🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 668
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 200
Аз много се радвам, че Мартин така се излага. Ще го чакаме в ново риалити да чисти имидж. Joy

# 4 201
МартЕ, МартЕ, излагаш се много здраво!😜 Марш на психиатър!

# 4 202
Мартин не изключва нещо да стане между него и Косара или Мартина. 100 пъти натърти, че няма нищо между тях “на този етап”.
Просто иска да го говорят още, да го следят в инстаграм още - нормално е да говори така, все пак Йоанка на 20 знаеше как се правят последователи, та той ли... Ш'го обидиш.
Би ги минал без да се замисли… Да бягат с 200 най-добре, че като гледам как свършват всички връзки на Мартин - с публичен скандал и закани - никоя не заслужава това.

Те дори и да го информират постоянно къде са той пак може да не им вярва и да смята, че са с 10 любовника.
Представям си Емануела какво е търпяла с нейната професия Чак ми е жал за тази жена.

# 4 203
Ааа, иначе му звъни да го пита какво ще говори той на финала. Хитрата сврака с двата крака ...

# 4 204
Ааа, иначе му звъни да го пита какво ще говори той на финала. Хитрата сврака с двата крака ...
Ти да не му видя списъкът с обажданията на съответната дата.  Че ей ся на мен ми звънна Мартин да ме заплашва. Grinning Колкото може да се вярва на мен, толкова и на него.

# 4 205
Говорил е с Йоана след случката с Истанбул и Даниела му държала сметка. Е, айде няма нужда. Ами прав е Мартин.
Тя Даниела искаше да го контролира и да му държи сметка, но не й се получи. Искаше да прави, каквото си иска без да й задават въпроси, но не й се получи.
Каква липса на достойнство от Йоанна,освен душеприказчик,може и да чака на стенд бай за пореден чаршафен въргал.
'Що така се унижават тези жени,от възрастта ли е,от разни дефицити ли е,травми,не е със сигурност заради мъжкото начало у Мартин.

# 4 206
  • # супернатурална #
Ако ми свършат палците,  да си знаете, че валидирам всички, които му сипвате.
Какви са мненията по социалните мрежи? Преобладават ли "така им се пада на коврите"? За моя приятна изненада, БГ Мама си остана оазис на обективните и аргументирани мнения.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 09:40 от Г. Краули

# 4 207
Гарантирам, че не е от възрастта. Тя е расла в семейство Йоанна, в което трябва да си известен на всяка цена, явно.

# 4 208
Мартин каза, че Косара не можела да понася Васил много преди той да избере Даниела и да се премести в къщата. Защо, аджеба, вися до края?!

# 4 209
На мен подкаста с Даниела ми беше по интересен. Разбрахме, че Даниела е ужасна в неговите очи, плюе, а не дава нищо конкретно. Вярвам му, че Даниела му се е обадила, за да види какво ще говори в ПО, но колко трябва да е нагъл да си мисли, че нея я е страх от него толкова, че да се покрие и да не иде да си изпълни договорните ангажименти. И с Ферай се е заял и го казва с гордост. Той ходи и се кара с хората и смята, че така ще излезе прав и чист.

# 4 210
RoseofVersailles
а бе човек, пиша това, което казва Мартин в надкаста.

Аз на нито една дума не му вярвам на Мартин - Даниела решава да излезе с приятелки и край - изневерява му.
И аз баш на тоя ли да вярвам дето в национален ефир си призна, че изневерява за спорта?
Хайде няма нужда!
Ши ма обидиш...

# 4 211
  • София
Мартин говори за Васил, че е фалшив пред момичетата.

Неделчо попита Мартин защо тогава не харесва и Виктор, предвид, че той също е фалшив с момичетата.

Като цяло оставам с впечатлението, че Мартин наклепа доста и Виктор - редакторите му говорили какво да каже за Яна, както и за други негови действия. Явно се потвърждава, че той наистина е влезнал за известност и че се е опитвал да мери какво говори и как ще излезе на камери. Не искал да напада Васил на камера, защото да не излезело грубо, а иначе имал мнение и казал нещо на Мартин.

За Виктор от първия сезон каза, че бил абсолютен папагал. Нарече го още най-голямото менте, бил актьор.

# 4 212
Свършиха ми палците, но да си знаете, че валидирам всички, които му сипвате.
Какви са мненията по социалните мрежи? Преобладават ли "така им се пада на коврите"? За моя приятна изненада, БГ Мама си остана оазис на обективните и аргументирани мнения.

В собствената му Инстаграм страница му сипват здраво, особено под снимката с Мартинките, която публикува след ПО.😁

# 4 213
Мартин каза, че Косара не можела да понася Васил много преди той да избере Даниела и да се премести в къщата. Защо, аджеба, вися до края?!
Тук ми се струва, че са ги натискали към края да стоят, за това и не мога тотално да я наклепам Бузарка. Н.Н. ѝ е казал: "Колко ще е хубаво да останеш сега и на последния коктейл да го зарежеш с прабългарско достойнство". Нали ни казаха, че Бранка е искала да си ходи от бая време и е стояла със стегнат багаж, но е трябвало да изчака, явно.

# 4 214
Васил искал Роси да е от първите изгонени, но все се случвало нещо и момичетата си тръгвали сами.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 10:18 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт