🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 387
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 060
Мартин е от онези мъже които търсят жени за украса...за пред приятелите...Но явно като се е върнал в България и е видял имиджа на Данчето, е решил набързо да се отърве от нея. Тоест няма как с жена която я плюе цяла България да се хвали пред приятели...Там според мен е цялата работа.

# 3 061
Обяснете ми, Моля ви, как от цялата разхвърляна бесна реч на Мартин разбрахте, че Даниела го е излъгала и предала?
Как за три дена тя е успяла веднага да се върне при стария си любовник, а Мартин през това време като жалко кученце е подсмърчал след нея, следял е тайните им ходове, и хоп - рев, излъган, нещастен и прелъстен /тука вече историята мълчи/.
Вие убедихте ли се в неговите доводи, повярвахте ли на съчиненията за рози, колие, заспал телефон и купен апартамент. Големи смешки.

# 3 062
  • София
АМ- фаворитка?
Силвия - фаворитка?
Ферай - не.🤔

# 3 063
  • София
Грешен коментар цитирах, скандално ми се видя това, че майката на Даниела е ходила при ходжи да прави магии за любов и прочие. Твоят коментар иначе си е доста на място.

# 3 064
  • Out of the Mix
Обяснете ми, Моля ви, как от цялата разхвърляна бесна реч на Мартин разбрахте, че Даниела го е излъгала и предала?
Как за три дена тя е успяла веднага да се върне при стария си любовник, а Мартин през това време като жалко кученце е подсмърчал след нея, следял е тайните им ходове, и хоп - рев, излъган, нещастен и прелъстен /тука вече историята мълчи/.
Вие убедихте ли се в неговите доводи, повярвахте ли на съчиненията за рози, колие, заспал телефон и купен апартамент. Големи смешки.

Твърдо съм сигурен, че всичко е проучил, свързали са се с него, той се е свързал, с когото е нужно, не е трудно, много лесно вече могат да се научат много неща за всеки, особено с много следи, оставени в соц. мрежи, под формата на метаданни, и не само, от уста на уста, познат на познат, все някой някого познава.

За мен изцяло си говореше с доводи и факти, които изцяло кореспондират с щенията на елемент, като помакинята, която се е специализрала в монотонното говорене, самообладание, с което минава през трупове, без замисляне. Това е опасна жена потенциално, и колкото тя трябва да има едно наум, така и тези, които тръгват да се занимават с нея, не 1, не 100, 1000 наум трябва да имат и постоянно да са нащрек.

Както и Мартина каза - когато си в отношения си променяш малко или много дневния ред, във връзка не е, като "без ангажименти", и да си развяваш байряка от сутрин до вечер, хойкайки, като разюздена к++ка.

Него не го оправдавам за нищо, има трески за дялане безброй, но на 40 вече му е късно за каквото и да е, свикнал с покварата, и мислещ се за недосегаем. Не си представям, ако няма контрола на майка си и баща си докъде би го докарал, а не е глупав. Неслучайно родителите са му отпуснали част от нещата, и му дават джобни все още, разбира се под формата на дялове в бизнеси и той е на преден план - управител.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 10:13 от Revoker

# 3 065
  • ВАРНА
Може продуцента да котка Мартин за участие в сладващия сезон.Абонаментен план Ергенът-пийни и п0еви.

# 3 066
Умирам вече, ег@ти семейството, сестрата лъже за герданчето от бившия,  баща бохем, но умрял, майка по имами ходи за магии. Това някой не може да го измисли , ако искаше. утф бро…”надграждаме” дъното на “360”🙃🧧🧧

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 10:16 от Labubu8

# 3 067
Трупове, ходжи, серийни убийци... брях таз Даниела! Мартин е като мило подлъгано агънце, как да не се умили човек. И аз като Николов ще се разплача вече! Дайте джиприсанчичи насам, защото се обръщам на 360 градуса, на Мартин безапелационните доводи ме убедиха!

# 3 068
А каква беше тази малоумна история с розите ? Кой точно ще се хване, че приятелки й подарили 500рози??? Че и били на намаление .
Ние да не сме в 3клас и да вярваме на това, еле пък Мартин, дето е страшно обигран.

# 3 069
Мартин и участничките на дивана се изложиха жестоко, за тях е ясно. Но как е възможно Бтв да допуска това да се случва в 11ч, още повече че всичко това е било планирано много добре точка по точка. От подбраните кадри, до чата, който показаха и агитката на Мартин. Вероятно са смятали, че ще изложат Даниела и ще покажат каква е всъщност, но си вкараха автогол.
Не вярвах, че е възможно АМ да ми стане по-противна, но след вчерашната изява вече удари дъното, заедно с приятелките си и Мартин. Силвия винаги съм я намирала за елементарна ама с тези физиономии и пляскане по челото изглежда е останала някъде в десети клас.
Ако от тук нататък Бтв и конкретно ПО продължат да засягат теми за насилието, агресията би било много лицемерно, защото те показаха нагледно как се прави.

# 3 070
Публичен линч е много силно казано, утре никой няма да я помни Даниела, нито интервюто им. Прекалено сериозно взимате едно лековато любовно шоу.
Участничка в риалити с големи заявки, тя е на 33, не е младо момиче, не е и тъпа, не е наивна, напротив - много обиграна жена. Тя знае къде участва, знаеше какво говори - и за това, че работа не пипва, и че е влюбена в Мартин (каза го), накрая прие и пръстен от него. Така, предаването свършва, те се разделят и после я канят в ефир с бившия й - естествено, че е била подготвена за всичко, което я очаква, тя си влезе с намусена физиономия. Какво толкова я жалите, нали Мартин се е изложил, а не тя?
От това, което видях вчера - той беше готов да я разкъса, типично за излъган и измамен мъж, а тя овладяно и без да й мигне окото отбиваше атаките. Ми евала, че е такъв гьонсурат, на вас ви дреме повече, отколкото на нея някога ще й.

# 3 071
Пуснат е Надкаст с Любомира.

# 3 072
Колко надкасти останаха? Аз им загубих бройката…

# 3 073
На мен лично проблемът ми с това да се показват такива неща по телевизията няма толкова общо с Даниела, колкото с нормализирането на такова поведение в национален ефир. Според мен само невъзпитан селяндур ще подкрепя подобни изяви, за съжаление такива са вероятно мнозинство, така че се възприема за нормално. Аз не мисля, че някога ще се радвам да гледам подобни изпълнения без значение кои са участниците. Тотална липса на възпитание, която се и промотира като въздаваме на справедливост едва ли не. Отврат пълна.

# 3 074
  • София
Колко надкасти останаха? Аз им загубих бройката…
Росица, Ади, Даниела, Мартин и Васил?

Мисля, че само тези не са ни пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт