🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 548
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 685
Какво унижение. Тя , за да проявява интерес към предаването от толкова дълго време, е знаела къде влиза. Не вярвам хич даа не го е гледала.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 18:34 от Anvelope

# 2 686
Връзката на Ники Николов с Радост Драганова не е твърде различна от тези неща, в които укоряват Даниела. Че даже й двамата са семейни, като се започват. Бих казала, че тяхната любовна и семейна история може да изчерви тираджия с все магистралната труженичка в кабинката на тира.
Но иначе - срам да гледа Ергенът на Тушев с дъщеря си.

Тъкмо и аз се сетих за тази история 😆

# 2 687
Дацето явно пробва няколко балъци да върти, от много столове да не седне на земята😂

# 2 688
Сега продуцентът е виновен за бакиите на Даниела.

# 2 689
Даниела да съди Мартин за клевета.
Аз също редовно заспивам на телефона ,голям жалкар.

# 2 690
Сал пресвета Даца невинна жертва Joy

# 2 691
Как ще я съди за клевета, като ще я изтипоса натурел

# 2 692
Малко встрани от настоящата полемика, когато Васил и Ади влязоха в ПО ми приличаха на брат и сестра облечени като близнаци(визирам тъмните сака). Не знам какво са правили след края, но е видно че са близки след приключване на интимностите. Може би ако е възможно приятелство между мъж и жена съм склонна да им повярвам, тъй като факторът кекс е приключен/изключен.

# 2 693
Аз и едно друго нещо ме учуди и не го разбирам. Нали вече и даде пръстен и са сгодени един вид и се прибират в България като двойка. Тогава какви са тези чатения и писания по телефоните, от разстояние. Не са ли живеели вече заедно? Излиза че тя си спи във вкъщи, Мартин и той си е у тях. И си пишат лека нощ всяка вечер. Нещо странно има.

# 2 694
По-скоро как Мартин си представя да докаже в съда твърденията си, че Даниела е държанка... след като г-н Инициал няма да дойде да свидетелства, защото жена му ще го бие после...

# 2 695
Мартинчо го оприличавам на едно нещо с негъста консистенция и цвят, което го обожават точно определен вид мухи(клакьорките му).
Изчели са де що има коментари из бг мамата, фейса и където може и просто приложиха атаката като най-добро нападение. Грозни думи от още по-грозни души.
Много ще се учудя на евентуални участници за нов сезон като гледам как ги омаскари Николов.

# 2 696

Никой не е казал (или поне аз), че той е виновен за нейните предишни действия. Единствено нека не се прави на ощипана госпожица, след като със сигурност е правил проучване на участниците и да проповядва фалшив морал, какъвто не може да сам да покаже. И той се е занимавал с омъжена жена, последвали са разводи, и той е ходил по 20-годишни хубавици, нека не обяснява как е плакал от щастие за пръстена на Даниела.

# 2 697
Днес имам явно доста свободно време и ми се анализира. Smile

Даниела е олицетворение на една особена трансформация — тази на момиче от малък родопски град, което израства между картофените редове и народните песни, и един ден решава, че светът ѝ е твърде тесен. В Чепеларе животът е прост, ясен и повтаряем: зима, ски, лято, туризъм, баба с престилка, която казва: „Стига си гледала в огледалото, хващай метлата!“ Семейството ѝ, докато вари лютеница, ѝ повтаряло: „Учи, чедо, за да не станеш като нас – с крив гръб и прегърбени мечти!“ И тя учи… но явно вместо труд и чест, е избрала специалност „Манипулация с профил хищник“. От картофите до котешкия поглед – пътят е кратък, но добре утъпкан.
А Мартин? Ах, Мартин и неговият фенклуб – бабешки комитет „Св. Мартин Чаровни“. Наредени на дернек пред блока или кирпичена къща, дружно потриващи ръце, ахкат и ихкат от възхита по техния кумир. Мартина и тя се провикна все едно продава диня на женския пазар, а преди няколко години бе в абсолютно идентична позиция, така че нейният морал си е също толкова съмнителен, колкото е и на Даниела.
😂
Даже за Мартина не сме сигурни дали е било толкова отдавна, как се е прикрила след предаването...май пак е със земеделеца.

# 2 698
По-скоро как Мартин си представя да докаже в съда твърденията си, че Даниела е държанка... след като г-н Инициал няма да дойде да свидетелства, защото жена му ще го бие после...

Именно - безпочвени обвинения.

# 2 699
Аз и едно друго нещо ме учуди и не го разбирам. Нали вече и даде пръстен и са сгодени един вид и се прибират в България като двойка. Тогава какви са тези чатения и писания по телефоните, от разстояние. Не са ли живеели вече заедно? Излиза че тя си спи във вкъщи, Мартин и той си е у тях. И си пишат лека нощ всяка вечер. Нещо странно има.
Данка каза, че още от самото начало той не е искал да живеят заедно, нещо такова нали
Измъквал се е да не се срещат (уж да не ги виждат заедно) и тя е трябвало да измисля схеми - и той пак не се е съгласявал.
И Мартин явно е саботирал нещата

Общи условия

Активация на акаунт