🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 566
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 705
Триъгълник прави ли с ръцете🧧🧧?

Какъв е този мъж с качества -еднорог, дето съществува, пък несъществува ?

Не знам дали вярва във философията си, но такъв мъж, какъвто описва не съществува.
Съществува
МОЯ Joy
Не го показвай, че Даниела дебне! 😁

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:35 от Labubu8

# 3 706
Когато/ако ги снимат, ще коментираме.
Даниела трябва бая добре да се е справила, щом като от два часа говорене само една "гривня" успяхте да измъкнете.
Blush и за глобалното затопляне е виновна .
Отново ще напиша , това е нейният начин на живот . Дали си е сменила името ( не е престъпление ) , дали предпочита богати мъже и т.н . решава тя .

# 3 707
Ахаха, Неделчо я пита за енти път

"Когато става дума за нас мъжете, ние много ясно разбираме какво се иска от нас. Когато става дума за обратното, там някъде се чупи. Не може да се разбере всъщност..."
Даниела го прекъсва:
"Напротив, според мен също (вкарва слушателя в когнитивен дисонанс) и това е много ясно и всъщност (паразитна дума) ние в предаването го видяхме, защото повечето жени всъщност (все едно като го повтори сто пъти ще зазвучи по същество) нямат никакви изисквания към мъжа. А мъжа се чувства важен, ценен, когато по някакъв начин той се е доказал. (иначе няма право да се чувства важен и ценен)."
И отново вместо ВСЪЩНОСТ да каже на какви изисквания трябва да отговаря жената, тя пренасочва топката отново в мъжкия отбор. Манипулативна е много, това мога да кажа.
Ей от нея какъв политик ще излезе обаче. Пак ще се кръстя. 🙊😂

# 3 708
Тя заяви в ПО, че и в момента не е обвързана. Заяви, че това е бизнес партньор, с който имали общ бизнес - купували и препродавали апартаменти. Ако ги щракнат, ще е доказателство за това, че отново лъже.
Почти съм убедена, че Марто, ако се надъха да докаже каква е, ще намери начин да я снимат с някого, само дето на обществено място трябва да си в интимна близост с тоя някой, за да има съмнение, че имате повече от познанство и пак не е доказателство. Ще каже, че я целува за РД, примерно.

# 3 709
Има една интересна руска онлайн книга ( от модерните бързи романи)  " Однажды на реалити-шоу" на Алайна Салах. Който е добре с руския може да я прочете. Та в нея има любовна история именно с едно такова предаване като Ергенът. Интересни бизнес идеи и интереси се препокриват при участници, техни близки и продукция.
В сегашното предаване нещата сигурно са сходни и задкулисни. Няма как да обяснят всички действия.
Не следя предаването, само от време на време този сезон заради Даниела. Вчера разбрах от близък, че ергенът Алек от сезон 3 е станал баща. Че той толкова бързо ли е открил любовта и направил поколение?! Пак сигурно нагласена работа.
Колкото до Даниела - за мен тя сляпо вярва и следва теченията за женска енергия. В Русия ги има толкова много. Едно от тези учения включва подбор на сексуални партньори и създаване на спокойна среда на мъжа. Тя се стреми да бъде отдушник на някого с възможности, а не натрапчива жена със задължения за дом, деца и присъствие в обществото. Поне така разбирам поведението и. Не го приемам като нормално поведение за жена, защото аз не споделям такова виждане и не съм от онази страна.
Колкото до Мартин - много ми е антипатичен, неискрен, покварен.
Повтарям се, но нищо положително не виждам в цялото предаване.

# 3 710
Забравих, че Чукча хем читател, хем писател,  една дума ще й придиряме.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:41 от Kawsay

# 3 711
Ма, как така мъжа ще има изисквания към жената. Не може. Неделчо в един обзор с Ния обясняваше, че това е реципрочно: Когато си сложиш изискванията на масата, нормално било и другата страна да отговори с такива. Даниела няма как да отговори на този въпрос, защото ще се постави първо в неизгодна позиция, второ тя по същество не търпи изисквания.

# 3 712
  • Вестерос
Изгледах надкаста с Любомира, беше много свежа, интересно ми беше. Каза доста неща за себе си, за работата си, за Виктор. Тук се коментираше, малко неточно обаче. Като цяло съм доволна доста. Много леко вървеше разговора.

# 3 713
Ох, пуснах да слушам Даниела в Надкаста. Тази жена си противоречи постоянно. Питат я едно - тя отговаря друго. Заявява едно, след малко казва противоположното.. Никаква философия няма тази жена, просто има цели в живота и е хлъзгава като скумрия и се измъква от въпросите и от казване на нещата директно.
Само за едно ѝ правя евала - за самообладанието. За мен тази форма на непукизъм граничи или с някаква форма на сериозни делюзии, или със социопатия.

# 3 714
Изслушах целия подкаст с Даниела. Уж интелигентна го раздава. Ама… “преценям, оценям, намалям…” и мягкий знак винаги след Т и Д Grinning

# 3 715
Някой си е направил шега с телефонния номер на Даниела. То си е опасно така - има всякакви луди, а и както отнася огромен хейт…

# 3 716
Даниела може да я вербуват за Мата Хари. Овладяна, сече и пипето, с осанка. Дори сама си направи реклама като каза "Аз умея да слушам и да усетя от какво има нужда мъжа и да му го дам. Няма нужда той да ми казва". В тоя момент си помислих "ценно качество за елитна компаньонка". Не твърдя, че е защото не знам. Но определено има всички нужни качества.
В разговора даваше пример как днес мъжете искали да определят правилата, ето как и в предаването момичетата се молели за целувка и интимност , а мъжете решавали. Автоматично ми светна лампата, че въпросните момичета са били инструктирани да проват това от продукцията.
Отново пример даде колко са заблудени жените щото толерират неадекватното поведение на мъжа и стоят до края вместо да си тръгнат. Ама дали са можели? Не всички са имали в договорите че могат да си правят каквото искат като Мартин и че могат да си тръгнат когато желаят като Даниела. Тя си го каза това. Другите, обикновените не е можело да си тръгнат най-вероятно.
Та за мен ролите и всичко около Даниела и Мартин е било уговорено.

# 3 717
Изслушах целия подкаст с Даниела. Уж интелигентна го раздава. Ама… “преценям, оценям, намалям…” и мягкий знак винаги след Т и Д Grinning
Това от теб направо си минава за комплимент. Wink
Не ми се сърди - и преди съм ти писала, че пишеш изключително грамотно. Simple Smile

# 3 718
Аз няма да се учудя такъв типаж като Мартин да я следи, за да успее да я злепостави още повече. Ако Даниела наистина си има 4 любовника, трябва много да внимава

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:55 от Victory2019

# 3 719
Комплекси.com. Браво на гениалния ум, който е решил, че такива изпълнения още са модерни.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт