🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 455
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 5 100
Аз и това не го разбрах съвсем, ако е имала опцията да отиде в чужбина, макар и сравнително наблизо, едва ли е решила от днес за днес. Тоест, имало е някаква организация, дори и да е било обсъждано няколко дена само преди заминаването, и за мен е странно да не го спомене на Мартин преди да се скарат.

Аз осми март не го празнувам и за това ми е странно коя да е жена като прави голяма драма за този празник, понеже мъжа ѝ не се сетил да ѝ честити или “да организира нещо” ?!

# 5 101
Изслушах почти целите подкасти на Даниела и Мартин и мнението ми си е все същото. Тя ми е в пъти по-приятна. По принцип не бих им се доверила за нещо на нито един от двамата, но ако трябва да залагам на някого, като по-стабилен и сигурен човек, определено би била тя.

Аз за парите и богатия мъж, който тя иска, не я слушам особено какво говори, защото ми е все тая. Но за почти всичко останало като възгледи е абсолютно права. Иначе според мен й куцаха два момента, които даже са си и много свързани помежду си. Тя все пак смята, че разни "богати мъже" искат връзка с една жена, защото на кого му се занимавало да се сваля с нов човек всеки месец. И също, в някакъв момент отговори на Туджаров нещо от сорта на :"е, нали видя колко не искали връзка..." - пак в същата посока на мисли, визирайки Мартин, че нали й предложи брак и уж е искал връзка с нея. За мен тук греши много. Аз останах с впечатление, че Мартин никаква връзка с никоя не иска, и едва ли ще бъде в истинска такава някога. Освен може би на преклонна възраст, когато вече няма да има сили да си прави номерата с всякакви жени по дискотеките. А, тези т.нар. успели мъже, които са си само с една жена и имат нормални взаимоотношения и семейства, са много по-различен тип хора от Мартин и предполагам от повечето уонаби феймъс бг бизнесмени. Марк Зукърбърг, например - как би могъл да бъде сравнен с Мартин...

Колкото до версията на Мартин - пак нула доказателства. Родителите му трябва да му обяснят каква е дефиницията на тази дума, защото изглежда той е пропуснал да я разбере, докато е учил. И да има истина в това, което говори, няма нищо, с което да я подкрепи и просто хвърля някакви абстрактни свои съмнения и предположения в пространството.

Най-забавно ми беше като започна да обяснява за комуникацията им с Даниела.
Когато му казала, че е в Истанбул, той й заявил повече нито да му пише, нито да му звъни и че е най-наглата жена, която е виждал през живота си... А после в заведение като се засекли случайно след няколко дни, се чуди защо тя не отишла да му каже здрасти, не му метнала даже и тн, та отишъл той да я пита познават ли се отнякъде... Ами, когато някой ти каже не ме търси, не ми говори повече, какво се очаква от теб да направиш... Има стотици вицове как мъжете не разбират жените, защото последните казвали едно, а мислели и искали друго... Брей, ами той Мартин май е с доста женски профил в такъв случай.

И нормално да се държи с него после "дръпнато и странно" на разни вечери и тн. Ами ти си й казал, че е нагла и да не те търси, после ти я заговаряш някъде си, после продуцентът, който дори не ми се коментира, драпа да ви събира...

Когато се разбрало, че си е говорил с Йоана и Даниела го питала за това, той й казал, че няма да й дава повече никакви обяснения, защото тя заминала за Истанбул без да му каже. И си казали чао - чао и толкова.

Ама после след време й писал - щом мислела така да продължават (явно демек да не си комуникират), той бил туту финито. И уж това му било последният опит - ъмм, за какво. Той искал уж вътрешно нещо да се случи и затова й пише... ъъъ, това. Ами... така си пишат, представям си, 13-14-годишните с първите си гаджета.
Като цяло сам си разказа как в няколко отделни случая й казва да не го търси повече и я обижда  и уж край - а, после се сърди, че тя не го търси и й пише... ама ти така ако си мислиш да продължаваме аз съм край. Е, добре.

После й казал, като му звъннала да го пита месец по-късно какво ще говорят в ПО, че не иска да я чува и вижда и че е мръсна лъжкиня. И Туджаров вика: тя буквално си го е направила сама това цялото, не те ли познава... Ама кой е длъжен да го познава и да се съобразява с нрава му на сърдито старче на този човек... с някакви негови вътрешни недоказани съмнения и подозрения, с това, че не се е научил да комуникира какво иска и мисли до тази все пак предполага се вече зряла възраст...

За връзката му с Йоана не ми се говори, защото аз имам твърдо мнение по въпроса с голямата възрастова разлика... пък особено в такава конфигурация и с толкова хвърчаща история...

И другото, което ме издразни и в ПО страшно много - някой, който спи с други хора и изневерява, не  е достоен човек. Никакво семейство няма и семейството му няма нужда да живее в лъжа. Ама той Мартин нали и той така правил, както сам си каза, по време на брака си, та явно има доста интересна представа какво е семейство.

А и разбирал се с всички момичета, всичките го харесвали без 1-2. Никоя не бил наранил... Нарече Даниела платена компаньонка в сутрешния блок, разрева Ферай на два пъти с някакви тестове да се прави на интересен, гоненето на Елвира, при което тя също плака, било много готино, измислил го така, за да има цирк за гледане. Мнее, как пък да си наранил някое от момичетата - ши ма обидиш

# 5 102
Аз го разбирам така-Бачорски са имали организация  и тя е отишла с тях , след като Мартин в е ядосал . Аз съм си стягала багаж от днес за днес , не виждам какво толкова странно има

# 5 103
  • # супернатурална #
Абе тоя Мартин как омайва така хората, бре? Да вземе некъв лайфкоуч да стане. Гуру, папа, у космоса даже да им покаже кък са праЙ.

Омайва той...по всички социалки преобладават мнения на хора, обратно на омаяни. Имам предвид наистина мнения, а не "коврите се защитават" и "нека и на парц@ла"
Това с Рахманинов стана като с "коя е Мариана".  Много по-лесно щеше Даниела да е наистина тъпа. Особено на Мартин.

# 5 104
Аз го разбирам така-Бачорски са имали организация  и тя е отишла с тях , след като Мартин в е ядосал . Аз съм си стягала багаж от днес за днес , не виждам какво толкова странно има

Е хубаво, но ако тайно искаш той да направи някакъв жест, а той не се сеща - още повече пък за нещо като осми март - защо просто да не напишеш - “Мисля да отида утре/след два дена с Бачорски до Истанбул, тъкмо да отбележим празника.” Или е възможно тя да се е ядосала и СЛЕД това да е решила да замине, макар че аз съм пътувала с кола до Истанбул от София и не е никак близо, а самолетните билети от сега за сега струват пари. Но аз си ги плащам от заплатата на беден човек, може би затова не мога добре да си представя ситуацията.

Иначе и за съм решавала от сега за сега, но съм пътувала на къси разстояния, а от сега за почти сега пътуванията в чужбина са ми били поне за след няколко дена (заради цените на самолетните билети).

# 5 105
Скрит текст:
Изслушах почти целите подкасти на Даниела и Мартин и мнението ми си е все същото. Тя ми е в пъти по-приятна. По принцип не бих им се доверила за нещо на нито един от двамата, но ако трябва да залагам на някого, като по-стабилен и сигурен човек, определено би била тя.

Аз за парите и богатия мъж, който тя иска, не я слушам особено какво говори, защото ми е все тая. Но за почти всичко останало като възгледи е абсолютно права. Иначе според мен й куцаха два момента, които даже са си и много свързани помежду си. Тя все пак смята, че разни "богати мъже" искат връзка с една жена, защото на кого му се занимавало да се сваля с нов човек всеки месец. И също, в някакъв момент отговори на Туджаров нещо от сорта на :"е, нали видя колко не искали връзка..." - пак в същата посока на мисли, визирайки Мартин, че нали й предложи брак и уж е искал връзка с нея. За мен тук греши много. Аз останах с впечатление, че Мартин никаква връзка с никоя не иска, и едва ли ще бъде в истинска такава някога. Освен може би на преклонна възраст, когато вече няма да има сили да си прави номерата с всякакви жени по дискотеките. А, тези т.нар. успели мъже, които са си само с една жена и имат нормални взаимоотношения и семейства, са много по-различен тип хора от Мартин и предполагам от повечето уонаби феймъс бг бизнесмени. Марк Зукърбърг, например - как би могъл да бъде сравнен с Мартин...

Колкото до версията на Мартин - пак нула доказателства. Родителите му трябва да му обяснят каква е дефиницията на тази дума, защото изглежда той е пропуснал да я разбере, докато е учил. И да има истина в това, което говори, няма нищо, с което да я подкрепи и просто хвърля някакви абстрактни свои съмнения и предположения в пространството.

Най-забавно ми беше като започна да обяснява за комуникацията им с Даниела.
Когато му казала, че е в Истанбул, той й заявил повече нито да му пише, нито да му звъни и че е най-наглата жена, която е виждал през живота си... А после в заведение като се засекли случайно след няколко дни, се чуди защо тя не отишла да му каже здрасти, не му метнала даже и тн, та отишъл той да я пита познават ли се отнякъде... Ами, когато някой ти каже не ме търси, не ми говори повече, какво се очаква от теб да направиш... Има стотици вицове как мъжете не разбират жените, защото последните казвали едно, а мислели и искали друго... Брей, ами той Мартин май е с доста женски профил в такъв случай.

И нормално да се държи с него после "дръпнато и странно" на разни вечери и тн. Ами ти си й казал, че е нагла и да не те търси, после ти я заговаряш някъде си, после продуцентът, който дори не ми се коментира, драпа да ви събира...

Когато се разбрало, че си е говорил с Йоана и Даниела го питала за това, той й казал, че няма да й дава повече никакви обяснения, защото тя заминала за Истанбул без да му каже. И си казали чао - чао и толкова.

Ама после след време й писал - щом мислела така да продължават (явно демек да не си комуникират), той бил туту финито. И уж това му било последният опит - ъмм, за какво. Той искал уж вътрешно нещо да се случи и затова й пише... ъъъ, това. Ами... така си пишат, представям си, 13-14-годишните с първите си гаджета.
Като цяло сам си разказа как в няколко отделни случая й казва да не го търси повече и я обижда  и уж край - а, после се сърди, че тя не го търси и й пише... ама ти така ако си мислиш да продължаваме аз съм край. Е, добре.

После й казал, като му звъннала да го пита месец по-късно какво ще говорят в ПО, че не иска да я чува и вижда и че е мръсна лъжкиня. И Туджаров вика: тя буквално си го е направила сама това цялото, не те ли познава... Ама кой е длъжен да го познава и да се съобразява с нрава му на сърдито старче на този човек... с някакви негови вътрешни недоказани съмнения и подозрения, с това, че не се е научил да комуникира какво иска и мисли до тази все пак предполага се вече зряла възраст...

За връзката му с Йоана не ми се говори, защото аз имам твърдо мнение по въпроса с голямата възрастова разлика... пък особено в такава конфигурация и с толкова хвърчаща история...

И другото, което ме издразни и в ПО страшно много - някой, който спи с други хора и изневерява, не  е достоен човек. Никакво семейство няма и семейството му няма нужда да живее в лъжа. Ама той Мартин нали и той така правил, както сам си каза, по време на брака си, та явно има доста интересна представа какво е семейство.

А и разбирал се с всички момичета, всичките го харесвали без 1-2. Никоя не бил наранил... Нарече Даниела платена компаньонка в сутрешния блок, разрева Ферай на два пъти с някакви тестове да се прави на интересен, гоненето на Елвира, при което тя също плака, било много готино, измислил го така, за да има цирк за гледане. Мнее, как пък да си наранил някое от момичетата - ши ма обидиш

Гери, много добър разбор. Три часа как си ги осмислила и подредила логично, браво! И аз слушах, но докато стигна до края, забравих средата и началото, точно така си беше  Joy

# 5 106
5 часа и малко е  до Истанбул .

# 5 107
Според мен Даниела го е тествала с пътуването до Турция. Да види как ще го приемем Мартин и да знае към кого да се насочи- човека Х или Мартин. И двамата ще и дават пари и ще плащат сметки, но единия ще и вземе свободата, а другия не.
В този тест Мартин е загубил. Даниела често ходи с приятелки по почивки. Преди Ергена бяха тя, Вероника и Елелина на ски. Спомням си, че тя, Вероника, Атанаска Бачорски и Евелина ходиха за седмица в Дубай. Жената не желае да си губи свободата.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 18:59 от Jules

# 5 108
  • Street of Dreams
Аз друго разбрах, че това с пътуването е било преди 8 март, Даниела е очаквала някакво предложение за прекарване на празника заедно. След като 1 ден преди празника, е нямало такова от него, решава да замине. Уж влюбен, а пасивен. Обаче той вади само това, че отишла и не казала нищо. Нормално да се разочарова.
Аз даже от неговия разказ разбрах, че преди това няколко пъти се е отрекъл от нея и са се карали. Не помня хронологично дали историята със срещата му с Йоана, която той няколко пъти е отричал пред Даниела, е била преди или след Истанбул. Но ми направи впечатление, че когато тя го е конфронтирала, че знае и той лъже, й е отвърнал нещо от сорта, че не й дължи обяснения и ще прави каквото иска. Поне с такова впечатление останах.
А в Истанбул е била за празника и до последно е чакала той да направи някакъв план с нея.

# 5 109
Коментира Даниела откъде имала пари ,но си трае ,че мама и тати му дават.Grinning

# 5 110
  • софия
😄😄😄
 Хора, получих просветление, вече всичко ми е ясно. Данка умното, освен всички невероятни качества притежава и дарбата да звучи в ушите на хората на различни честоти. Ей от там ни идват всичките спорове. Що народ от тийм Данка чу Рахманинов, значи друго обяснение няма. Това е!
 Кло, в следващата тема , ако сложиш в анкетата Рахманинов или Рахманаил ще преброим на какъв % от хората въздейства на другата честота.
 Таз жена е гений, признах я!😃

# 5 111
  • Някъде там...
Продължавам с Роси:
За Любомира каза, че просто не я харесва, не е заради ревност или нещо такова. Всеки има право да не харесва някого и да го сподели. Не може да контролира кой какво говори зад гърба й, но може да контролира с кого общува. Не искала да се натоварва, затова се е изолирала.

Относно Виктор и шансовете, които му даде, каза че ако е инвестирала време, усилия и мисли в нещо/някого, предпочита да изчака максимално дълго и да не се отказва бързо. Инат е. Би изчакала до край, за да види дали нещо не може да стане. Ако усети, че стига някакво дъно, се отказва.

За прехвърлянето при Васко и защо не се е прехвърлила веднага каза, че някак не й се е сторило редно да го прави толкова бързо. Донякъде от уважение, донякъде заради разговора й с Виктор онази вечер. Каза, че не обича толкова резки промени, трябва да го обмисли, да го усети.
За Васко каза, че се доближава повече до нейния тип мъж, отколкото Виктор, що се отнася до външния вид, а и като държане.

За отказаната роза доста я зачекнаха Туджаров и Неделчо. Тя не го отчита за грешка, но мисля, че на Туджаров доводите бяха правилни, че така се постави в доста неизгодна позиция. Неделчо издаде малко от това, което е казал Васил - Роси е била в списъка с момичетата, които са му харесали визуално, както и в другия - за комуникацията. Повечето са били само в един от двата или в нито един. Но не и тя.
Каза, че и в реалния живот така би постъпила, от лоялност. Донякъде и заради мъжкото мислене от типа - тя щом така постъпва спрямо друг, какво ще й попречи да направи същото и спрямо мен.
Нерешителна е, трудно взима категорично решение. Понякога разчита на интуицията си. Ако не се чувства добре след като е постъпила по един начин или е взела някакво решение, значи не е било правилно. Имало е неизлъчен синхрон след церемонията, на която Роси е изразила съжаление, че не е взела розата. С две думи, това, как се е почувствала след това решение, я е убедило кое е правилното за нея.

# 5 112
Има някаква вероятност Даниела да е играла игрички на Мартин( просто за да го накара да ревнува и да е номер 1 и навън), но... от толкова врътки на човек ще му дойде до гуша, да не говорим за мнителния ерген Мартин. Нали е проницателна, къде и светнаха лампите там? Не знам какво пише в наръчник "Убий се сама в собствените си теории", но не беше реклама това.
Жабче, благодаря ти за преразказите, само да напише някой нещо ще си прехвърля благодарностите в нов пост.♥️

# 5 113
  • # супернатурална #
Сега, това да се хващате за Рахманинов и за "гривня" го разбирам, ако имаше нещо друго- за него щяхте да се хванете. Каквото и да е, вдигна летвата на държанките в БГ.
Даниела, според мен, вече монетизира от книгите и последователите в ИГ. Пожелавам и да успее да постигне някакво ниво на независимост, пък ако дойде богатия принц на бял кон-добре дошло. Може да я харесвам, но знам, че няма нищо по-хубаво от финансовата независимост на жената.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 19:08 от Г. Краули

# 5 114
А моля Ви се, Айгюл слуша Рахмаил от Богутево, не знам какво ви се причува Рахманинов. Тя си казва истината винаги.

Общи условия

Активация на акаунт