🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 498
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 690
  • Варна
Гложди ме един въпрос от известно време.
Как така НН след като искал всичко да е истинско в Ергенът и да можел да го гледа с децата си, решава да кани човек като Мартин точно? Що за Ерген може да е той? Че тя Йоана сигурно е на годините на децата му, това е новото нормално ли? Ако супер много му е вярвал, че там Мартин смята да се влюбва, от какъв зор вкараха момичето там? Гнусно беше да го показват това изобщо, ако му пукаше за децата де. Аз бих го определила като педофилия просто.

Сега относно влюбването на въпросния уж ерген - до последно си мислех, че всичко по тази линия е сценарий. Ако не са знаели що за птица е Даца, говори супер зле за тях. И без това не са имали супер много хора в каста, чак пък да не са знаели каква е и що е, откъде се издържа и какво представлява - не ми се връзва.
НН каква реклама направи на писанията на Даца, тя едва ли е сънувала да се говори за това не знам как точно да го нарека, може би недоразумение.
НН като е видял тарифите на челата на повечето момичета в каста, тази на Даца не я ли видя?

И за Даца - намерила е хора да и угаждат на претенциите, тя си знае какво и коства това. Не мога да я нарека елитен ескорт, за какъвто явно тя се има. Не мисля, че има физическия и умствен капацитет за това. Но в сегмента в който се е позиционирала, явно е вървежна. Усвоила е как да върти номерца - нищо чудно до е влязла в предаването, точно да дразни някой. Както и се е опитала до дразни и Мартин като излизат - като не ми играеш по свирката има кой. Посто вдига мизата - коли, мезАнети, каквото докопа.
Иначе всичко е супер истинско.

# 3 691
Не знам дали вярва във философията си, но такъв мъж, какъвто описва не съществува.
Съществува
МОЯ Joy
Не го показвай, че Даниела дебне! 😁

# 3 692
Никой не я попита за името й,  не че е толкова важно,  но е доста дискутирано. Тази жена е доста умерена и рационална, прагматична и е здраво стъпила на земята, това е за уважение.

# 3 693
""Класна?  Благодарение на новоизлюпените богаташи и приятелката си Атанаска, е случайно попаднала в някаква елитна среда, но селенията и кухата глава не могат да я определят като класна"

Че те новоизлюпените богаташи да не са елитна среда, с какво са по-различни от нея - само с това, че са изкарали пари с далавери, кражби, те какво, недосегаеми ли са вече, те са класа, а другите- бедните - да не им се пречкат в краката.

Напротив, много ми е кеф някой от село да пробие при тези, взели се за богоизбрани.

# 3 694
Как знае емпирично, а не знае гривна?! Ще си го пусна само, за да видя Неделчо разтапя ли се или не.

# 3 695
Даниела не харесвала мъже, които си лягали на първата среща, с всяка жена. И затова харесала Мартин - ох, не мога Joy

# 3 696
Как знае емпирично, а не знае гривна?! Ще си го пусна само, за да видя Неделчо разтапя ли се или не.
Гривня е регионално произношение. По нагоре някой  два пъти беше написал "селения" като има предвид съвсем друго нещо. СелЯния е едно, селЕния е друго. Гривна и гривня е едно и също, ма в родопско така ѝ казват на гривната.

# 3 697
Добре, но щом много чете, досега да е изчистено. Другото е папагалстване.

# 3 698
Слушам каста на Даниела.
Скрит текст:
Като начало ще започна с това, което тя каза - че е зодия стрелец и затова не й разбирали хумора. Е, като човек женен доста години за стрелец и имащ доста стрелци в обкръжението си ще кажа, че стрелеца никога, ама никога не се шегува. Това са най-директните хора, които винаги казват това, което мислят. В едни моменти го казват съвсем сериозно, в други - под формата на шега, но винаги си казват това, което мислят. И се случва, когато осъзнаят, че са настъпили мотиката, да минават с номера "Шегувах се".  Така че Даниела да не ги пробутва тия номера.
Малко по-късно си казва, че нещата, които казва, наистина ги мисли, но просто ги казва под формата на хумор. Айде сега - кое от двете неща е вярно - шегува ли се или не се шегува, когато говори? Оплита се яко още в начолото на интервюто

Второ - направи ми впечатление изказването й "Мен ме коментираха, че с Орлин съм вечеряла......"  За жена, която твърди, че няма нищо общо с него, доста фамилиарно му споменава името. Можеше да го спомене по фамилия или да каже "Собственика на....." Не знам - така по име си звучи все едно си се познават доста добре.

Ох и това "гривнята" направо ме убива

Дописвам - с това постоянно повтаряне, че никой няма доказателства, че излиза с въпросния мъж, направо си моли някой папарак да се зарови сред храстите няколко дни с един хубав фотоапарат и да извади доказателства
Загуби ме на зодия... Наука зад цялата тая пр***я нулева. 😏

И аз допълвам - дори сега да ги щракнат, това не доказва, че в онзи период е била с него. Wink

Тя заяви в ПО, че и в момента не е обвързана. Заяви, че това е бизнес партньор, с който имали общ бизнес - купували и препродавали апартаменти. Ако ги щракнат, ще е доказателство за това, че отново лъже.

Тя е приятелка на жена му и кръстница на едно от децата им.

Общо-взето Мартин е продължил да си излиза по заведения. Много хора й говорели против него, но и на него говорели против нея. Той лъжел, че е говорил с Йоана, а Йоана в подраста на другия ден призна, че са разговаряли в някакво заведение. Били се разбирали да гледат филм у Даниела, а той в последния момент отказал и си отишъл с приятелите на чалготека. За 8ми март не организирал нищо и тя в последния момент заминала със семейство Бачорски за Истанбул, като Мартин не научил от сторита или от трети човек за нейното пътуване, а тя лично му споделила, макар и след заминаването.

Това постоянно мъкнене с Бачорски напред-назад, да не се окаже нещо друго накрая. Моя позната така водеше навсякъде близка нейна приятелка, защото уж е необвързана, пък накрая се оказа, че си е обвързана, ама с мъжа й.

И това пречи да му е или да му стане любовница?

# 3 699
ГривнЯ каза за пореден път. Даже не съм го чувала в живота произнесено така. Явно непреборена дума от говора, с който е израснала. На фона на изказа ѝ като цяло, това само показва колко успешно е преодоляла тежък диалект. Чухме някои други как говорят 6 г. след като са си сменили средата.

# 3 700
Дам, Косара изобщо няма никакви, ама абсолютно никакви, подобрения...

https://www.instagram.com/p/Ce1rM7VrwU5/?igsh=eTF4Z3k3NGtsOHZp
Помислиx, че това е Ади🤣

# 3 701
  • Stockholm
Тя е приятелка на жена му и кръстница на едно от децата им.

Общо-взето Мартин е продължил да си излиза по заведения. Много хора й говорели против него, но и на него говорели против нея. Той лъжел, че е говорил с Йоана, а Йоана в подраста на другия ден призна, че са разговаряли в някакво заведение. Били се разбирали да гледат филм у Даниела, а той в последния момент отказал и си отишъл с приятелите на чалготека. За 8ми март не организирал нищо и тя в последния момент заминала със семейство Бачорски за Истанбул, като Мартин не научил от сторита или от трети човек за нейното пътуване, а тя лично му споделила, макар и след заминаването.

Това постоянно мъкнене с Бачорски напред-назад, да не се окаже нещо друго накрая. Моя позната така водеше навсякъде близка нейна приятелка, защото уж е необвързана, пък накрая се оказа, че си е обвързана, ама с мъжа й.

Жени с нейната личностна характеристика могат безскрупулно да свалят мъжа на най-близката си приятелка. Като слушам Данка, тя всъщност се стреми точно към това, която приятелката ѝ Атанаска е постигнала. И комплексът, че все още това "постижение" е мираж, е напълно възможно да си компенсира самочувствието със скрита връзка.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 16:41 от silsto

# 3 702
Вярно ли??😂😂😂 Явно вместо къртовски за друга дума започваща с  к е мислила😂
Мозъчната и клетка явно е зациклила.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:36 от Labubu8

# 3 703
  • # супернатурална #
Когато/ако ги снимат, ще коментираме.
Даниела трябва бая добре да се е справила, щом като от два часа говорене само една "гривня" успяхте да измъкнете.

# 3 704
Ахаха, Неделчо я пита за енти път

"Когато става дума за нас мъжете, ние много ясно разбираме какво се иска от нас. Когато става дума за обратното, там някъде се чупи. Не може да се разбере всъщност..."
Даниела го прекъсва:
"Напротив, според мен също (вкарва слушателя в когнитивен дисонанс) и това е много ясно и всъщност (паразитна дума) ние в предаването го видяхме, защото повечето жени всъщност (все едно като го повтори сто пъти ще зазвучи по същество) нямат никакви изисквания към мъжа. А мъжа се чувства важен, ценен, когато по някакъв начин той се е доказал. (иначе няма право да се чувства важен и ценен)."
И отново вместо ВСЪЩНОСТ да каже на какви изисквания трябва да отговаря жената, тя пренасочва топката отново в мъжкия отбор. Манипулативна е много, това мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт