🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 268
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 715
Живеем в Бг все пак,ако Даниела рече да ги шантажира със записи,ще ѝ натрошат кокаляците.

По външност и излъчване ще класирам мъжете,не по характер:
1.Васил
2.Виктор 1
3.Генчо
Останалите изобщо не ги намирам за интересни,светлооки и светлокоси не харесвам,Мартин пък ми е анти-чичак отвсякъде.

Жените -по симпатии за конкретния сезон:
с1.Сашка
с2.Елена
с3.Екатерина
с4.Голямо чудене,направо не мога никоя да класирам

# 5 716
  • SF
Аз ги забравям.
Бях за Елена, защото много се стараеше да създаде хармонични отношения с Евгени. Иначе не е мой тип. Аз харесвам по-манекенчест  тип жени и за мен красавици и за да е красив един мъж, на първо място трябва да е красив. Не търся красотата в усмивката, кривото ъгълче на усмивката, бенката, луничката, бръчката от щастие и т.н. Мило ми става, когато видя тези артефакти, но щампата "красавец/красавица" лепвам на красивите.

А защо броите гледанията на подкастите? С тези 3-часови програми, само аз навъртам по 10 гледания. Гледам и забравям до къде съм стигнала.

Малко губя интерес, понеже Туджаров и Неделчо не са професионални интервюиращи и на моменти става каша.

Но нали виждате как всичко е напътствано, да не казвам режисирано, за целите на радостта на публиката. Не гонИ Даниела...., не я гонИ днес...., днес няма да гоним никого....., дай да направим парти с алкохол..., кажи кога ще има целувка, за да строим екипа.... И други, други, други редакторски разговори с участниците.

# 5 717
Да не я гони,пък искал да я изгони,пък знаел,че тя ще му откаже целувка.Това са такива"стратегии" ,които даже не се затормозявам да ги проумея.

# 5 718
Да тя му каза,а той се обиди че пред цяла България тя го обиждат
Голяма излагация е този Мартин...целият му начин на живот е просто .... А той човека е горд с ежедневните навици

# 5 719
Прочетох, че търговец на ИТ техника се е радвал на прелестите на реалити героинята.

# 5 720
Гледам Надкаста с Васил и е интересен Simple Smile Неделчо и Туджаров казаха, че ще има изненадващ гост в следващия подкаст, така че предполагам, че ще е НН(до средата съм, не са казали кой ще е, просто мои предположения).

# 5 721
Много обзори на отминалите сезони. Аз съм доволна от последния, по-различен и свеж беше.  А всеобщият любим втори сезон бих го сложила на дъното. Онова рошаво джудже и двете силно неприятни фаворитки, нищо не ми хареса в тях. Само като си помисля, че скоро пак ще се подхванат тук и ми става лошо.

# 5 722
За Мартин - дали вярвам, че се е влюбил. Ами той сам си повярва, аз ли да споря с него. Обаче , ако най-голямата  ти Любов  , стига само до кокалчетата на Егото ти , значи си човек вече неспособен на такава . Лайквам всички които сипаха на този нещастен човечец. Интересно , как се чувства силно обиден и наранен, от това, че Йоана се вижда с "враговете" му , а в абсолютно същият момент прави същото с "врагините" на Даниела, и нито веднъж не му хрумва дори , че тя също бива наранена от това.
В негова лека защита обаче ще кажа , че малко хора изправени от такъв силен натиск - обществото, родителите , близките приятели , биха се справили , но " 3 дена" , си е като "30 секунди" в една друга част на любовта )))
Родителите му , естетствено , че ще са против Даниела, все пак те мислят за внуците си най-вече , и всяка потенциална жена, виснала на хранилката , особено такава с "апетит" ще им е крайно неудобна. Естествено, че очакват да дойде булка със "зестра" . Тея филми с "любовта" , можем си ги по зволим само ние "бедните" Joy
Даниела, че лъже за колието съм сигурна . Обаче, ако исмаш срещу себе си човек, който може да се активира и разгневи от неподозирани за нормалният човек събития , имаш само един ход - ЛЪЖЕШ , замазваш му очите и при първа възможност бЕгаш. Поведението на Даниела е нагледен пример, че в живота, колкото и да си добре теоретично "подкован" , винаги може да се подхлъзнеш и заблудиш, да сгрешиш . Не очквам от нея да е безгрешна, нищо , че ги мисли нещата , ще има още да я шамаросва живота . Но , поне не стигна до ситуацията , боса и бременна пред печката, а си тръгна рано рано.
Мартин и Даниела , са да двама човека със своите комплекси . И двамата работят основно в/у себе си (кога ли ще имам това време) Но докато Даниела , работи по тях, прави си своите подобрения според собсвеният си вкус (не само визуално , но работи здраво и върху поведението си ) , и вече има самочувствие , облегнато на резултатите от усилията си . То Мартин , избиеа комплекси , мачкайки околните , загражда се със също толкова комплексирани и разрушителни хора, които му лъскат егото .

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 13:40 от Не се сърди, човече

# 5 723
  • Out of the Mix
Аз лично Даниела я намирам за човек,който мисли 10 хода напред, изпечена,хладнокръвна лъжкиня,която е достатъчно интелигентна,че да знае как се живее на гърба на мъже години наред с малко даване и много вземане.
Та за едни камери "за всеки случай" ли няма да помисли?!

Всичко не може, а се очаква от подобна персона, това е нейният начин за оцеляване.
Нищо не може, нищо не умее, няма никаква квалификация, пълен гьон.

А мъже, като мен не падат от Марс, и не се занимаваме с такива.

Що на мен не ми минават, каквито и да са номера, и всяка знае от самото начало, че трябва да е на 100% открита и честна, иначе и седмица не бихме изкарали?
Реторично.

Или, то може да мине, ако е перфектна, в началото, "уж" всичко е наред, но много скоро ще се издъни, след което куфарът и обратно.

То реално е до таргетиране, и избиране с кого да влизаш в каквито и да са отношения, и интеракции.

Отново казвам, че адекватен мъж и човек държащ на себе си и имащ само/себеуважение с подобни не се занимава.

Щом изпитва удоволствие (на всяка цена) да бъде подхвърлян парцал, неин си е животът.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:19 от Revoker

# 5 724
  • Варна
И аз имам камера вкъщи. Взех я,заради кучетата.

Сезон 1 - Александра
Сезон 2 - Елена
Сезон 3 - Надежда
Сезон 4 - няма такава.

Ергените биват всички без Евгени за външен вид, иначе нито един.

# 5 725
Гледам Надкаста с Васил и е интересен Simple Smile Неделчо и Туджаров казаха, че ще има изненадващ гост в следващия подкаст, така че предполагам, че ще е НН(до средата съм, не са казали кой ще е, просто мои предположения).
Понеже ще го гледам чак в Ютуб, можеш ли да си спомниш кой от двамата го е казал? Защото, ако е Туджаров, може да е някой режисьор, организатор или редактор, но ако е Неделчо бих очаквала Алек или Евгени.

# 5 726
  • Обран бостан ;)
Напълно ли сте сигурни, че харесвате Айлин?
Скрит текст:

Никога не съм разбирал защо красиви жени се коригират, до степен да не са вече красиви.

По-неугледните - ОК, разбирам ги донякъде.

От друга страна - нека да усетят и те какво е никой да не те харесва. Wink

# 5 727
Скрит текст:
Аз ще си плюя Мартин, защото си позволих да го харесам след ИВ. Навсякъде повтарях, че ми е любимият ерген, че реално ми харесва. Ама поведението му е абсурдно, неморално и накърняващо достойнството на друг човек. Най-лошото е, че той изпитва някакво садистично удоволствие от това.
Няма как да застана зад такъв човек и поведение. Ще си му сипвам при всеки удобен момент. 😏
Природата винаги намира начин да компенсира и да даде възможност на даден организъм да оцелее. Психарите ги е надарила с манипулативен чар , иначе нямаше да оцелеят и щяха да изчезнат. Представи си , че щом и теб и мен и още няколко тук доста прозорливи съфорумки обърка, които гледаме безпристрастно от страни , пък камо ли една Даниела в затворена среда. Мартинките, с една мозъчна клетка няма да ги коментирам, те са си заблудени, и каквато и истина да им покажеш , не можеш ги откачи от въдичката , там случая е неспасяем . Предполагам, че Ергенът 4, ще направи продължение на сериалът , вече навън, режисиран изцяло и само от АМ (гъл) и МА (рчин), където феновете , ще гледат в каква поредност ще бъдат валидирани мартинките и коя след коя ще отпадат.
За Мартин - дали вярвам, че се е влюбил. Ами той сам си повярва, аз ли да споря с него. Обаче , ако най-голямата  ти Любов  , стига само до кокалчетата на Егото ти , значи си човек вече неспособен на такава . Лайквам всички които сипаха на този нещастен човечец. Интересно , как се чувства силно обиден и наранен, от това, че Йоана се вижда с "враговете" му , а в абсолютно същият момент прави същото с "врагините" на Даниела, и нито веднъж не му хрумва дори , че тя също бива наранена от това. .
Синдромът, на жертвата при психопатите, само аз имам чувства, другите са неодушевени предмети .
Скрит текст:
В негова лека защита обаче ще кажа , че малко хора изправени от такъв силен натиск - обществото, родителите , близките приятели , биха се справили , но " 3 дена" , си е като "30 секунди" в една друга част на любовта )))
Родителите му , естетствено , че ще са против Даниела, все пак те мислят за внуците си най-вече , и всяка потенциална жена, виснала на хранилката , особено такава с "апетит" ще им е крайно неудобна. Естествено, че очакват да дойде булка със "зестра" . Тея филми с "любовта" , можем си ги по зволим само ние "бедните" Joy
Даниела, че лъже за колието съм сигурна . Обаче, ако исмаш срещу себе си опсаен псих , който може да се активира и разгневи от неподозирани за нормалният човек събития , имаш само един ход - ЛЪЖЕШ , замазваш му очите и при първа възможност бЕгаш. Поведението на Даниела е нагледен пример, че в живота, колкото и да си добре теоретично "подкован" , винаги може да се подхлъзнеш и заблудиш, да сгрешиш . Не очквам от нея да е безгрешна, нищо , че ги мисли нещата , ще има още да я шамаросва живота . Но , поне не стигна до ситуацията , боса и бременна пред печката, а си тръгна рано рано.
Мартин и Даниела , са да двама човека със своите комплекси . И двамата работят основно в/у себе си (кога ли ще имам това време) Но докато Даниела , работи по тях, прави си своите подобрения според собсвеният си вкус (не само визуално , но работи здраво и върху поведението си ) , и вече има самочувствие , облегнато на резултатите от усилията си . То Мартин , избиеа комплекси , мачкайки околните , загражда се със също толкова комплексирани и разрушителни хора, които му лъскат егото . Ако не се лекува , само надолу и надолу .

Съгласна съм с всичко, което пишеш. Оставих видим само този цитат, защото ми припомни нещо от думите му в надкаст за едно от телевизионните му геройства - изгонването на Елвира,:

Неделчо: Изглеждаше грозно.
Мартин: Така е. Изглежда грозно, но прави шоу. Прави рейтинг.

# 5 728
Говорим си наизуст кой какво мисли за хора, които не познаваме лично, на база режисирани и монтирани материали от риалити формат. Където всечи участник е влязъл с определена цел и ясна идея/стратегия на държание. А и както се разбра Ергена 4 е всичко друго, но не и real. Мартин сам си каза, че са му играли по свирката. Че и знаем какво биха направили “за всеки случай”.
А това на кой гръб живее си е неин проблем и на партньора. Да не забравяме, че търсенето определя предлагането. Всеки с разбиранията си. И защо трябва да шантажира (тя в прав текст и в очите си казва какво иска от живота, не го играе тиха хрисима и добра като някои други бръмчалки, които участваха във формата. Мартин що захапа, щото нейното държание е атрактивно и му гарантира екранно време на макс ). двете страни си казват какви са им очакванията, ако се срещнат по средата и разберат си е тяхно лично право. Къде е проблема?!

Къде казвам,че в Щатите не си слагат камери на входа? Laughing
Прочети пак.

Голям полет на фантазията. И сама си бламира всички бъдещи шантажи, като го обявява по телевизията.

Полет на фантазията или посочвайки варианти,които са СЪВСЕМ реални и правдоподобни,случващи се по света?
Аз лично Даниела я намирам за човек,който мисли 10 хода напред, изпечена,хладнокръвна лъжкиня,която е достатъчно интелигентна,че да знае как се живее на гърба на мъже години наред с малко даване и много вземане.
Та за едни камери "за всеки случай" ли няма да помисли?!

# 5 729
  • София
Васил ще го гледам, чакам го в надкаст. Надявам се да не ме разочарова, той е единственият участник от всички сезони, когото харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт