🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 108
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 760
  • Street of Dreams
Тъпа идея. Учудвам се, че той е предложил, защото те постоянно го подканваха да яде, докато говореше. Мислех, че пак правят реклама на нещо.

# 5 761
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин.

Aха,да са на страната на платена любовница на женени мъже.Най-великото постижение в живота на Даниела.
Емануела естествено,че ще плюе Мартин,те двамата не се понасят.

# 5 762
Аз не мисля, че Мартин не понася Емануела. Според мен тя е най-голямата любов в живота му и той още я обича.

# 5 763
Сигурно си има не една причина двама души, които са си приятели от тийнейдръжи да не се понасят… 
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин.

Aха,да са на страната на платена любовница на женени мъже.Най-великото постижение в живота на Даниела.
Емануела естествено,че ще плюе Мартин,те двамата не се понасят.

# 5 764
НН ако пак говори колко е велик Мартин и черна Даниела, не знам къде му е акъла. Или ще маже и опрадава, защото телевизията му е направила проблеми. Подхлъзна се и той от манипулатора, а специално за човек на тази възраст и с този опит, е учудващо.

# 5 765
Да ,да ,покрай Мартин е известна Емануела .Sweat Smile ще го коментират още няколко седмици и после никой няма да се сети за него.

# 5 766
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин. Същото стана и с Даниела, написаха се милион страници хейт и спекулации за нея, но когато Мартин повтори 1% от тях, всички скочиха за съд и за линч срещу него и БТВ. Явление, което още не мога да си обясня.

Да, това наистина беше много странно. Цял сезон обсъждахме Даниела, накрая излезе Мартин, повтори всичко това, което сме писали тук и хоп - той е най-лошия на света, а Даниела е светица.

Не, не се случи това. И не, нито едно мнение не съм срещала, което да определя Даниела като светица. Подкрепяме тезата, че тя надълго и нашироко си му обясни какво търси в един мъж и че ако не го намери, си тръгва. Тоест Мартин няма какво да се прави на изненадан и измамен.
Мартин и Н.Н. се изложиха с поведението си в ПО, от там дойде всичко. И проблемът не дойде от това, че Мартин бил повторил 1% от тях, а от начинът по който се държа. И това се видя от всички. Нападките му бяха плоски, той беше истеричен, нищиха дали са правили секс и колко пъти, настояваха тя да потвърди, че са правили секс и т.н.
Аз наистина не знам себе си ли опитвате да убедите в нещо или нас? И колко пъти трябва да се повтори, че проблемът е поведението на Мартин? Поведението му от самото влизане в студиото, та до края на Надкаста. Надкаста, в който да вметна, че той сам обясняваше колко го заболяло да види Йоана с някой си негов бивш приятел, а не е имал проблем да направи същото с Даниела на 8-ми март. Не е имал проблем и да изневерява, както отново сам си казва. Не е имал проблем и да следи Даниела ДВА месеца, след като отношенията им са приключили и да "изобличава" за това с кой и къде е ходила много след като са приключили.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:58 от Maraya.11

# 5 767
Емануела ще бълва огън и жупел по Мартин.
Той в момента е приятел с Мартина,Джия и е в добри отношения с Динев

# 5 768
Даже трябва и % от хонорара си да почне да му дава на видния стратег 😆😆😆. Те затова Мартин в статии го представят като известен с участието си  в ИВ и неин бивш.
Да ,да ,покрай Мартин е известна Емануела .Sweat Smile ще го коментират още няколко седмици и после никой няма да се сети за него.

# 5 769
Да , тя участия си няма жената.Grinning

# 5 770
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин. Същото стана и с Даниела, написаха се милион страници хейт и спекулации за нея, но когато Мартин повтори 1% от тях, всички скочиха за съд и за линч срещу него и БТВ. Явление, което още не мога да си обясня.

Да, това наистина беше много странно. Цял сезон обсъждахме Даниела, накрая излезе Мартин, повтори всичко това, което сме писали тук и хоп - той е най-лошия на света, а Даниела е светица.
Ние може да си пишем каквото искаме, да си избиваме комплексите и нудовлетвореността както намерим за добре,да си измисляме, да лепим етикети, да виждаме в Даниела, всяка която някога ни е прецакала в живота , то за това са и тези шоута , да изпуснем напрежението (и да не гледаме  какво се случва в реалността ,че е олеле мале) . Но най-близкият ти човек , този който те обича и иска да свърже бъдещето си с теб няма право да изпада на нивото на обикновения хейтър ,а е длъжен да прояви и малко критично мислене. Е ако не му се отдава , си е друг въпрос

# 5 771
Емануела известна заради Мартин, ако не беше тя никой нямаше да чуе за него. Явно наистина не са в добри отношения след като реално с всичко се стремяха да я клъвнат Емануела, а и тази специална клауза да не може Емануела да влезе в Ергена..Мартина и тя стана известна покрай Емануела

# 5 772
  • София
Пак се изопачават думи. И не се чете.
Беше известна Емануела. Тя все още е, но има много други по-актуални звезди от нея и то е така от години.
Мартин стана известен покрай нея естествено, но в момента (2025 година) е по-известен от нея. И не той говори за нея, а тя за него. Не се е спирала от години.

# 5 773
Мартин е "известен" за няколко седмици , ако не се набута после пак в някое реалити никой няма да се сеща за него.

# 5 774
Венета от първия сезон на "Ергенът" участва в пилотния сезон на новото риалити "Мистър Кеш"

Общи условия

Активация на акаунт