🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 345
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 165
  • в сърцето на един мъж...
Абе каквато и да е Даниела явно е добра във валидациите щом с щракане на пръст получава мезонет и нова кола. 😃

Ей тоя номер и аз искам да знам как става, понеже мезонетите никак не са евтини Simple Smile

# 3 166
Да, казаха ни го.
Ако кажете, че всеки може да си измисли всичко - защо за Любомира или Адриана не излезе такъв слух?
Всъщност излезе. Дори в началото на сезона в подкастите се коментираше, че Адриана била забелязана с гадже в мола. Също за Мартина. Бранка. Забравила съм вече всички глупости на жълтурките, но за почти всяка имаше клюки.

# 3 167
Оставете ги тези простакеси - всичките са един дол дренки. Твърде много ефирно време им се даде.
По-интересно ми е кой изобщо би се навил повече да участва в шоО на НН?? Не му ли стана неудобно поне малко да плюе участниците и да си измива ръцете с тях. Оправда собствената си некадърност с тях.  Страшна постъпка, на професионалист и мъж. Тия дето са вътре ги знаем - дъното на обществото, от тях очакваме цирк и зрелища, ама този се има за по-извисен уж, пък то - същата плюнка.
Ужасно унизително беше, това което направи НН в ПО е класическа форма на прехвърляне на вината. И сочи с пръст към виновниците - Даниела, Виктор, Васил, Роси...другите играят по свирката. Той ги унизи и никой не посмя да му опонира, заради договорите които са подписали. И го знае много добре и се възползва. И какво излиза, като му мълчат, едва ли не затвърждават, че е прав.
Наистина, човек трябва да е мазохист, за да се запише в такова шоу и да изтърпи всичко.
Иначе около Мърчин пасува, явно му носи дивиденти и си струва компромиса.

# 3 168
То пък щото досега не е имало обвързани Ергенки, които влизат за слава. НН ако е показвал чатове на терен, отново показва професионализма си. Не очаквах от някакъв обигран продуцент да е с толкова беден речник.

Мартин -‘Мазонет’ , гледам че по социалните мрежи доста инфлуенсърки са тръгнали да защитават Мартин, бил искрен, бил наранен..

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 14:08 от Jeri-sweet

# 3 169
Брех, Даниела вече сте я провъзгласили за светица - мъченица, като гледам, че чак се съчиняват всякакви версии в нейна защита за личния й живот, но се пропуска същественото - поведението на Даниела в предаването. Беше ли искрена към Мартин или не ? Подигра ли се с него или не ? Нито за миг не съм й повярвала, че го харесва. Защо не му го каза, че не е за нея, че го смята за ревнив и токсичен, защо го баламосваше 2 месеца,  постави му огромни изисквания да не се целува с други и т.н. и той изпълняваше всичките й прищявки. Говореше му за  брак, за общ живот без реално да го харесва. Защо не си тръгна преди финала и да си живее живота както си знае ? Защото не й дреме кой ще стъпче по пътя си, важното й беше тя да е номер 1 избраница и да си рекламира книгата и не й дремеше за Мартин. Това е проблемът, а не че е скъпа държанка. Това е грандиозна измама и лъжа, извършена от нея пред цяла България. И се очаква Мартин да махне с ръка и да приеме, че е унижен и направен на глупак от една хитра мошеничка. Колкото и да ви е противен, хубаво е малко обективно да се анализират нещата.  Мартин буквално я молеше ако няма чувства към него да му каже. Това беше през цялото предаване. Тя знаеше, че той е уязвим на тема доверие и постоянно Мартин повдигаше този въпрос - истинска ли е към него или не. А Даниела го лъжеше без да й мигне окото през цялото време заради нейните си интереси и цели.

Ферай не е допусната в студиото, защото казаха, че са поканени само фаворитките на ергените, какво подскача и тя в цялата какафония. Даниела едва ли разчита на семплото Ферайче да я защитава.
Мартин невинния  обигран покерджия топ бръмчалка по нощните клубове  видиш ли се  влюбил Simple Smile и не подозирал за меркантилната природа на Даниела и източниците на доходите й Simple Smile  Т.е били поканени фаворитките на ергена Мартин  -Силвето и Ана Мария .
Беше си много стройно организирано от Николов и любимеца му -точните въпроси от срана водещата , чатове за бекграунд , джанъмките строени да се блещят Simple Smile

# 3 170

Бонус - красавицата АМ:

# 3 171
Мартин и мартинките, та и продуцентът се оказаха не много умни в конфронтацията си с Даниела. По време на сезона се видя, че Даниела се справя много добре с такива напечени ситуации и се държи на ниво. Тогава тя дори спечели малко симпатии, защо са мислили, че сега ще е различно? Такъв човек се оборва със същите методи, които тя ползва: хладнокръвие и спокойно представяне на мнение и факти, не с махленски викове и обиди.

# 3 172
  • София
Вчерашното ПО не беше нищо друго, освен един "Съдебен спор" с различни муцуни. Умът ми не побира как изобщо позволиха да се случи това.
Иначе извън грозната ситуация, не ми е жал за никого, всеки получи това, което си беше надробил с поведение, отношение, думи и действия.

Clouded - противоречиш си сама- от Даниела се изисква да е необвързана, а Мартин може до ден последен да спи и да комуникира с бившата си, че дори и влезе в предаването?
Пак да кажа - не защитавам Мартин, но не може да не правиш разлика между необвързващ секс и връзка? Мартин е постъпвал грозно, лягайки си с Йоана и възползвайки се от слабостта й, но към момента на влизане в предаването не е бил обвързан с нея и не е имал емоции към нея, щом е предпочел да не са заедно. И защо да не комуникира с нея? Може да са си останали приятели, не всички двойки се изпокарват, намразват и не искат да си видят очите при раздяла. Някои успяват да го направят кротко, нормално и интелигентно.
Докато ако Даниела е влязла обвързана, тя по никакъв начин не е била с променени емоции към мъжа навън.

# 3 173
Само един поп липсваше в студиото да ръси против зли сили. НН е пропуснал.
И ходжа трябва да ги пази от зли магии.Също така да лейнат по един куршум на Балък М и мажоретките за по сигурно, не се знае.

# 3 174
  • София-Лагера
Абе каквато и да е Даниела явно е добра във валидациите щом с щракане на пръст получава мезонет и нова кола. 😃

Ей тоя номер и аз искам да знам как става, понеже мезонетите никак не са евтини Simple Smile
Нищо не получават,да не мислите.че се пишат на техни имена.
Балъците умряха.

# 3 175
Мале, това да не е устата на Даниела преди корекциите Simple Smile.

# 3 176

Те затова гаргите от диванчето не спират да крякат.  Че на нея с едно щракане на пръста мезонети, коли, букети, че и цял сезон баш ергенът ѝ вървя по г&за, а те душа дават, като облъчени ходят в тоя Джанъм да пият, да се клатят и всякакво правоверно поведение да следват, и накрая нищо.
За едната валидация уж  .

# 3 177
Нищо не получават,да не мислите.че се пишат на техни имена.
Балъците умряха.
Още по-голямо доказателство, че аргументите на Мартин издишат. Никоя няма да предпочете мъж, който ѝ дава апартамент за временно ползване, пред мъж, който е готов да се обвърже сериозно. При положение, че и двамата имат достатъчно пари (макар и на Мартин да са малко по-малко, пак стигат за БМВ-та, филъри, маркови дрешки, почивки и чистачка).

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 14:20 от Lilly_85

# 3 178
А забравих за Надкаста с Любомира. Неделчо и отпери въпрос правили ли са секс в онази 24 часова среща тя категорично отрече. Но се били гушкали и целували. И двамата водещи нещо не им се вярваше , а Неделчо изтропа "ми той сигурно през цялото време е бил надървен" Joy

# 3 179
Опитвам се да асимилирам случилото се. Значи , Даниела си има хипер богат любовник, който я издържа и тя вероятно не му е безразлична, понеже "просто секс" едва ли му е проблем да получи, от хилядите Мартинки по чалготеките. Двамата замислят обаче, как тя да влезе в предаване, в което да се натиска с друг мъж , че да рекламират книжчицата и , че видите ли на таа книжка се надържат и двамата , да си платят сметките . И така, влиза Даниела, изпълнява си перфектно ролята, друг милионер =лох е вече готов да се ожени за нея и да я носи на ръце , но не тя неще- защо и е като от свещената книга, ще спечели милиарди. Излиза от предаването, и тайният и любовник , съвсем тайно и изпраща 500 рози. Щях да разбера букетче, но 500 рози освен публичност и показност , не се сещам каква друга роля биха имали . Може би малко по-дискретно от това би бил само надпис в небето от самолет . Старият любовник , упорито вярва, че изгората му спи 10 дена в легло с новия и си разказват само приказки, говорят си за астрология и обсъждат ходовете  Тръмп . В следствие на което се юрва да и купува мезонет и да и плаща почивка на Малдивите. Даниела обаче , решава да покани и Мартин, щото ако нещо на този свят не е пуснато на стори, то никога няма да се разчуе и едва ли не не съществува, и никой никога няма да разбере за него
Да не цитирам една стара ергенка , обаче логика .....??????? сещате се

Ааа, ето го - е, някой може ли да даде обяснение как се получава това? Направо е за закачане в началния пост на следващата тема.

Общи условия

Активация на акаунт