🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 828
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 625
Сезон 1 - Марта, против Александра, ергенът ми беше симпатичен, макар и доста дървен
Сезон 2 - твърдо Валерия, харесах Евгени как  неглижира маминото мнение
Сезон 3 - повече Маги, Алек ми беше твърде хлъзгав
Сезон 4 - никоя, от ергените - Виктор ми беше най-добричък, Мартин - най-забавен

Такава анкета е доста подходяща за лятната тема.

# 5 626
Мартин ли отглежда Елви докато Йоана я няма? Или това е друго куче, но същата порода? Или пък са се събрали🫣🫣

Даниела беше пуснала един givaway с продукти за коса, сега от страницата се извиняват, че е неактивен и разследват причината. Дали ще я застигне участта на Питонката? Гледам и последователите падат.

# 5 627
E, сега, Евгени се изложи доста, малко ме изнервяше с бавното говорене, но чисто визуално беше доста симпатичен. Аз по принцип си падам по светли мъже, затова Виктор и Алек съм си и сложила най-горе в листата, но Евгени хващаше окото, особено ако като малка си харесвала Аладин. А и без да ставам вулгарна, ама имаше един епизод дето беше с един бански и... Доволно.

# 5 628
Алис, Heart!
Май друг сезон не е раждал толкова бисери.Косарчето да е жива и здрава!
В миналия страдалИците и нострадалните Геновеви се трудеха в това отношение.

Е,как ! Аз помня:
- дискомфюзно
- Тутанкамьон
- Дева Мария е заченала от Исус
- страдалчица Геновева/ състрадавам
😂😂😂 Допълвайте!

# 5 629
Алис, Heart!
Май друг сезон не е раждал толкова бисери.Косарчето да е жива и здрава!
В миналия страдалИците и нострадалните Геновеви се трудеха в това отношение.

Е,как ! Аз помня:
- дискомфюзно
- Тутанкамьон
- Дева Мария е заченала от Исус
- страдалчица Геновева/ състрадавам
😂😂😂 Допълвайте!
Не беше ли нострадалната Геновева?

# 5 630
  • Street of Dreams
Но категорично най-красивите момичета бяха във втори сезон. Все още се чудя на иронията на съдбата точно на Генчо да се паднат. И си мислех по някое време днес, че каквото и да дрънкат мъжете, всеки гледа да избере възможно най-хубавата. С изключение на Мартин Joy
За мен нито Валерия, Даниела пък съвсем не бяха най-хубавите. Нещо друго ги накара да спечелят и за мен изводът е, че красотата е второстепенна. Както казва един близък - красотата играе роля само при запознанство. Жените надебеляват, забременяват, разболяват се - ако не я обичаш заради друго, намате шанс.
Или както аз казвам - женската красота е нищо, без проклет характер. Grinning

# 5 631
  • here and now
От мен "Разврата на събитията" и "Ситуацията не е хумористична"
и ако добре си спомням "Авиоелектроцентрала"....

# 5 632
А от всичките сезони, не говорим за фаворитки и там главни персони, ами като цяло от всичките участнички, коя ви е била най ама най-противна? Моята класация в тоя случай започва с Пам. Имаше много по-зли създания от нея като Минотавъра, имаше и много кухи лейки като Християна, и гримьорката писателка на сценарии, но Пам все пак някак си успява да ми изплува в съзнанието като най-дребнавото, дразнещо същество влизало вътре. Беше изключително глупава, но се опитваше да се причисли към "интелектуалките", говореше на жените глупости как трябва да се приемат каквито са и да нямат комплекси, докато не спираше да  го използва като коз това колко я боли от факта, че е по-пълна. Да не говорим, че имаше някакви изказвания как при нея било от хормонални нарушения и т.н., а си се виждаше как се тъпче в предаването, което е обидно спрямо жени, които наистина имат такива проблеми и реално правят нещо по въпроса. Да не говорим колко назидателно и с маниер на дърта свекърва говори по подкасти, пък епизода с кутията определено беше дъното ѝ. Най-много мразя злобни, завистливи и глупави същества, които се правят всячески на интелигентни, мили, бели, добри, жертви. Аман!

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 20:21 от RoseofVersailles

# 5 633
  • here and now
Аз се колебая между кюстендилската слива(забравих ѝ името) и АМ.
И Пам не я харесвах изобщо, но тези двете са ми ....най-анти...

# 5 634
Силна е конкуренцията определено. Grinning Но тези си бяха простачкa и злобарка съответно, без да го крият, докато Пам искаха да я изкарат позитивен образ. Още падам от " Имаше ли Густав Климт"  - в превод вижте ме колко съм умна. Grinning Даже не съм сигурна дали не каза КлиНт, ама Grinning

# 5 635
  • here and now
Силна е конкуренцията определено. Grinning Но тези си бяха простачкa и злобарка съответно, без да го крият, докато Пам искаха да я изкарат позитивен образ. Grinning
Макак простачки? АМ-то беше набедена за умна, бизнес дама....

# 5 636
Силна е конкуренцията определено. Grinning Но тези си бяха простачкa и злобарка съответно, без да го крият, докато Пам искаха да я изкарат позитивен образ. Grinning
Макак простачки? АМ-то беше набедена за умна, бизнес дама....
Доизказах се. Сега АМ е арогантна и няма обноски, тираджия е, но да кажем, че не е ниво Хриси чак. Grinning

# 5 637
Но категорично най-красивите момичета бяха във втори сезон. Все още се чудя на иронията на съдбата точно на Генчо да се паднат. И си мислех по някое време днес, че каквото и да дрънкат мъжете, всеки гледа да избере възможно най-хубавата. С изключение на Мартин Joy
За мен нито Валерия, Даниела пък съвсем не бяха най-хубавите. Нещо друго ги накара да спечелят и за мен изводът е, че красотата е второстепенна. Както казва един близък - красотата играе роля само при запознанство. Жените надебеляват, забременяват, разболяват се - ако не я обичаш заради друго, намате шанс.
Или както аз казвам - женската красота е нищо, без проклет характер. Grinning

Хванете и този Ваш познат на басче той коя ще избере..
Истински случай....не е нов,но за това....
Един баща решил да покаже на сина си как се прави и дал на 3 моми еднакви суми.След година ги попитал пред сина си коя какво....Едната ги изпила,другата ги запазила ,а третата ги удвоила.Бащата се зараддвал и попитал
-Е сине коя избираш
-Тате,ами тази с най-големите цици

Не че красотата е в размера на ...ама за бг Ерген ,ако няма кубици,не му я хвали.Дано поне да са били натурални.
Всъщност не съм сигурен,че това е бил Мартин,само гадая.
.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 20:30 от Honor

# 5 638
Най-анти за мен беше онази сестра с футболиста, забравих ѝ името

# 5 639
  • here and now
Е поне имат собствен стил Mr. Green, макар резултата за мен да е същият. Не ги понасям еднакво..

Общи условия

Активация на акаунт