🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 336
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 485
  • софия
Ако трябва да сме точни, той Йоана я е намерил в дискотеката, а не в гимназията.😁 Не казвам, че не е леке, леке си е,  но е факт, че успя да опази сърцето на Мартина във формата. Беше достатъчно честен с нея да не я залъгва, както се е случвало с доста кандидат ергенки в сезоните.

# 4 486
Роси е не по-малко нарцистична от всеки, записал се в риалити. Очевидно иска да е инфлуенсър, център на внимание и т.н. Просто нейното не е грандиозен, а прикрит нарцисизъм. Вечните жертви, ох, горката аз.

Това как злото победило доброто беше абсолютно неадекватно. Адриана зла ли е, лошо ли се е държала с нея? Разбирам да беше Косара, ама не беше. Васил я е предпочел по негови си съображения и толкова. Ако Роси беше избраната, много бързо щеше да прости двете му лъжи за къде точно се намира в азбуката.

В крайна сметка, ако ще светица да си, никой не е длъжен да се влюбва в теб и да те харесва по начина, по който искаш ти. Доста манипулативно мислене.

# 4 487
  • София
Не се сърдете на Слави и Неделчо. Те се държат политкоректно с всеки гост. А като много добре познават Мартин, смеят ли 😂

# 4 488
Аууу, че хубава двойка са Васко и Роси. Язък, че той е такъв спек и не избра нея. Според мен щях ада си паснат идеално. Но... всеки сам си преценЯ.
//
Иначе, Роси я премахнах от Инста, че верно много спам и излишни неща нон стоп пуска. Нуждае се от внимание постоянно, което още повече издава несигурността ѝ.

# 4 489
Аз ще си плюя Мартин, защото си позволих да го харесам след ИВ. Навсякъде повтарях, че ми е любимият ерген, че реално ми харесва. Ама поведението му е абсурдно, неморално и накърняващо достойнството на друг човек. Най-лошото е, че той изпитва някакво садистично удоволствие от това.
Няма как да застана зад такъв човек и поведение. Ще си му сипвам при всеки удобен момент. 😏

# 4 490
" Хареса ми и как завърши. Попитаха го, какъв съвет би дал на бъдещите кандидати. Той беше: пазете момичетата, не им разбивайте сърцата. Не правете така, както постъпваха в предишни сезони. Както се случи и с Роси."

Ха ха ха,само трябваше да си довърши изречението Мартин.."А тази,която изберете  ,но не ви се получи ,хубаво я овъргаляйте в калта с публичен линч" ей голям боклук е тоя🤮

# 4 491
Барманът….

Само аз ли не съм видяла Клаудия да опъва панталона на Виктор? На мен ми изглеждаше като да му е абсолютно все тая с всичките.

# 4 492
Ето и тук едни езици на телата

Ееее, това е велико, бе, човек! - почнал Марто да прави оперативките и да събира Боряна и Николов... и те възхитени! Направи им сезона самородния режисьор Trollface

# 4 493
Аз съм много назад, но ще ви върна в Надкаст с Даниела, защото нещо специфично ме изуми и си дадох сметка, че Даниела много я е страх от бедни мъже, но е ужасно сляпа за червените флагове на богатите, затова и винаги ще намира такива, които да ѝ запорират сметките и да я правят на маймуна в национален ефир.

Тя казва, че работи и идва един мъж, изсмива се на постигнатото от нея и ѝ дава едни пари. Добре, колко глупав трябва да си да не осъзнаваш, че човек, който ще се присмее на твое усилие, ще го омаловажи, ще се отнася с теб така и във всяко друго отношение? И тази проява на изключителна простащина е катарзисът на живота ти? Няма смисъл просто въобще да се говори.

# 4 494
Ето и тук едни езици на телата

Ееее, това е велико, бе, човек! - почнал Марто да прави оперативките и да събира Боряна и Николов... и те възхитени! Направи им сезона самородния режисьор Trollface
Ох тази ръка на АМ. Ще го докопа рано или късно и това ще е наказанието на Мартин. 😏😁

# 4 495
...
 Хареса ми и как завърши. Попитаха го, какъв съвет би дал на бъдещите кандидати. Той беше: пазете момичетата, не им разбивайте сърцата. Не правете така, както постъпваха в предишни сезони. Както се случи и с Роси.
Правете като мен, търсете ги в гимназиите, на 18 макс и им разбивайте психиката, ако може в национален ефир. Като ще е разбиване, да е качествено.  -- Марто.  Grinning

Да, той не пуска Йоана – изрита я като мръсно коте от Шри Ланка, преди това си я привиквал за секс, след като били скъсали и сега полудява като я види с друг. Но сърцераздирателно призовава да не наряняват момичетата. Само на него е позволено.

# 4 496
Аз пък за разлика, от повечето пишещи тук, смятам , че Мартин е прав. Не виждам как защитавате една златотърсачка и ковра. Да, има много такива жени, но не лъжат и не заблуждават мъжа. Денис от първото издание също е такава, но не е прилагала стратегии . Айлин също. Тук става въпрос за добре изпечена лъжкиня. Някой не си задава въпроса защо нейните сметки са запорирани от бивш любовник. Или пък как на втория ден отиваш уж на вечеря с приятелки и 10 30 заспиваш. Да не забравяме, че Марто е виждал много такива златотърсачки

# 4 497
Коси е като матрьошка.
АМ е потрес – да махне тези изкуствени косми по главата си, че е страховита. Предишната прическа е много ок и стилна.
Аутфитчето на Мартина.... чак не смея да коментирам, че ще ме баннат.

# 4 498
  • България
Скрит текст:
Изгледах и Надкаст с Мартин. Хареса ми.
 Разказа доста неща от кухнята. Слава богу на Даниела не отделиха толкова време, колкото се опасявах. В края се сетиха да го попитат и какво е това за майката на Даниела. Оказа се, че и там са я хванали в крачка. През цялото време обясняваше, колко я подкрепят родителите, но когато е опряло до това да имат контакт с майка и, се е оказало, че тя изобщо не им е казала, че влиза в Ергенът. Жената не е била наясно, какво се случва и е щяло да бъде, като гръм от ясно небе. По тази причина се е появила сестра и.

Повтарям го пак: семейството на Даниела не ни влиза в работата. Както родителите на Марто не се появиха, така и майката на Даниела няма нужда да знаем коя е.
А Мартин говори за Даниела поне 50минути без да спре. Държи се като обсебен от нея.

# 4 499
Пуснах го.40 мин.слушам как все я закопавал,под дъното мазето била,наливал я словесно,повтаря как бил бесен,откачил,после пак.. откачал,пък тя спряла да му вдига тел,не го търсила сума дни,ам'чи що ли?! 😆 Цитира Джъст Пабло,споменава гугутката,която п@рдяла,ехей какви афоризми,браво,личи,че е от закваската,елитЪ,чужбински възпитаник,мхм.

Общи условия

Активация на акаунт