🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 964
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 645
Даниела като изказ е класи над другите момичета .
Те и другите са златотърсачки и то от по-лошия тип - такива, които се прикриват. Много ми е странно, че към тях има повече симпатии в това отношение, отколкото към Даниела. АМ си е сложила виме, с което може да се удари по челото - това не е за да хване някой чичко паричко, неее. Това е, щото е успешна бизнесдама.

# 3 646
Мъча до 40-та минута, но взе да ми омръзва от претенции, лъжи и клинчене от неудобни въпроси. Нямало да се самоизтъква, не защото не знае какво предлага (освен кекс), а защото не искала да рекламира себе си. За сметка на това е влязла точно с тази цел в предаването, защото по думите й "тя си е ходеща реклама на книгата", пък и не пропуска да си рекламира стандартите, едва ли не заради тях не си лягала с кой да е, следователно спала с малко мъже, била красива, била спечелила Мартин точно тя, а не някоя друга (това казано със самодоволна усмивка).

Всеки, дори и най-интелигентния човек, е много уязвим, когато е влюбен или привлечен от някого. И ако в този момент му се приложат хватки от "тъмната психология", пиши го бегал. Това обаче, не са нейни заслуги, всеки на техните две места, щеше да свърши по същия начин. Освен онези, които са си п(л)атили вече, разбира се.

Както и да е. Не знам още колко ще гледам, че в момента ме вълнува повече откъде мога да си купя риза като на Даниела, някой знае ли? Веднъж и тя да ми хареса как е облечена. А, и в ПО беше добре.

# 3 647
Тя била мислила за деца, искала, ама от мъж, на когото може да има доверие, с Мартин се познавали отскоро и не са го обсъждали. АМ се била провъзгласила за умна и хората почнали да вярват, че е такава (Д. погледна иронично). Тя не била говорила за себе си, ама това не значело, че нямала качества и не можела да работи.

Мъжът да е силен, да изкарва пари, да е стабилен, това искала от мъжа. Иска да я "подсигурят", не харесвала мъже, които не са уверени.
"Щеше да е хубаво да четеш книгата ми, преди да я коментираш" - хаплива е на моменти, ама не разбира, че точно тази книга да четеш, не е за хвалене.

# 3 648
Даниела се държи много балансирано и естествено извън формата.За разлика от нея, клакьорките(мартинките) са крещящо злобни,простовати и невротични.

# 3 649
Съгласна съм, че богат не е, но поне според статистиката 10к чисто са доста висок доход, и за България и за доста развити чужбини…
Всъщност, не са, защото човек се простира според чергата си, а 10К се харчат много лесно. Богат си, ако доходите ти многократно надхвърлят разходите.

И от 10к може много лесно да ти останат поне половината на месец. Богат ли си в такъв случай?

Мен никой не може да ме убеди, че средностатистическият българин взима 10к чисто, а както и често работят и двамата, средният нетен доход на българското домакинство е 20к лв на месец и нагоре 😂

# 3 650
И от 10к може много лесно да ти останат поне половината на месец. Богат ли си в такъв случай?
Не може лесно, но може и не, не си богат, а си стиснат 😆 или, хайде - спестовен.

Имаше един филм навремето, за един, дето беше тотално лишен от емоции. Нищо не можеше да го извади от равновесие, дори мина детектора на лъжата успешно. Беше адвокат, а всъщност - убиец. Слагаше си кабърчета в обувките, за да контролира чрез болка емоциите си и така излъга детектора. Денем беше елегантен, с костюм, изискан. Нощем се събличаше чисто гол и спеше в кашон в средата на луксозния си апартамент. Даниела с владеенето си много ми напомни на него...
Не помня как се казваше филмът, може би беше и сериал дори.

# 3 651
За Даниела било нормално да иде в Турция, без да каже на човека с когото е във връзка
Ако е наказателна мярка, защо не? 🙂

# 3 652
Даниела като изказ е класи над другите момичета .
то затова ѝ е толкова висока таксата. Мислила съм си по темата и абсолютно вярвам, че до мъж с висок стандарт, да кажем успял, трябва да има умна, добре говореща жена. Само със силикон и устни, издръжката няма да е дългосрочна, бързо ще си омръзнат.

# 3 653
Не ми хареса разговора като цяло.Беше анализи и реклами на книгата в по-голямата си част.Аз пак не разбрах кекс имало ли е или не?! Joy Нямаше пиперливи въпроси.

# 3 654
Не може лесно, но може и не, не си богат, а си стиснат 😆 или, хайде - спестовен.

Живеем много различни животи явно 😂 би ми било наистина интересно да те чуя да разкажеш повече, ама не е за това темата. Аз съвсем сериозно съм на мнение, че 5к лв редовни харчове за един възрастен човек в България, включително в София, си е доста приличен бюджет. Невъзможността да се спести от 10к лв месечна заплата за един човек според мен е чиста проба финансова неграмотност.

# 3 655
Още нещо от каста на Даниела:
Стана тема за това, че богатите мъже търсят красиви жени и, че в България, богатите мъже са под 1%, но красивите жени са много. И се стигна до изказването на Даниела, че богатите и стабилни мъже, нямали нужда от постоянно задоволяване на нагона си и от това да търсят постоянно други жени, и да завоюват постоянно нова жена. Интересно ми е тогава нейния спонсор в друга категория ли попада? Защото той буквално това прави - оженил се е и след това си завоюва нови жени, една от които е тя самата.

За съжаление не уточниха какво точно е богат човек, защото според Туджаров мъж с доход 10к на месец е с нормален/среден доход. Съгласна съм, че богат не е, но поне според статистиката 10к чисто са доста висок доход, и за България и за доста развити чужбини…

Е, явно за Даниела си е бедняк, предвид това как се опули, като чу цифрата 5 - 10 000 лв на месец. Тя реагира, все едно такива хора са си за помощи едва ли не.

# 3 656

Живеем много различни животи явно 😂 би ми било наистина интересно да те чуя да разкажеш повече, ама не е за това темата. Аз съвсем сериозно съм на мнение, че 5к лв редовни харчове за един възрастен човек в България, включително в София, си е доста приличен бюджет. Невъзможността да се спести от 10к лв месечна заплата за един човек според мен е чиста проба финансова неграмотност.
Не е, нарича се стандарт на живот. Някои хора не живеят, за да спестяват. (не говоря за себе си). Има хора със сигурни доходи, които просто харчат всичко.

# 3 657
"Щеше да е хубаво да четеш книгата ми, преди да я коментираш" - хаплива е на моменти, ама не разбира, че точно тази книга да четеш, не е за хвалене.
🤣За миг си представих как Неделчо чете усилено книгата на Даниела в захлас и дака насреща й, защото е сгрешил в преценката си.🤣
Много благодаря на момичетата, които си отнемат от времето да преразказват.🤗

# 3 658
Коя я знае как крета от месец до месец и тя, нали я видяхме с трите парцала дето беше занесла в Шри Ланка и фалшивия ван клийф, кого се опитва да излъже…на гол г@з чифте пищови😂.В ИГ -всеки е богат и красив,  както в Линк’дин всеки е директор.

# 3 659
Мен никой не може да ме убеди, че средностатистическият българин взима 10к чисто, а както и често работят и двамата, средният нетен доход на българското домакинство е 20к лв на месец и нагоре 😂
Средният нетен доход не беше ли около 2к на месец? Тамън наскоро го даваха в новините. В София малко повече, към 2,5к. Да взимаш 10к е много, много добър стандарт по всички параграфи. Да - не те прави богат, но с толкова пари спокойно можеш да си позволиш няколко почивки годишно, луксозни заведения и т.н. Не е както Туджаров го изкара, едва ли не имаш само за тока и едната храна. 😂

Общи условия

Активация на акаунт