🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 867
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 840
"Момиче за милиони" е филм от 2004г., с четири награди Оскар. Как така си краде това заглавие без последици, не знам. Явно не я издава някое издателство, ами тя сама си е платила да си издаде книгата. Някой чел ли я е? Ясно, че е точно обратното на това във филма, ама поне грамотно ли е написана, има ли някакъв талант да личи, нещо?

Погледнах й инстаграма. Няма някакви особено скъпи тоалети и само това колие носи от години.

Не знам писала ли си в темата, но вероятно не, предвид че заглавието и аз  го зачекнах в началото, когато бях 100% анти Даниела и Ийстууд ми е от любимите режисьори.
Да дам пример с филми с едно и също име -Пътят/в превод/
 "La strada" 1954
" The road" 2009
"The road" 2010
И един стар турски също, класика, чиято година не помня и тн.

# 3 841
Ами това между другото е масова практика на запад -  поне за средната класа, която си минава за богаташи спрямо нашите стандарти. Учат децата си да работят от 16-годишни, не им угаждат, за да не се излюпи убиецът на Милен Цветков отнякъде.
И аз съм го забелязала. Много често има “компромисно решение”. Дават им пари, но чак като станат на 35-40. До тогава трябва да се оправят сами, за да натрупат финансова култура и да не пръскат парите си за глупости (справка - Гущеров).

# 3 842
Защо не погнем Мартин? Даца е тъпа, не може да се защити, видимо лъже за всичко, крие там майки, биографии. Мартин е някак по-интересна жертва, малко по-висока топка. Мъж от добро семейство, бизнесмен успешен, умен е  и може да се защити, без да става махленско.

# 3 843
Защо не погнем Мартин? Даца е тъпа, не може да се защити, видимо лъже за всичко, крие там майки, биографии. Мартин е някак по-интересна жертва, малко по-висока топка. Мъж от добро семейство, бизнесмен успешен, умен е  и може да се защити, без да става махленско.
Пази се, Розичка, да не вземе и на теб да ти изкара 10 любовника. 😂

# 3 844
"Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и"

1. Колието е от преди предаването, любовникът значи е бивш - фактът никакъв го няма.

"В първият ден от пристигането си Даниела получава букет от 500 рози. Меко казано е съмнително"

2. Ами съмнително е наистина, съмнява ме че не е никакъв аргумент

"След това Даниела отива да купува мезонет с човека спряган за неин любовник."

3. Искам нотариален акт за мезонета и ако е възможно снимка на двамата, купуващи мезонета.

Иначе това " отива" звучи като преразказ от 4 клас.

"Даниела кани Мартин на почивка, платена от някой друг"

4. Толкова ли е глупава, че да му каже: хайде на почивка, ма платена от друг?

Нещо логиката ви се губи отвсякъде, това са разкази за деца от детска градина, ако може по-убедителни аргументи.

Циклите само около Мартиновите глупости - цветя и колие. Несериозна работа.
Марто е изповядал сделката с мезонета и нотАриално я е заверил Laughing

# 3 845
Аз мъж нямам, приятелят ми е хоум офис, аз студентствам, давам частни уроци в къщи, та нека АМ ми изкара и 20 любовника.  Grinning
П.П. Значи оттам тая песен се казва "Нотариално заверен", в която Емануела намеква, че Мартин има проблем с преждевременната еякулация. От сто години го говорим, че е юрист, а аз чак сега чатнах.

# 3 846
Не одобрявам темата да се замърсява с преразказ какво бил/а казал/а някой/някоя някъде си, без да е участник в предаването, което коментираме в тази тема. Дръжте си мизериите в Джанъм, моля ви!

# 3 847
  • София

Загряваме за утре, тогава ще си начешем клавиатурите и с него.

# 3 848
  • софия
Утре, като изрие дъната в Надкаст и него ще го погнем, споко. Бг мама забавя, но не забравя 😁

# 3 849
Аз разгледах групите за Чепеларе. Видях,че майка ѝ много пише там и несвързано. Хората пишат,че е алкохоличка. Сигурно затова не е отишла в Шри Ланка.
Да, една потребителка много държеше да го разберем това, а то доколко има общо с това каква е Даниела и защо да ни вълнува - друг въпрос. Средностатистически, предвид възрастта на повечето потребителки тук, бащите на всяка 5-6 са с поне битов алкохолизъм, но може би е като в  удома на Косара "сичку става зад закрити врача, никуй ни знай, чи тати от три години ни пий...вода"
Пиша по повод загатването за майка ѝ по БТВ, защото много хора се чудят. Предвид проблемът ѝ затова не се  е явила.
Майка й била алкохоличка, затова не се явила, казвате. Предвид проблемите на Мартин с алкохола как ли е заснел цяло риалити?!

# 3 850
Хубава работа! Че той не пие! Някои от дружинката му също въздържателки като него, видяхме ги и тях на “пияна” партито.

# 3 851
Майка й била алкохоличка, затова не се явила, казвате. Предвид проблемите на Мартин с алкохола как ли е заснел цяло риалити?!
Мърчин винаги ми е напомнял на онзи стар виц (категория Къци):
- Ало, линията за помощ на алкохолици ли е?
- Да, господине.
- Как се прави мохито? 😁

Та и той така.

# 3 852
На забраненото парти със забранената музика всичко лъсна. Само не разбрах и наистина искам да питам Н.Н. защо бяха цензурирали думата ''чалга". Може би и тя не е за ушите на дъщеря му, ама другите неща може, то важното е чалгата да се спре и видеоигрите и филмите с насилие...

# 3 853
Да, и Дацето и тя въздържателка като него. 🍷🍷

Хубава работа! Че той не пие! Някои от дружинката му също въздържателки като него, видяхме ги и тях на “пияна” партито.

# 3 854
Нали  Даниела е над нещата. Не знам защо се пали ,пише и отговаря на коментари тук.

Общи условия

Активация на акаунт