🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 550
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 3 435
Марти Парти най-много го е яд, че е пишман богаташ и сега вече всички го знаят. Ей това му е мъката. Шрековицата го разгада за нула време.

# 3 436
# 3 437
Ахаха много кифленска муцунка от Мартин Joy

# 3 438
Някой беше писал за Емануела и Даниела.. В стори в ИГ Мартин е постнал, че са се последвали...

# 3 439
  • България
Коя е жената от снимката?

# 3 440
той устните ли си е правил?

# 3 441
Водеща на преди обед Оля Маринова

# 3 442
Оля много се е изложила с този си пост. Жалко.

# 3 443
Е с кое се е изложила?
Иронизира си жената.

# 3 444
  • София
Тази трябва да си оправи джуките, за да е трофейче

# 3 445
Ана-Мария не е на дневен ред, но като я видях как се смее, се досетих как все твърди, че е умна, сякаш е в постоянен спор с реалността. Повтаря го толкова често, че човек почва да се чуди дали не го е написала с маркер на огледалото си — за сутрешна мотивация. „Умна съм, умна съм!“ – да не вземе огледалото да ѝ противоречи.
Говори с такова самочувствие, че ако можеше да се измерва на ток, щеше да захранва малък град. А интелектът ѝ… е, по-скоро е като Wi-Fi в планината — има претенции, ама не хваща.
Иронията е, че колкото повече се опитва да докаже колко е дълбока, толкова по-ясно личи, че плува в плиткото — но шумно, да не се усетим.
😂
Анна Мария си е комплексарка. На фона на Мартина може и да е умна, но по-скоро е в категория малко по-хитра.

Любомира в Надкаста - тонът ли е, каканиженето ли е, обаче е леко изморителна за дълъг разговор. Иначе имаше и някои нормални, земни изказванйя.

Виктор в Надкаста беше по-приятен, отколкото в Ергенът. Ясно е че не е харесвал Любомира. Нямаше нужда да се подмазва на сектата като изрично се обяснява за Роси без да са го питали. И мереше нейното поведение с двоен аршин. Нещата, в които я обвини, са ги правили и Любомира, и Бранимира, и Косара.

Ако Мартин казва истината, направо е абсурдно каква лъжкиня е Даниела.
Мартина беше смешна на всяка манджа мерудия на другарския съд в Преди обед. За всяка двойка имаше въпрос и коментар. Махленската нотка.

Васил е пън, но вече си мисля, че е и тънкообиден пън. Язък за позата, която така маниакално държеше. Обясненията му за Ади и как търсел качества за по-сериозна връзка, а не първичното привличане - поредната лъжа. Също ми направи впечатление в обясненията след последния епизод как пак грам мисъл и автентичност няма -  “не можел да й даде любовта, която тя заслужавала” - недодялано и опит за високомерие.

Водещата от ПО е супер антипатична. Нагла и непрофесионална.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 23:47 от Linda*kiss

# 3 446
той устните ли си е правил?
Не съм сигурна за устните, но има ринопластика

# 3 447
Някой беше писал за Емануела и Даниела.. В стори в ИГ Мартин е постнал, че са се последвали...

И за нас е изненада, че се оказа не чак толкова богат за колкото се представяше.
Вероятно тия двете може и книга да напишат за него, ако не млъкне скоро по разни шоу програми.

# 3 448
Диа, благодаря за снимката. Май са му същите устните, че и носът;)

# 3 449
Сигурно сте обсъждали, но в кое риалити влиза в крайна сметка Виктор?

Общи условия

Активация на акаунт