🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 867
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 315
Аз по- горе имах предвид Витор/Бубето и Ади/Васил за секса и леглото - Д и М не ме вълнуват 😉
Сигурно са правили секс, но едва ли искат това да се дискутира в национален ефир. Родителите им най-вероятно гледат.

# 3 316
Изгледах ПО най-накрая.

Този НН повече не трябва да е продуцент. Как може в национален ефир да си излагаш участниците които ТИ си избрал и да лазиш в краката на един от тях? Да не говорим за изказа му "ка'ам, да'ам", потресаващ. Искал да го направи сезон, че да го гледа с дъщеря си, но пък не е доволен, че 90% от записалите се били на нейната възраст.... Отделно не давал да излизат с едно и също момиче, че да има интрига, но аз като гледах Мартин все с Даниела, Виктор с Бранка, Васил с Косара. Тук там някоя друга, но и тези.

Любомира явно наистина е била влюбена във Виктор и сигурно още е, но с тези приятелки не смее да си каже. Виктор си е същото дърво. Абсолютен инфантил. Хихика се тъпо, не смее да се защити. Стана ми жал за Бубето, а не я харесвах. Беше хубава в студиото. Сега НН каза, че Виктор е харесал Роси и цял ден говорел за нея след срещата в София. Значи булитата са надушили и при първия удобен момент й развалиха нещата с Виктор.

Ади си е соц отвсякъде, но не е лош човек. Видяла е отвън, че Васил е дърво, че му е била план Б след като Косето си тръгна и са се разделили като големи хора. Евала! Яд ме беше, че не избра Роси, но сега си мисля, че й направи услуга. И в студиото много удобно ги подреди Ади, Косара, Роси. Но ние знаем коя беше първа, пък другите план Х, У и т.н.

Мартин и Даниела ми бяха най-интересни. Много залагах на Мартин да износи сезона, но по мое мнение той не се справи. Все Даниела, та Даниела, на ти сега Даниела. Не знам според НН как Мартин износил сезона, на мен ми беше скучно да ги гледам като двойка, как се заяждат и хихикат. Да беше обърнал същото внимание и на другите, да има интрига. Сега много лошо впечатление ми направи как влизайки в студиото почна за смяната на местата, нямало да седи до нея и т.н. И за какво я обижда толкова долно в национален ефир? Аз никога не съм я харесвала, но в студиото беше бетон. Факт е, че се държа по-добре от Мартин и клакьорките му, злобеещи като стари моми на седянката пред блока. И какви са тези лични въпроси били ли сте интимни? Явно са писали заедно въпросите с Мартин за да я изложат, никаква безпристрастна журналистика. Сигурно излъга, че не са били, но в ефир и аз не бих отговорила, чудя се и на другите двойки.
Сега аз Мартин още от ИВ съм му набрала когато се гавреше с Мастагарков (който много харесвах) и все му вменяваше как го е предал и какво е казал и т.н. долен човек и манипулатор е. Сега Данка го метна и не се побира в кожата си от яд, но много кръв ще има още да пуска, сам се набута. Като иска слава, ето има я.

Надкасти не съм гледала, но тези с Мартин и Даниела ще изгледам. И за финал много се надявам НН вече да не прави предавания, че догодина кандидатите ще са още по-малко.

# 3 317
  • София
Аз по- горе имах предвид Витор/Бубето и Ади/Васил за секса и леглото - Д и М не ме вълнуват 😉
Сигурно са правили секс, но едва ли искат това да се дискутира в национален ефир. Родителите им най-вероятно гледат.
Ама Любомира в надкаст открито си го заяви. За мен е по-неприемливо да не са, отколкото са 😉
И не са тийнейджъри, та да се крият от родителите си 😉
Тези патки в студиото прекъсваха Н.Н. и той не можа да се изкаже за нещо важно, свързано с поканата на майката на Данка. Тази майка е обвита в пълна мистерия. 

Щеше да каже за ходжата

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 19:12 от almadji

# 3 318
И не са тийнейджъри, та да се крият от родителите си 😉
То и аз не съм тийнейджър, ама тези разговори се водят на 4 очи, а не в национален ефир.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 19:19 от Lilly_85

# 3 319
Последно с този на Хепи или с някакво ай ти е Даниела, че различни слухове в нета чета.
А Косара и Мартин заедно ли са?

# 3 320
  • София
Да, Ники Николов много се изложи. Плювни по участниците, говорене пред тях и за тях, все едно ги няма, като предмети, завоалирани недомлъвки, упреци. Само Марто му беше на пиедестал. Тотално непрофесионално поведение към хора, които му изнасят предаването. Особено неприятен беше към Даниела, Виктор и Васил. Каквито и да са, с тях натрупа рейтинг, чак така да ги унижава в ефир, дойде ми прекалено.
Да не говорим, че в 80 % от случаите ги прекъсваше, за да каканиже някакви второстепенни неща, които не видях каква връзка имаха с темата. Например как Клаудия дошла при него изкъпана, после той влязъл при къпаните момичета и такива подобни.

# 3 321
Последно с този на Хепи или с някакво ай ти е Даниела, че различни слухове в нета чета.
А Косара и Мартин заедно ли са?
Четеш различни слухове, защото са точно това - слухове. Никога не е виждана с Хепито, няма снимки, няма записи, няма достоверен свидетел, който да застане с името си - нищо. IT-то е нейно бивше гадже - разделили са се преди почти 10 години. От него са запорите.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 00:24 от Lilly_85

# 3 322

Туй не е ли бугинътъ? В дясно…
Песента се казва. “Ако ти върна”
Смучи Нюй и тук😂

# 3 323

Туй не е ли бугинътъ? В дясно…
Песента се казва. “Ако ти върна”
Смучи Нюй и тук😂

Прилича на типична прабългарка, тя ще да е.

# 3 324
Сега се замислих, че това изречение обобщава сезона. Много обещания, интересни тийзъри и гръмогласно хвалене от БТВ и Николов, а накрая получихме… Един голям Нюй.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 00:25 от Lilly_85

# 3 325
Аз не разбирам разочарованите от сезона,какво очаквахте да получите? Това е развлекателно предаване,гледаш и се смееш ако има сеир,пък ако няма здраве да е и да идва следващото.

# 3 326
Ами и аз очаквах да е развлекателно, уви, никак не ме развлече.

# 3 327
По-рано ви четох, но не можах да пиша.
Таа . . . Да питам, вие сериозно ли смятате, че Джанка, Данка, Айгюлка или както е там, не си е интимничила с Мартин? Те бяха доста време заедно и съм напълно убедена, че са забъркали поне дузина кекса. Пък който и от любовниците й да се сърди.
Резюмирам друго. Тъй като не ме интересува, засяга, вълнува - просто да сме на ясно, че тая кака, очевидно не, очеизбодно е патологичен лежец.

# 3 328
Аз не разбирам разочарованите от сезона,какво очаквахте да получите? Това е развлекателно предаване,гледаш и се смееш ако има сеир,пък ако няма здраве да е и да идва следващото.
Хич не ми беше развлекателен другарският съд, който се получи. Нито пък слабите ергени, които бяха подбрали. За трите финала нямам думи. Убедена съм, че в хладилника имам кисело мляко, което е издържало по-дълго от връзките на “влюбените”. 😂

# 3 329
В БГ имате интересна представа за “развлекателно предаване”….

Общи условия

Активация на акаунт