🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 292
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 835
Мале ами този чат на любовника на Даниела? Какъв човек трябва да си да имат такова отношение да те излагат какви "Шопарчета" са ти купили и ти за пари да си затваряш очите. Очаквах повече достойнство от Данка. Знае ли се кога ще са в Надкаст с Мартин?
Според мен Мартин е прочел клюките за Даниела още с прибирането и затова се е отдръпнал.

# 2 836
Скрит текст:
Не знам кой е там редактора на Студио "Ергенът", обаче... защо, за Бога, ни губихте времето като давате 10 минути кадри от предаването?! Защо водещата не млъква, бе!!! Тия хора на воденица ли са правени?! Поканиш гости в студиото и говориш повече от тях. (И оная готвачката от ПО, дето се прави на клоун и тя, дрънка, дрънка, дрънка, спирка няма!)
Защото всичко така се прави в БГ - непрофесионално. Където и да идеш гледат набързо да те претупат и айде чао.
А, това е така, хванали куцо, кьораво и сакато, говорещо на диалект, един Бог знае от къде довлечено и го бучнали в телевизията - водещо... Аман! Тая госпожа, дето прилича на учителка по математика, водеща на това предаване... Просто не знаам! Трите квачки други от ПО... мъка, Зейнеб е трагедия, на Оля речника без коментар, Франциска е като напушена и често не знае къде се намира. Откакто ги няма Деси и Сашо, за нищо не става това предаване.

# 2 837
Мартин беше ерген, колкото аз съм мома - и двамата сме с по две деца!
Силвето и то с 2, ама мома при Мартинеловите.
Ива женена, но и тя при момите.

# 2 838
Даниела да почва новата книга, че наистина й създадоха име на професионалист.

# 2 839
Вярно сега е момента Даниела да издаде книгата, за да има интерес към нея. Хората обаче, които смятат, че тя е влязла да си промотира великата книга, имат ли идея, че от тая книга тя не може да изкара и за джобни. Тя се цели много по високо дори от Мартин, поне на думи!

# 2 840
Да бе, много вървежна ще се окаже Даниела. Апартаменти, мезонети, Малдиви, с 500 рози я посрещат, още малко и частни самолети. Яко се филмира Мартин. Прочел е клюките, Анна Мария му е наляла масло в огъня и така.

# 2 841
И Мартин да отвори "Джанъм" в Каспичан с пиратките си от фен-клуба...
Даниела да почва новата книга, че наистина й създадоха име на професионалист.

# 2 842
НЪл и той трябва да се изкара вървежен. Каква оборотна и скъпа мома си е избрал. Точно кЪт за него мултимилионера.
Да бе, много вървежна ще се окаже Даниела. Апартаменти, мезонети, Малдиви, с 500 рози я посрещат. Яко се филмира Мартин. Прочел е клюките, Анна Мария му е наляла масло в огъня и така.

# 2 843
Къде гледахте частта за Васил и Ади, не намирам...
Пуснете цялото предаване ПО и вече си намерете частта с Ади и Васил.
Искам Марто в Биг Брадър Joy

# 2 844
А Бранимира и Любомира какво се влачат и те с Мартин? Гледам ги по някакви сторита и снимки.

# 2 845
Според мен Мартин е прочел клюките за Даниела още с прибирането и затова се е отдръпнал.
Според мен майка му и баща му са ги прочели...

# 2 846
  • София
Мартинчо изведнъж им стана най-добрата приятелка на всички отбори. За мен това са жените, които най-много търсиха популярност, та сега трябва да я поддържат.

# 2 847
Да бе, много вървежна ще се окаже Даниела. Апартаменти, мезонети, Малдиви, с 500 рози я посрещат, още малко и частни самолети. Яко се филмира Мартин. Прочел е клюките, Анна Мария му е наляла масло в огъня и така.
АМ и преди си беше дъно, но вече изкопа Марианската падина с крещенето и обидите на живо в ефир. Ма то какво да ѝ обясняваш на тая махленка… Колкото и силикон да си сложи в ц*ците, филъри за мозъка няма…

# 2 848
А Бранимира и Любомира какво се влачат и те с Мартин? Гледам ги по някакви сторита и снимки.
Е, как? Унижени и оскърбени от Виктор, батко Мартин има обятия и питие за всички.

# 2 849
Пичие. Няма да се научите!

Общи условия

Активация на акаунт