🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 201
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 730
Васил ще го гледам, чакам го в надкаст. Надявам се да не ме разочарова, той е единственият участник от всички сезони, който харесвам.

Гледам го в момента, добре говори и е приятен разговор.

# 5 731
  • Бургас
Васил също изглежда възпитано и незлобно момче, доста добре се справя с провокацията и е над нещата. Явно няма опит с интриганти. Казва, че са го изолирали. Типично, нарцисистите много обичат да настройват, разделят, противопоставят. Всичко го е сътворил нашия човек. В стремежа си да излезе повече от родителите си сътвори такива театри, но те не могат да живеят без да се състезават и конкурират и трябва на всяка цена да са победители /поне в техните си очи/.

Виктор се чудя дали да си го причиня.

# 5 732
Скрит текст:
Гледам Надкаста с Васил и е интересен Simple Smile Неделчо и Туджаров казаха, че ще има изненадващ гост в следващия подкаст, така че предполагам, че ще е НН(до средата съм, не са казали кой ще е, просто мои предположения).
Понеже ще го гледам чак в Ютуб, можеш ли да си спомниш кой от двамата го е казал? Защото, ако е Туджаров, може да е някой режисьор, организатор или редактор, но ако е Неделчо бих очаквала Алек или Евгени.

Не запомих, но на 90% съм сигурна, че Туджаров го каза. Представих си, че е някой от екипа.
Не мисля, че ще бъде НН, Цецо им беше на гости след Острова, така че загалам на Боряна аз.

Харесва ми Васил много.

# 5 733
Напълно ли сте сигурни, че харесвате Айлин?
Скрит текст:

Никога не съм разбирал защо красиви жени се коригират, до степен да не са вече красиви.

По-неугледните - ОК, разбирам ги донякъде.

От друга страна - нека да усетят и те какво е никой да не те харесва. Wink

Аз съм от нехаресващите Айлин в лице. Има една характерност в носа, която натрапва ромския ѝ етнос/по баща/  и се бие с останалите ѝ черти, това ми разваля дзена в приемането ѝ като красива. А тялото е топ, мисля, че нейното беше най-изваяно в този сезон. Стегнато, мускулесто без натрапване, гъвкава като газела.

Аз си задавам въпроса, не защо красиви и грозни жени си правят корекции, а защо ги правят неглижирайки здравни потребности.
Нагледен пример ми е Анна Мария.
Вместо да коригира обратната си захапка, тя е надградила дефекта с изкуствени устни и в резултат имаме засилено фъфлене.
Високо, стройно момиче с ужасна стойка, никаква осанка и съответно вечно наклонен гръбначен стълб.
И на тая си физика монтирала импланти с видимо огромни кубици, които още ще   усложняват положението. Големият бюст е тежест и грижа.

А защо го правят млади момичета без конкретна нужда?
Поколение, израсло в социалните мрежи, ще бъде подвластно на всички внушения, които те натрапват.
Вече нещата са сведени до принципа на задължителност за прием в среда, в която искаш да се котираш.
 Чалга облъчването води до чалга съзнание и нуждата не дали, а кога да си спретна и такова излъчване.
И следва клишето: имам пари-угаждам си, мога да си монтирам всичко, което си пожелая за престиж.

Рахманинов и всички класици са без значение, карпе дием и Стара каравана е положението.

# 5 734
Емануела ще говори. 😎😜

# 5 735
На Марто май тесни ще му се видят медиите. Щом Емануела ще продължава да говори.

# 5 736
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Напълно ли сте сигурни, че харесвате Айлин?
Скрит текст:

Никога не съм разбирал защо красиви жени се коригират, до степен да не са вече красиви.

По-неугледните - ОК, разбирам ги донякъде.

От друга страна - нека да усетят и те какво е никой да не те харесва. Wink

Аз съм от нехаресващите Айлин в лице. Има една характерност в носа, която натрапва ромския ѝ етнос/по баща/  и се бие с останалите ѝ черти, това ми разваля дзена в приемането ѝ като красива. А тялото е топ, мисля, че нейното беше най-изваяно в този сезон. Стегнато, мускулесто без натрапване, гъвкава като газела.

Аз си задавам въпроса, не защо красиви и грозни жени си правят корекции, а защо ги правят неглижирайки здравни потребности.
Нагледен пример ми е Анна Мария.
Вместо да коригира обратната си захапка, тя е надградила дефекта с изкуствени устни и в резултат имаме засилено фъфлене.
Високо, стройно момиче с ужасна стойка, никаква осанка и съответно вечно наклонен гръбначен стълб.
И на тая си физика монтирала импланти с видимо огромни кубици, които още ще   усложняват положението. Големият бюст е тежест и грижа.

А защо го правят млади момичета без конкретна нужда?
Поколение, израсло в социалните мрежи, ще бъде подвластно на всички внушения, които те натрапват.
Вече нещата са сведени до принципа на задължителност за прием в среда, в която искаш да се котираш.
 Чалга облъчването води до чалга съзнание и нуждата не дали, а кога да си спретна и такова излъчване.
И следва клишето: имам пари-угаждам си, мога да си монтирам всичко, което си пожелая за престиж.

Рахманинов и всички класици са без значение, карпе дием и Стара каравана е положението.

Права си. След като има младежи, които заради един "чаландж" в тик ток са готови да приключат с живота си, какво остава за "естетическите корекции".

Не, че наеремето не правехме щуротии, ама поне повечето не бяха толкова опасни.

п.п. Минавал съм с къси гащи през коприва за да не ми викат в компанията "малкия". Боля ме три дни, но вече не се обръщаха към мен по този начин.

# 5 737
Ако Н. Н. е гост в Надкаст силно се надявам да не ни занимават с Даниела и Мартин отново и господин продуцента да не е решил да чисти имиджа на Мартин след последната седмица, ще е леко прекалено!

# 5 738
  • Street of Dreams
Васил го пуснах и го спрях набързо. Този подкаст ми е противен с тези водещи - сега пък постоянно го прекъсваха и го караха да яде там нещо, съответно постоянно трябваше да говори с пълна уста. Неприятно и нечистоплътно чувство ми се създаде и го спрях.

# 5 739
Те не са спирали да прекаляват 😂 Този Н.Н. показ такава жестока липса на професионализъм, че просто не знам кой би работил с него повече.

# 5 740
Аз изобщо не искам НН да гостува. Беше ми направил много добро впечатление в Надкаст. После видях сезона на Островът на 100-те гривни, сезона на Ергенът, участието му в ПО и авторитетът му тотално се срина.

# 5 741
Аз чакам подкаста с Емануела, сигурна съм, че има какво да каже за МартЕ. 😜Язък, че господинчото няма как да сложи клауза в договора си Н.Н да предотврати нейни участия в подкасти.😂😂😂

# 5 742
Емануела ще говори. 😎😜

Майкооооо - това ще го чакам с по-голямо нетърпение и от надкаста на Мартин. Дано да си заслужава чакането Grinning

# 5 743
ДА ВЛЕЗЕ ЕМАНУЕЛА!
От кога чакам този момент, ето ТОВА ще са статистики, не мизерните разлики гледаемост между ергенки и ергени

# 5 744
  • Street of Dreams
По повод дискусията малко по-назад.
Съгласна съм, че Мартин е психопат и нарцисист като по учебник. Перфектният мъж конкретно за нея, лавбомбинг, прочете й всички желания и мечти и даде сериозна заявка да ги сбъдне. После я удари в земята и тя от най-страхотната жена, стана най-отвратителното и гнусно същество за него. Чудя се обаче какъв е изводът на Даниела, какво имаше да научи тя от цялата история. Най-после си срещна принца, имало и такива специални мъже, каквито търси, игнорира няколкото червени флага (факт, че тя не можеше да го види отстрани, отделно че той и нас дори заблуди) и сложи пръстена. Пък той се оказа психо. И сега? Аз знам, че една стрелкиня никога няма да признае, или да наведе глава с риск да й падне короната. Обаче шамарът от съдбата в стил "внимавай какво си пожелаваш" не беше малък.

Общи условия

Активация на акаунт