🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 108
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 745
Напълно ли сте сигурни, че харесвате Айлин?

Красотата е абсолютно субективно понятие. Айлин ми е красива, най-красива от втори сезон ми беше Микаела, а Кристина, Валерия, Крисия и Лия ги възприемах като хубави момичета, но за мен им липсва този специфичен нюанс, който превръща една жена в красавица. Обаче, няма спор, че по външност никой сезон не може да бие техния.

# 5 746
Естествено, че е субективно понятие.
За мен като цялостна красива визия на прима виста се откроява Микаела.
От сезон 4 - Елвира и Ивет.

# 5 747
Марто може скоро да си загуби първото място по гледаемост на надкаст свързан с ергена 😆😆😆 в зависимост колко без спирачки ще говори Емануела  по темата и се вземе в предвид колко медиен трафик навъртя спекулацията за влизането  и в предаването…
На въпрос кога към видеото Кристина Вутева е коментирала, всеки момент

ДА ВЛЕЗЕ ЕМАНУЕЛА!
От кога чакам този момент, ето ТОВА ще са статистики, не мизерните разлики гледаемост между ергенки и ергени

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 12:24 от mk974

# 5 748
Васил го пуснах и го спрях набързо. Този подкаст ми е противен с тези водещи - сега пък постоянно го прекъсваха и го караха да яде там нещо, съответно постоянно трябваше да говори с пълна уста. Неприятно и нечистоплътно чувство ми се създаде и го спрях.
Доколкото разбрах, Васил е предложил тази тъпотия с яденето, и на мен не ми хареса това, такъв формат дето постоянно трябва да говориш и да ти е пълна уста...много странна идея.

# 5 749
Емануела ще говори. 😎😜

В Надкаст ли ще са?

Кристина Вутева е един от най-некомпетентните хора, изказващи се за нарцисизма, че е две книги написала завалийката Rolling Eyes
А Емануела, колкото и да плюе Мартин, ако последната й песен е посветена на него, си личи, че още не го е прежалила.

# 5 750
С какво са известни тези Бачорски?
Писах, ама ме изтриха, интересно.
https://ednodrugo.com/2025/04/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0% … Eq6TGsQQ2QVKT5x_A
По темата е , нали е приятел на Даца🙂

Дани, благодаря за споделения линк! 🌹
Нямах представа за този „сапунен сериал“ на Бачорски. Знам само, че Даниела е кръстница на единия им син и че с Атанаска са от един край. Това обяснява много неща за "философията и морала" на тези жени. Те толкова мразят произхода и средата, в която са родени, че са готови на всичко, за да „издрапат“ в София.

Но реално, отговорността в тази ситуация е на Даниел, защото той е имал семейство. Както е заменил Емилия, така може да смени и Атанаска – ще я обезпечи финансово и всички ще са „happy“.

Това донякъде обяснява глупостите, които Даниела дрънкаше за богатите мъже в надкаста. Явно има за пример семейство Бачорски. Но да не забравяме, че наскоро имаше „гръм в рая“, и Атанаска за малко да не прости на Даниел кривването от семейния път. Но какво ли не прави човек за добър живот... Тя, милата, не смее да се изнесе, защото след няколко часа може да цъфне следващата.

Става ми тъжно, когато виждам как хора със съмнителен морал ни биват натрапвани по социални мрежи и телевизия... Как беше?
„Милиони години еволюция и накрая – Николета Лозанова.“

"Но да не забравяме, че наскоро имаше гръм в рая и Атанаска за малко да не прости на Даниел кривване от семейния път."
Кога е изневерявал Бачорски на Атанаска?

# 5 751
Емануела ще говори. 😎😜

Скрит текст:

[/spoiler]

В Надкаст ли ще са?

Кристина Вутева е един от най-некомпетентните хора, изказващи се за нарцисизма, че е две книги написала Rolling Eyes
А Емануела, колкото и да плюе Мартин, ако последната й песен е посветена на него, си личи, че още не го е прежалила.

Хората са го казали - от любовта до омразата има една крачка разстояние. А Емануела, скорпиона и в следващия живот ще го помни Simple Smile Не знам Мартин колко е злобен, агресивен и отмъстителен, ама Еманиела си я знаем, че хич не си поплюва.

# 5 752
Хората са го казали - от любовта до омразата има една крачка разстояние.

Да, защото са двете страни на една и съща монета. Обратното на любовта е безразличието.

# 5 753
  • Street of Dreams
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин. Същото стана и с Даниела, написаха се милион страници хейт и спекулации за нея, но когато Мартин повтори 1% от тях, всички скочиха за съд и за линч срещу него и БТВ. Явление, което още не мога да си обясня.

# 5 754
Надявам се Емануела да не пресоли манджата и да обърне народа на страната на Мартин. Същото стана и с Даниела, написаха се милион страници хейт и спекулации за нея, но когато Мартин повтори 1% от тях, всички скочиха за съд и за линч срещу него и БТВ. Явление, което още не мога да си обясня.

Да, това наистина беше много странно. Цял сезон обсъждахме Даниела, накрая излезе Мартин, повтори всичко това, което сме писали тук и хоп - той е най-лошия на света, а Даниела е светица.

# 5 755
Подредили са софрата с пилешко и люти сосове. Васил искал още от Шри Ланка така да бъде неговия подкаст. Предполагам сте гледали Spicy wings видеа вече. Ами, не е за хора с мизофония.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 17:07 от novembersecond

# 5 756
Пуснах го и аз, Васил е направил невинно предложение, те са се съгласили. Съжалявам, но пак виждам желанието на продукцията( в лицето на Туджаров) да изложат Васил. Толкова подкасти са гледали зноят, че няма да се възприеме добре. Да му бяха казали, ужасно е.

# 5 757
Момичета, малко ще ви върна назад, но наваксвам с надкаста на Йоана.
Аз я жаля, съжалявям, но това девойче е абсолютно делулу. Или чичо Марти тотално я е препрограмирал, или липсва важен етап от развитито на девойчето. Личи си от космоса, че тя си оставя вратички, дори и след изритването от предаването. Гаранция чичо Марти се е разписал след излизането му с Йоанчето. А знаем, че и преди влизането я е уважил, тя затова май беше убедена, че в има някакъв шанс в предаването. Като нищо пак е една от "гениалните" идеи на Мартин за неща, които не са се случвали. Сам си пуска статията, прави се на изненадан, гони я, за да излезе пич. А Йоанка търпи, защото е обещал, че след това ще са си заедно пак.
Дали е възможно да не са късали, а просто да са се "разделили" заради Ергенът? Тя е толкова наивна, че чак дрънчи на кухо. В надкаст обяснява как са я засипвали с информация за изнивири на Мартин, а тя милата: "Докато ни ми го докажат черно на бяло, за мен не е вярно" WTF?!?!?!

И аз се замислям за нея. защото Мартин в неговия подкаст каза, че са се видели в дискотека, ама тя първо говорила с приятелите му. Питала ги за него, после се преместила до сепарто до него, била на 1 метър. Едва ли не го е молила да говорят, той я е дръпнал на някакво тайно място и тя се разплакала. Извинявала му се, че била отишла, един вид му се е молила и тн. Също така, Йоана сама намеква, че някакви мъже със заплата 3000 лв нямали шанс с нея (в единствения друг подкаст, където се появи) и че главната й цел е да има семейство.
За мен е яко във филма да си намери богат мъж, да роди едно дете и да обикаля заведенията ден и нощ, а той да я боготвори и издържа, а на нея такива неща като работа, професи, развитие и тн ще си й останат чужди.
След някоя и друга година като мине от една батка на следваща и вече не й е останал опция, може и да дойде акъла в главата. За мен е страшно наивна и ограничена.

# 5 758
Държанието на Мартин, необективността на НН и БТВ обърнаха каруцата в “полза” на Даниела. Повечето са против селяндурщината и простотия, които той и фен клуба му изля. Факта, че за да блесне къв е стратег изпорти колко беше нагласен и манипулиран този сезон от него самия и това се превърна по-скоро в негатив за него самия, дори и без позитив за Даниела.  

Да, това наистина беше много странно. Цял сезон обсъждахме Даниела, накрая излезе Мартин, повтори всичко това, което сме писали тук и хоп - той е най-лошия на света, а Даниела е светица.

# 5 759
  • софия
Николов ще им е следващият подкаст. Току що Неделчо издъни работата, хахах. Туджаров се опита да замаже, но ги хванах. От ся потривам лапки.
 Иначе Васил ми е интересен, слушам ги с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт