🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 624
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 070
  • Street of Dreams
Има някои неща, за които трябва да се грижи цялото общество и не са кауза само на една жена - била тя и милионерка. Освен това, с действията си тя не само помага физически на каузата си, но и слага темата на масата - което всъщност е най-важната крачка към някаква промяна.

# 5 071
  • Някъде там...
Нищо не е замазвала Росица. Просто не е досадно гласовита. Тиха е, не е скандалджийка и явно не обича да влиза в конфликт. Пълна противоположност на масовката, която беше там.
Има няколко потребителки, които не изпускат повод да нападнат Роси. Аз лично просто им подминавам поста като им видя имената, без да чета. От 10 кладенеца вода ще донесат, само да й сипят. Не пропускат да я захапят. Не разбирам с какво толкова ви дразни, същите сте като стадото булита в предаването. Я се смирете малко!

Ще довърша гледането на подкаста после, все пак трябва и да работя. И пак ще пиша.

# 5 072
Според мен замазва, защото много удобно нищо не си спомня за определени моменти. За “класа” и подобни неща дума не може да става. Но не е лошо момиче, аз лично я намирам хубава. Но също така безлична и досадна, много незряла.

# 5 073
  • # супернатурална #
Има някои неща, за които трябва да се грижи цялото общество и не са кауза само на една жена - била тя и милионерка. Освен това, с действията си тя не само помага физически на каузата си, но и слага темата на масата - което всъщност е най-важната крачка към някаква промяна.

Абсолютно. Все едно от мен да се изисква да ходя веднъж на почивка, или изобщо, за да дарявам за кучетата. Отделям скромна сума ежемесечно, продължавам да дарявам и двата лева за каузата на Валерия, нищо че носи ...шопарт?

# 5 074
И това с бележката не беше баш така както обясни Росица, нещо претупа нещата и не стана ясно какво и що е било. Пък Алекс, пък Ива, а бележката била за момент, който няма нищо общо с това, което сега (там тогава) се случва, ама тя пък точно тогава решила да пише за това, гледайки втренчено в Косара... абе... Както някой каза, читави хора няма да влязат в това предаване!

# 5 075
Съдейки по Бачорска, Мира Добрева, Алекс -жената на Бебо Халваджиян и др, мислех, че момичетата от родопски села имат някакъв особен талант( или обучение) в кревата , и мъжете са толкова омагьосани, че се женят за тях. Точно това си мислех, че има Даца и затова плени Марчин, въпреки грозноватото си лице. Ако е магьосница в кревата, на кой му пука за носа.  Да, ама не. Той не изглеждаше очарован , а даже очевидно загуби интерес. Жалко. Щеше да е интересно да се търсят след формата.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 20:21 от dany_nik

# 5 076
  • София /Абсурдистан
Аз така и не разбрах какво пише и за кого е била прословутата бележка. И не може ли да се каже или попита лично, а трябва да се пишат бележки като в пети клас.

# 5 077
По дефолт надписа се възпроизвежда и думите на Даниела за Рахманинов(снимка от надкаст видеото, всеки може да си го пусне).Със сигурност не чуваме Рахманинов.

Аз лично не съм гледала видеото, слушах надкаста, без да гледам картина и реално си чух Рахманинов. Иначе ако бях чула архманил, нямаше да ми направи впечатление на нормално
Не съм го гледала и слушала(не искам да я слушам), но взех предвид снимката на Слабе - по-точно до къде е стигнал Надкаста на линийката отдолу и си пуснах този момент. Ако бях го слушала щеше да ми направи впечатление, защото някои имена просто са ми са се загнездили в ума безвъзвратно и няма излизане.😉

# 5 078
  • в сърцето на един мъж...
По дефолт надписа се възпроизвежда и думите на Даниела за Рахманинов(снимка от надкаст видеото, всеки може да си го пусне).Със сигурност не чуваме Рахманинов.

Аз лично не съм гледала видеото, слушах надкаста, без да гледам картина и реално си чух Рахманинов. Иначе ако бях чула архманил, нямаше да ми направи впечатление на нормално
Не съм го гледала и слушала(не искам да я слушам), но взех предвид снимката на Слабе - по-точно до къде е стигнал Надкаста на линийката отдолу и си пуснах този момент. Ако бях го слушала щеше да ми направи впечатление, защото някои имена просто са ми са се загнездили в ума безвъзвратно и няма излизане.😉

Не знам кой какво му прави впечатление, казвам аз, че съм го слушала и не съм гледала. Поради тази причина казвам и че чух името Рахманинов, а не тая написаната простотия.

# 5 079
Ново видео на Неделчо. Много е добро😂
https://youtu.be/cg_1Lee7_tU?si=Ohvwg63L7iIf8Yt-

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 17:45 от Labubu8

# 5 080
  • Be realistic - plan for a miracle.
Обявиха водещата на другото. Не е Маги от сезон 4.

Скрит текст:

# 5 081
Ок, няма да пльоскам чаршафи, написаната простотия за "Архманил"(дори не мога да го изпиша правилно😂) класика, всъщност е изказана от Даниела. Мир.🌹

# 5 082
Няма да е нелепият Наум? Ле-лее

# 5 083
  • София
Приключих с подкаста на Мартин.
Имаше много интересни моменти и много пикантерии от сезона. Няма да преразказвам, защото ще пиша до утре. Никой досега не издаде чак толкова интересни неща за всички и всичко в сезона, както Мартин. Получи се най-интересната дискусия досега в Надкаст за този сезон. 3 часа, а почти нямаше момент в който да не е интересно. Но той направи същото и с надкаста след Игри на волята, така че не е учудващо. Умее да говори и да е интересен. Има и присъствие, нещо което на болшинството от другите участници им липсва. Просто е идеален за риалити формати. Това е набиващото се на очи.
Не случайно на-гледания подкаст в ютюб канала 'Един без друг' посветен на шоуто 'Един за друг' пак е с негово участие. А той дори не е бил участник в това шои. Смятайте...
За мое съжаление ще бие рекорда на моята любимка Елена, това е ясно вече. Мина 500 хиляди гледания само за 24 часа, което е абсурдно. Даже вече се чудя дали няма да чукне и немислимите 1 млн.
Но все пак сега Надкаст е по-популярен от тогава. Минаха 2 години, те натрупаха повече известност, а и Мартин го гледат и феновете на Игри на волята, докато Елена никой не я знаеше преди сезона на Ергенът.
Тя и Даниела да почерпи Мартин, че я направи страдалчицата на нацията (горката тя златотърсачка) и ще натрупа и тя яко гледания. Няма да се учудя ако дори и тя бие Елена, макар че на малкия и пръст не може да стъпи като интелект.

Та чакайте, че се ядосах и отплеснах.
Няма смисъл да се спирам на всичко казано от Мартин. Тук се изписа много, а и много дълго ще стане. На който му е любопитно, има ютюб, има и БТВ ако не жалае да увеличава брояча на Мартин в Надкаст.
Каза интересни неща за Виктор и Васил. Всъщност ги поизложи по неговия си начин, но си личи, че злоба няма. Особено към Виктор. Даде кредити на участнички, които не са го харесвали и т.н. и т.н. Общо взето сипваше яко само на Даниела, но си държеше линията, че искрено е бил влюбен в нея.
С Анна-Мария са като сиамски близнаци направо... И те като бушмените, хахаха.
Аз ще пиша повече в обзора си след като приключат всички надкасти, но ако всичко е истина и няма сценарий, то той наистина изглеждаше на хлътнал човек. Който обаче рязко охладня към края на сезона. Според мен след валидацията. Нещо там не се е получило. Вече нямам съмнение, сигурен съм на 95% че секс е имало между Мартин и Даниела, визирам в самия формат, не извън него. Защо? Ами вижте и изражението на Даниела и как увеличи очните орбити в ПО и как гледаше виновно знаейки, че лъже. И още нещо. Това беше единствения въпрос, който не и зададоха в Надкаст. Защо? Всеки интелигентен човек сам ще си отговори на този въпрос...
Напълно разбирам и защо Мартин е сложил край на тази нелепа така или иначе връзка. Как може жена да тръгне някъде си (камо ли в чужбина) без да извести мъжа си? Нали приемаме, че те са във връзка (колкото и абсурдно да звучи това сега след целия този цирк). Трябва да си най-големия идиот, за да не сложиш край на подобна токсичност. Книгата и е пълен провал, защото и без нея, има много жени, които успяват да свалят някой богат мъж. Въпросът е да го задържат и да спечелят от това. Тя досега това не е успяла да направи. А е вече на 32 г.

Със сигурност от всички изгледани надкасти този сезон, този с Мартин ми беше най-интересен за слушане. С голяма разлика пред другите.
След това слагам този с Даниела, която наистина говори много добре, факт. Но и е доста политкоректна и говори общи, скучни (за мен) и наизустени неща ама само в нейната сфера, където и е комфортната зона. Просто изстрелва много бързо думите и не спира и не спира, като латерна намила. И това създава усещането за някаква ерудираност. Но няма висока обща култура. Изложи се на частта с 'култура'
На трето място но отново на голяма разлика спрямо второто място слагам надкаста с Любомира.
На четвърто място ми е този със Синтия.
И на пето място, пфф тук ми е сложно вече, а и вече не ги помня така добре, но на 5 място слагам надкаста с Анна-Мария.
После може би Йоана и Бранимира, ама не, спирам, трудно е, а и няма смисъл.

# 5 084
Ок, няма да пльоскам чаршафи, написаната простотия за "Армахманил" класика, всъщност е изказана от Даниела. Мир.🌹

Предполагам знаеш, че транскрипцията не е идеална винаги? Пусни си поне да чуеш дали ти се счува грешно вместо да пускаш скрийншот.

Общи условия

Активация на акаунт