🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 327
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 640
Най-анти за мен беше онази сестра с футболиста, забравих ѝ името
Да, Габриела май беше. Тя беше мутреса и "в много мъжка енергия" Grinning Минотавър 2. Тази година имаше един епизод, в който Бузара така ми залъха на нея...

# 5 641
Ох топ прякори Grinning
Бузара
Мрънчин
ДайМи

# 5 642
Ана Мария, колкото ѝ да ми е странно, можеше да ми хареса. С късата коса и с хашлашкото, леко гангста поведение, можеше да е интересна и лицето ѝ, ако не беше обезобразено от гротескните устни, за мен е красиво. Обаче много подмолна интригантка се оказа, от тези, които могат да отровят отношенията в цяла общност, подшушвайки тук и там (имала съм опит с подобна колежка). Понеже късно почнах да гледам, слушах надкаст с Елвира наскоро и още от тези първи епизоди АМ се е задействала чрез други хора да разчиства конкуренцията. Ади днес в надкаста също разказа нещо подобно, пеперудите - ясно. Не бих се учудила да стои зад част от слухологията за Даниела, а защо не и да организира в момента атаки на профила ѝ, щом казвате, че нещо се случва с него.

# 5 643
Как ги помните толкова моми? Имаше една доста пийваше и сякаш с деца се занимаваше. Голям образ беше. Joy

# 5 644
Ох топ прякори Grinning
Бузара
Мрънчин
ДайМи
Aз вчера чух/видях някъде ФерДай, та си го добавям.

# 5 645
Данчето се е обяснила в любов на Мартин

😉Шегувам се!

Семейство Хепи

# 5 646
Ооох много ми беше анти- Пам. Заявка за “умната наднормена” и толкова бавна като акъл, горката. Че и в един момент се самоназначи за паж на елена.
Елена също много ме дразнеше, но да не влизам в подробности, че харесващите я се обострят.

Бай Елизавет, страшно нещо, невъзпитана жена, недодялана и на всичкото отгоре и тя не много умна.
Онова изрусеното от сезона с Алек, като нещо дошло директно от магистралата, май се самонаричаше Тея

Иначе харесвах Венетка от сезон 1, Марта и изобщо имаше красиви жени тогава. Мегън от сезон 2. Габриела също, въпреки лапсуса с Дева Мария.
Имаше и приятни и забавни жени

# 5 647
  • München
Хммм.... 🤔
Най- анти:
"Логика - няма" как се казваше? Също и онова същество с надутите джуки и сиси "тутанкамьона"; също кюстендилското пиянде,  сестрите от сезон 3, голямата с мъжката енергия 😵‍💫
Иначе най весели:
Теа логорея 😁 хармониката на Силви,  Крисииии от сезон 3, която криеше ножове 🤣

# 5 648
Минали сте на обзор на сезоните, но все пак да кажа -
Много се говори за правописа и общата култура на Даниела.
На мен ми е много по-интересно не какво казва, а как го прави. През целия сезон и в ПО не се огъна на нападките; както я описа Ферай - завидна емоционална стабилност, и си държеше солидна граница с другите и линия на поведение. Рядко се вижда такава зрялост в поведението, пък било и от такъв противоречив образ

# 5 649
Данчето се е обяснила в любов на Мартин

😉Шегувам се!

Семейство Хепи

Екипът на Bacchanalia (ресторантът от снимката), ако разбере, че собственикът на Ресторант на годината в Лондон е празнувал при тях, не знам, не знам 😂

# 5 650
Александра Гърдева как си е била счупила ребра? Сега и гледах някакво стори.
Сега като заговорихте за старите ергенки се сещам, че гледах Тейчето в един бг филм- ролята и беше да се натиска с Филип Буков на един диван, но пак си е във филм момето. Тя нещо имаше изцепка и в друго реалити и в България който е най-хейтван става накрая известен. Очаквам Данка скоро да започнат да я канят в тв предавания. До сега съм я гледала само при Симона Пейчева, която им беше от компанията, но нещо се разтуриха там нещата.

# 5 651
Ех, старите сезони...

Ергените:
1. Виктор 1
И след него пълен край Joy Но чисто визуално:
2. Генчо
3. Васята
4. Виктор 2
5. Мърчин
6. Алек
Много се надявам да не открият пак толкова смотани като Генчо и Алек - биха всякакви рекорди.

Жените:
Сезон 1 - Александра, просто защото Викито беше скандална
Сезон 2 - Елена
Сезон 3 - никоя, не го догледах даже, то едва се търпеше
Сезон 4 - ни една не ми хареса

Най- емблематичен ще си остане 'Логика - няма!' лафа Joy

Този сезон беше хубав, изгледах си го с кеф, даже и подкаст-и слушах Sweat Smile

# 5 652
Време е да направят Момата. Не знам какво го бавят. Това ще бие Ергенът по рейтинг.

# 5 653
  • Out of the Mix
Време е да направят Момата. Не знам какво го бавят. Това ще бие Ергенът по рейтинг.
JoyJoy

Викаш гледат ти се напети пауни повече.
Представям си каква ще представителната извадка - батка до батка, ланец, татуси, бицарите, брадите, някое кубе, за цвят някой интелектуалец. Joy

# 5 654
Момата никога няма да се получи в България - първо че няма да има мъже, които да се навият да се зарибяват всичките с една жена. Второ - коя за бога ще е момата, като знае какво я чака отвън - ще я изядат с парцалите каква е урва - Даца с нейните  предполагаеми 4 любовници скандализира общността, какво остава за Момата с 22. После - жените могат да им влияят и да ги надъхват за мъж, но мъжете трудно и още по-трудно ще ги скарат. Тая година нали искаха, не се получи.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 21:49 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт