  недобри и неискрени хора.

# 2 266
  • Вестерос
Въобще не са направили Даниела герой... Хайде хайде

# 2 267
Падение, Николов ли си какъв си, жалък си, хвали Мартин, много бил точен, подмазвач, Мартин ега ти се и доводите-смешник, букет рози, не му писала, измислена работа, той наистина е луд, обадили му се били, че купувала апартамент, пълна излагация е този човек, а онези кокошки жалки на дивана, потрес пълен.

# 2 268
Защо Вики е дал роза на края, когато не е имал намерение? Някой мил човек моля да каже 🥤🌸

Това между Марто и Дацето ми се струват не’кви глупости

# 2 269
  • София
Стана ли въргала😂 . Do tell🥤
Прекъснаха го с реклама. Сега дават за матурите.
Продължавам да съм на мнение, че Марто и Данка си играят сценария и сега.

# 2 270
Не бях виждала такова публично харакири. Мърчин като типичен нарцис влезе с бутонките да го играе жертва, но освен погнуса към себе си друго не предизвика.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 20:36 от mariposa_viv

# 2 271
  • here and now
Мартин, може да е токсичен, но показва емоция, а Данка... НИЩО!

# 2 272
Даниела може да е държанка, но днес беше толкова стилна, сложи всички на дивана в джоба си. Изобщо не я харесвам, но толкова се държа на положение, че в моите очи е за възхита.  Мартина отново с циците напред, no comment, а има потенциал да е толкова приятна жена и според мен не е истинска злобарка като Ана Мария

# 2 273
Оф, сега Надкастите ще са интересни. Мартин може и да не лъже, но беше грозно да доведат всичките ѝ врагини на Даниела да шушнат отзад. Интересно ми е коя като каза Н.Н. че Виктор към 9-ти снимачен ден не се справял, някоя бая силно прошепна "Пълни глупости". Понеже само ги слушах, Мартина тоя път беше ли си закрила плешивото петно?

# 2 274
Защо Вики е дал роза на края, когато не е имал намерение? Някой мил човек моля да каже 🥤🌸

Според мен НН му се е скарал и го е предупредил да не му разваля мега различния сезон..

# 2 275
Мисля, че Мартин много добре е знаел що за стока е Даниела, но понеже изначалният му план е бил да прави възможно най-дълго време сеир и след края на Ергенът, се е спрял на нея. В никоя друга няма толкова материал просто.

Иначе Даниела се е понадула в лице, позагладила, но с тези несиметрични ноздри, комичен нос, странни скули, ниско чело положението продължава да е трагично.
Скрит текст:

# 2 276
...
Ники Николов се държи сякаш бащата на Мартин му е звъннал и го е навял и насял, та сега се реабилитира.
Отвртатително грозно, направиха Даниела герой.

Всички ги е страх от Мартин – в Надкаста след ИВ Туджаров и Неделчо трепераха от страх да не стъпят на криво с някой въпрос. Сега и НН му целува за***ка. В Надкаста няма да има неудобни въпроси към  Елвиса.

# 2 277
Беше епично и доста просташко, но наистина най-интересното от този сезон. Жоро Игнатов в Събеден спор може само да мечтае за такива като Даниела и Мартин SmileSmileSmile
И аз се впечатлих от хладнокръвието и бързия ум на Даниела. От Мартин очаквах точно това - между другото спомняте ли си как се държа с Йоана като тя му каза къде и кога са били заедно? Той си има тактика - напада и то с огромна агресия. токсичен е и то много. Мартинките - жалки, жалки моми...Косето-Босето - е няма такъв кисел, превтасал кифльок, АМ - противна, груба, отблъскваща...Силвия - жалка, по-жалка, Силвия...

Аз едно нещо не разбрах, понеже се наложи да говоря по телефона - какво за майката на Даниела? Моля някой, ако е чул да сподели.

# 2 278
  • София
Оф, сега Надкастите ще са интересни. Мартин може и да не лъже, но беше грозно да доведат всичките ѝ врагини на Даниела да шушнат отзад. Интересно ми е коя като каза Н.Н. че Виктор към 9-ти снимачен ден не се справял, някоя бая силно прошепна "Пълни глупости"

Едва ли ще са толкова интересни, предвид че май са снимани преди това да бъде излъчено, а със сигурност допълнително можеха да се кажат още нека, които са били спестени.

Продължавам да не разбирам как е възможно в национален ефир да покажат това! Трябваше водещ да е Оля, тя е доста по-интелигентна и поне от женска солидарност нямаше да допусне другарският съд да се ожесточи така.
Ники Николов се държи сякаш бащата на Мартин му е звъннал и го е навял и насял, та сега се реабилитира.
Отвртатително грозно, направиха Даниела герой.

Всички ги е страх от Мартин – в Надкаста след ИВ Туджаров и Неделчо трепераха от страх да не стъпят на криво с някой въпрос. Сега и НН му целува за***ка. В Надкаста няма да има неудобни въпроси към  Елвиса.

+1.

# 2 279

Общи условия

Активация на акаунт