🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 809
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 110
Скрит текст:
Тя достатъчно добре обясни нещата в надкаста. Едва ли е споделила нещо различно, та да премахне публикация заради заплаха.
Не тук беше доста по подробно

Какво разказа?

Как Мартин излизал всяка нощ по дискотеките с различни жени и не и казвал,говорил с момичета по телефона пред нея за да я дразни,имал назидателен тон ,опитвал се да я контролира,докато били заедно не е откривал доказателства че тя му "изневерява",обиждал я е .Имаше и още неща но не ги помня
И това за 2 дни, защото на 3-я беше в Турция!

# 4 111
Стана ясно , че не са били 3 дни , а 2 седмици, ако помня правилно.
През ден Мартин е намирал повод да се скарат за нещо. Това го вярвам на 100%, той е точно такъв тип.

# 4 112
Интересно защо Даниела си е изтрила поста, това с телефонния й номер си е вид тормоз също. Смятам, че тя тайничко се е надявала нещата с Мартин да се развият навън в положителна насока

# 4 113
... но като цяло тя се опитва да подръжава на хората с много пари и техните вкусове - избира кое изглежда класно и кое не.
Тогава не трябваше да припарва до онези роклета - тигровата и комбинезона! Камо ли да цъфне с една от двете във френския ресторант, символ на класно в нейните представи...

# 4 114
Всичките “проповеди” на главната героиня нямат стойност, приложени на практика върху лирическия герой, той избяга с писък към Джанъм😉

# 4 115
  • София
Успях да наваксам с подкастите.
Таман за днес ще останат двата нови с Мартин и Ряпата.
Абе вижда му се края вече. 😁

Като приключи всичко ще пусна един финален анализ, въпреки че аз вече направих такъв, но то реално след края на формата стана по-интересно, отколкото докато течеше предаването, което е абсурдно, но това е положението.
Ники Николов...

Значи Кукушев, Ауткаста и Чакалкаста не ме изненадаха с нищо. И трите подкаста са анти Даниела и про Мартин, но все пак с уточнението, че Ванката сипва и на Мартин, когато трябва и има за какво.
Кукушев, Чакала и Ясмин не харесват Даниела, напълно ги разбирам за което. Болшинството хора навсякъде меко казано не я харесват, но все пак като се води подкаст трябва да си по-обран и обективен. Не е като да пишеш във форум, ютюб или в социална мрежа - ФБ или ИГ.
Александра Гърдева от сезон 1 беше гост на Чакала и яко сипваше на Даниела, за Мартин само фанфари и общо взето това беше по тази ниша.
Все пак, като цяло този последен Чакалкаст им се получи що годе добре. Като обзор, но цялостно, слаба ракия от тях този сезон. Падна им нивото. Или по-скоро трябва да се съсредоточат само над Игри на волята, където им е силата.

Саркастичната ряпа е все така свеж полъх, като там очаквам не толкова епизода днес за последния епизод на Ергенът сезон 4, а по-следващото видео, което вече ще е баш последния финален обзор, като в него ще се включат и скандалите след самото шоу започнали в Преди обед. Да, очаквайте този епизод, ще е епичен. Кога ще е не знам. Надявам се скоро.

В този ред на мисли ми е много любопитно дали Надкаст ще направят един финален обзор на сезона с гост самия Ники Николов. 🙄

И така за финал Надкаста:
Имах да гледам Косара, Виктор, Любомира и Даниела. Пфф, ужас, потнах се 😅

Косара скука общо взето
Доста по-обрана беше, явно е чела доста социалки и форуми. Струва ми се, че беше малко разочарована как е излязла и че не е всенародна любимка, както може би е очаквала. Златното момиче, което отказа и на тримата ергени.

Реално обаче този сезон любимка сякаш няма. Всеки сезон е имало такава, но не и този. Поправете ме ако греша, но не мисля. Мхм??? 🤔 Може би Росица. Не, не. Твърде скучна и в девета глуха почти през целия сезон. Но някак си сякаш най-малко критики има към нея. Въпреки, че аз лично не я харесвам. Или по-точно ме разочарова с поведението си, защото в началото я харесвах. Аз и Яна харесвах много в началото, ама сега ми е нелепа. С онзи Револют се самоуби. Просто нищо общо с образа, който градеше. Това имам предвид.
Все така си харесвам Ивет и Синтия. Но и те не оставиха почти никаква следа в сезона, особено Уенсдей.

Чакайте, че се отплеснах.

Виктор не ми хареса. Почти нищо интересно не каза, освен някои неща свързани с режисурата му (стана ясно, че ще залага на рекламите). Отново се оплете, отново шикалкавеше, а Неделчо и Туджаров просто го пожалиха.
Каквото му беше участието в сезона, такова и в Надкаста. Слабо. Поне този път нямаше криндж.
Изключително лошо впечатление ми прави факта, че веднага се набута в ново риалити.
Ще лъска имидж, това е ясно, ама да видим докъде ще го докара...

На Любомира надкаста взе, че ми хареса. Каза не малко интересни неща. Например аз не знаех, че изцяло се е снимала в западни продукции. Ето защо не ми е позната. Даже е била в Кан (който таман приключи официално) .
По принцип аз не пропускам български филми и сериали (без тъпотии като Друсалки и тем подобни халтури), а преди ходех и на театър много. Е, сега просто нямам време и трябваше да избирам между двете (киното винаги ще бие театъра).
Буба насмете Виктор (тези записи при Туджаров и Неделчо на Виктор и Любомира са отпреди финалния епизод на шоуто и финалните надписи на Николов) и с право разбира се, каза интересни неща за доста от ергенките. Пореден участник казва едно и също нещо за Даниела. Че е била една пред камери и съвсем друга зад тях. Ето това вбесява страшно много участници в подобни предавания и ето защо много често ние виждаме, че някой участник е жертва, а всъщност той не е жертва, а просто един фейк образ. Жертва е само монтажно с цел рейтинг. Има ги много такива в почти всяко едно риалити предаване.
Не беше нещо кой знае какво надкаста с нея, но като цяло е един от малкото интересни такива този сезон (броят се на пръстите на едната ръка и то не на всичките).

И завършвам с надкаста с Даниела.

Очаквах повече, но Даниела като цяло беше обрана и политкоректна (добър избор особено след ПО), а Неделчо и Туджаров като цяло винаги са давали един комфорт на гостите си, за да могат да се отпуснат и да разкажат тяхната си история, така както те искат да излязат. Естествено, дали някой ще им повярва е друг въпрос. Но това важи за всички техни гости.
Реално нищо не спестиха като въпроси, освен за секса в Шри Ланка. Това за мен е големия въпрос дали са правили секс или не, защото ако са, то тя губи битката с Мартин. Защото той точно това е търсел от нея.
Тук отново ще се върна над моите два последни анализа в които описах защо според мен са правили секс и съм сигурен на поне 90% Не казвам 100% защото няма как просто.
Може би за да се реши да участва в надкаста изрично е поставила като условие да не и се задава този въпрос, но това е само моя спекулация.

Ами като цяло това беше най-интересния подкаст за сезона. Имаше доста интересни неща в него. Няма да се впускам подробно, защото е писано много по темата и участието и преразказано поне 15 пъти.
Едно нещо не може да и се отрече на Даниела. Има много добър изказ, владее емоциите си и има готов отговор на почти всеки въпрос. Казвам почти, защото на няколко пъти се измъкваше хитро, което не и прави чест, защото откровено не желаеше да даде ясен и конкретен отговор. НО, това кой не го прави? Така че...
Неделчо на няколко пъти се опита тънко да я харзулне, но тя се усети и не се поддаде. Като цяло се представи много добре. Никак не ми се искаше да го пиша това, но това е положението.
И все пак няма как да не изтъкна две неща, защото не ми харесва това което тя проповядва към жените.
Само да вметна. Даниела, окей, това е твоя начин на живот и твоите разбирания, но къде ти е мъжа, където ти е семейството, къде ти е дома, къде са ти децата? На 32 години си, а часовника тиктака. Или сме силни само на думи, а не на дела?
Не я познавам и не и знам любовниците и връзките през годините. Знам само, че единия и бивш я е запорирал, а другия я оплю в национален ефир, че е лъжец и манипулатор.
Е, това ли е книгата? Така ли сваляш мъжете или просто попадаш на такива?
Риторични въпроси...
Ето това не могат да разберат тези т.нар. златотърсачки. Шансът да срещнат много богат мъж (за Даниела това е вън от съмнение, че трябва да е много), който да е джентълмен с тях, да им угажда във всичко, да ги вдъхновява, да ги носи на ръце и да не им изневерява е нищожен. Ама наистина нищожен. Не че няма такива мъже (много под 1%), но там конкуренцията е убийствена и Даниела има още много хляб да изяде, докато стигне това ниво.
Много по-голям е шансът да попаднат на токсична батка, който ще ги развява като трофей и ще ги задушава. И това е най-доброто, което могат да очакват. Защото по-вероятно е да има унижения и много други отвратителни неща. Така че тези млади момичета, които сляпо ще следват нейния начин на живот, още от сега да се подготвят за огромни разочарования. Живота ще ги блъска здраво. Другата опция е да учат, да се развиват и да разчитат на себе си. А мъжът рано или късно ще дойде.
Та такива ми нещица...

Факт от Надкаста относно горните ми съждения. Даниела как само се опули като чу, че един мъж с 5-10 хиляди лева на месец е богаташ. Май Туджаров го каза, оф не помня вече.
Ето ви една бърза, неподправена и естествена Даниела, извън комфортната зона на скорострелната логорея.
Това казва всичко. Както и онова, 'Ама аз много се шегувам' НО, това не значи, че не го мисля'
Е??? Извинявай... Ъъ, моля? 🙃

Неделчо на два пъти я попита и подхвана темата - 'Добре, ти имаш такива и такива изисквания. Ти какво ще дадеш в замяна' Ами тук тя се измъкна и двата пъти с наизустени общи клишета, които принципно са верни, но това е класическо политическо измъкване за мен.
Какво друго ми направи впечатление. Когато беше нещо важно, тя гледаше или в пода или в ляво, т.е. сигурни индикации, че послъгва. Това е така. Интересувал съм се. Или окей, хайде тя не лъже. Тогава, в най-добрия случай, значи че премълчава или заобикаля нещо. Хайде да бъда по-политкоректен и аз.
Още един неин похват. Когато и се зададе въпрос или бъде поставена на тясно, тя започва една неспираща логорея, която има за цел - да приспи противника, да го разколебае, да го разсее, дори да го отегчи и да му писне. Изстрелваш много думи с различно значение и описваш няколко конфигурации - почти гарантиран успех.
Тя прилагаше и тази тактика.
Разбира се, за да прави всичко това се изисква доста четене и говорене пред огледалото. И опит и хладнокръвие. Абе опасен, изпечен мошеник от класа. Хей, шегувам се.

Финално, малко извън самия Надкаст.
Играч е Даниела, спор няма. Мартин за това я хареса, но Мартин охладня много в края на формата.
Защо??? Никой досега не е казал. Нито тя го каза, нито той, нито някъде е коментирано в Надкаст.
А това за мен е много важен въпрос. Защо, какво стана???
Аз имам няколко обяснения, но вече съм писал за тези неща и не искам да се повтарям. Искам да го чуя от тях, но явно само с искането ще си остана.
Ще каже някой, е, да, ама той и предложи. Абе моля ви се. Няма как да не предложи, той толкова искаше да е уникален и първи във всичко и да не е втори Алек и сигурно си е мислел, че ще излезе егати и пича.
Даниела изпусна голям шанс да го наиграе яко в предаването, като му откаже пръстена. Това щеше да е нокаут за него, но не би. И двамата играха по свирката на Ники Николов. Тя си имаше своя интерес, той своя.
А дали после г-н продуцента не ги употреби и двамата за собствените си цели...

# 4 116
Много сте се вживяли, много сте изписали, аз нито надкаст с Дацето гледах, нито коментарите от вчера вечер мога да изчета, нито “лека нощ” ви казах…. Ся кО стана….
При положение, че нещата са на ниво - “хубава работа, ама циганска”, се замислям дали ще гледам и великия покер играч как се прави на “прелъстен и изоставен”. Не е кой знае, колко добър актьор, а тези глупости за букети, заспиване на телефони са като някаква тийн драма. И двамата са над 30 години, кой изобщо се държи така.😂
Между другото това с огромните букети го нямаме тук. Потърсих в ИГ и видях, че пак е с източно-европейска специфика. Много кичозно🌸.

Валето за нейния РД🙃

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 07:40 от Labubu8

# 4 117
... но като цяло тя се опитва да подръжава на хората с много пари и техните вкусове - избира кое изглежда класно и кое не.
Тогава не трябваше да припарва до онези роклета - тигровата и комбинезона! Камо ли да цъфне с една от двете във френския ресторант, символ на класно в нейните представи...

Напълно си права за долнопробните тоалетите, но на нея и “публиката” й е такава. За да привлече вниманието на любимите й богаташи, към които иска да принадлежи, трябва да е облечена с подобни парцали. Такова им е нивото на голям процент от по-младите, нови богати, в България. Чалгария до шия, силикон отпред, прикачен гъз отзад, лицето прекроено в Турция по калъп - стандарт е това. Моята работа последните 5 години ме срещна с доста такива типажи. Не са лоши хора, просто им е много важно да се впишат, сами се тикат в калъпи измислени от други. В началото съдих само от вида им, без да съм говорила с тях, опознавайки няколко такива, ами напълно нормални, интелигентни хора, нито са по-тъпи от мен, заради това, че имат силикон и всичко останало, нито празноглави, само защото се обличат тъпо. Всичко идва от несигурност и от желание да си част от групата, да си приет. Няма индивидуалност, не се осмеляват да са различни, ако на жените им силикона не се вижда, че е силикон, значи трябва още, това е. И не се стига само до външния вид, те си обзавеждат къщите еднакво, Пенчо богаташа е ползвал този интериорен дизайнер, значи този същия ще прави и на приятелите на Пенчо къщите.дори чашите им за вино са една и съща марка, да прекрасни са, но винаги са като на всички останали.
Бедняци като Даниела нямат никакъв шанс да се доближат до такива, ако не теглят кредити за да покажат -  що годе някакъв стандарт, дори измислен и на кредит, кола, силикон, уста, уж, че може да мине за една от тях, за да влезе в средата. Така се стига до фалит, запори и разправии с кредитори. Имам познат, който се увлече по този начин, заради богатите си приятели, той не можеше да им стигне стандарта, почна да ъпгрейдва с кредити, които не може да си позволи да връща, занули се, че почна пак от нула, жив и здрав да е, ще се оправи. Казвахме му да си бъде това, което е, но неувереността го фалира.
 Даниела, обаче трудно. Не съм гледала обсъждания подкаст, но това, което подочувах от няколкото серии на Ергенът, тя идея си няма как се изкарват пари, за много пари, да не говорим. Дано си намери човекът, който да я глези и гледа и да я измъкне от финансовия батак, в който се е натикала, че като я гледам това е нещо, за което се говори толкова лежерно и м/у другото, явно сама не разбира, че не й е розово положението хич.
Данке, какъв голддигър си, ако си на минус, бе???

# 4 118
Тези букети с по 8200 рози и на мен ми идват кичозни. 3 дни кеф и после трябва да се чудя къде да ги хвърлям. Едно малко, добре стилизирано букетче е по-добре.

# 4 119
Съгласна съм за букетите.Ама виж,шопарчето няма да изхвърляме, нали?

# 4 120
  • # супернатурална #
Diavolo, следвайки пътя на логиката ти, Д и М не са спали, защото той след излизането не се държеше като победител. Напротив.
Според мен "охладняването" се случи след влизането на сестра и. Може би и е казала нещо отвън, или просто сестрински съвет, от там Даниела е дала назад и Мартин какъвто е сръдлив се е сдухал. Въпреки това и даде пръстен, тук съм съгласна с мотивите, които ти изтъкна. Може и да се е надявал/очаквал отказ, за да разигтае същия сценарий като сегашния-на влюбения мъж, поставил сърцето си в краката на жена, а тя, поради своята фалшивост и меркантилност го е стъпкала.

Лабубу,  това е форум. Няма как да се подминава мнение, с което не си съгласен, защото целта на форума е да се зароди дискусия.

# 4 121
Ако Мартин е изцепил приказката за балдъзата пред нея, нормално да спихне.

# 4 122
Странно защо Даниела си е изтрила поста от вчера.

# 4 123
Сигурно защото отдолу в коментарите под поста е станало Батак. По-интересно ми е как никой не го е снимал цялото нещо.

# 4 124
  • София
Странно защо Даниела си е изтрила поста от вчера.
Считам че на много хора им се е случвало да пишат нещо, после да си кажат, че няма смисъл и да го изтрият.

Според мен ще гледа и тя подкаста, ако не са ѝ го показали вече, за да знае как да реагира и накъде да се насочи.

Даниела ще мине и 300к гледаемост съвсем скоро - в момента е на 295К за няма 24 часа, някои инфлуенсърки и певачки могат да завидят за гледаемостта.

Общи условия

Активация на акаунт