🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 327
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 685
  • София
Моето конспиративно подсъзнание си задава въпрос: Дали АМ, специалистка по пускане на мухи и пеперуди, не отпуска въже на Мартин, за да се обеси сам 🤔 / подтикната от някои -ели 😉/?

# 5 686
Е той нали си се похвали, че с НН са си семейни приятели. Няма друга опция, един нормален продуцент да остави обикновен участник да командори и дирижира предаването… че и ПО набутаха в Мартовата схема 
Даа. Факти. Уж продуценти с опит, а си вкарват таралеж в гащите с Мърчин. Направо той е дирижирал цялото предаване, а и след предаването. При това не е да не са го гледали в Игри на волята.
Добре че сам се изложи накрая.

# 5 687
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Айде сега, не го развеждайте Grinning
Mama xxl, не съм визирала теб, имаше мнение, че може с камерите да шантажира.

Съвсем правдоподобно ми звучи.Не са първи и последни любовници,които се шантажират със снимки и видеа.
Ако не ми дадеш това, ще кажа на жена ти. Ако не ме водиш по почивки, ще пусна клипчетата в интернет.
Сякаш не сте чували за тази шантажи и няма примери?

Аз не мога да измисля причина, Даниела,която уж живее в луксозна кооперация (предполагам сульо и пульо не се мотаят там) ,да си слага камери в стаите,освен ако не й е много важно да се знае кой кога идва и си тръгва.

За ескорт/любовница на богати мъже,които я издържат, си мисля,че точно те ходят в апартамента й,а не се мотаят на обществени места след като са богати и разпознаваеми.Тоест със сигурност ги има на камерите.
Сега,с каква цел биха й трябвали на Даци тези кадри,тя си знае:)

# 5 688
  • в сърцето на един мъж...

Аз не мога да измисля причина, Даниела,която уж живее в луксозна кооперация (предполагам сульо и пульо не се мотаят там) ,да си слага камери в стаите,освен ако не й е много важно да се знае кой кога идва и си тръгва.

Не че я защитавам, ама доста от познатите ми с кучета имат камери, за да ги наглеждат. Колежка редовно пускаше камерата, да види какво прави кучето като я няма Simple Smile
Ей Мърчин в голем филм ви вкара Simple Smile

# 5 689
  • here and now
Сигурно аз съм последният човек на планетата, който ще защитава Даца, но много мои познати с домашни любимци си слагат камери заради тях...
Според мен това е причината...
Самоцитирам се. Не ми изглежда чаааак толкова глупава, че да шантажира богати мъже.

# 5 690
Ама тя Даниела не е конкретизирала, че има камери в стаите, може да е имала предвид на входната врата, че има и ще се види кога е излезнала и кога се е прибрала.

# 5 691
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За кучето камери да плати Даци,много ме съмнява.А то е или с нея,или сестра/приятелка/майка й го гледа.

Не знам колко ви струва сервиза месечно,но освен за заплащане на камери и инсталиране,има месечен абонамент,който в Щатите не е евтин. Или ревнив любовник е инсталирал камери,за да я следи или тя ги е сложила,за да се знае кой влиза и излиза.
Да не говорим,че това не е обичайна практика в България камери в стаите на апартамента, та там са сложени с ясна и сериозна цел.

Не каза камера на вратата, ако помня добре каза,че "имам камери в дома ми и мога да извадя записи".
Което ме свежда на мисълта,че тя ги е инсталирала тези камери точно,за да се знае кой влиза и излиза от дома й.А какво ще прави с тази информация,само тя си знае.

# 5 692
  • София /Абсурдистан
Никого не шантажира, сигурна съм, не е чак толкова загубена. Много хора си слагат камери за сигурност, срещу крадци.  Щом живее под наем, камерите може да сложени и от собствениците на имота.

# 5 693
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,това ще е нелегално.
Как собствениците ще сложат камери и после ще гледат Даци по хавлия да си маже филии с маргарин,Даци с гадже на дивана обсъждат новата книга на Свайнструп? Крийпи.
И дори да е на входна врата,пак не ми се струва легално,защото й влизат в личното пространство и могат да следят всеки ден кой влиза и излиза от дома й.

Това в Щатите ще те съдят до дупка,сега в България вие малко различно процедирате.

# 5 694
  • here and now
Колко да е скъпо? Връзваш ги към нета, който така или иначе плащаш, те си имат някаква памет, върху която се презаписва. Еднократна е инвестицията и като за Данкините спонсори, са по-малко от джобни за един ден.

Ако са сложени от собствениците, то наемателят е информиран и избира дали да наеме жилището.

# 5 695
При вас в Щатите може и да не си слагате камери на входа, ама тука в западна Европа си е съвсем нормално. И звънци с камери и motion detection. Даниела не е казвала, че има във всяка стая камера. Много студио Х го обърнахме.
Е,това ще е нелегално.
Как собствениците ще сложат камери и после ще гледат Даци по хавлия да си маже филии с маргарин,Даци с гадже на дивана обсъждат новата книга на Свайнструп? Крийпи.
И дори да е на входна врата,пак не ми се струва легално,защото й влизат в личното пространство и могат да следят всеки ден кой влиза и излиза от дома й.

Това в Щатите ще те съдят до дупка,сега в България вие малко различно процедирате.

# 5 696
Голям полет на фантазията. И сама си бламира всички бъдещи шантажи, като го обявява по телевизията.

# 5 697
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Къде казвам,че в Щатите не си слагат камери на входа? Laughing
Прочети пак.

Голям полет на фантазията. И сама си бламира всички бъдещи шантажи, като го обявява по телевизията.

Полет на фантазията или посочвайки варианти,които са СЪВСЕМ реални и правдоподобни,случващи се по света?
Аз лично Даниела я намирам за човек,който мисли 10 хода напред, изпечена,хладнокръвна лъжкиня,която е достатъчно интелигентна,че да знае как се живее на гърба на мъже години наред с малко даване и много вземане.
Та за едни камери "за всеки случай" ли няма да помисли?!

# 5 698
  • here and now
Тя понеже е свръхинтелигентна, намекна на 4-мата, че има от какво да се притесняват...

# 5 699
И аз да си кажа...гледах сезон 2 и ми хареса,не пишех,защото ме мързеше,почнеш ли спиране няма🤣,но ви четях редовно,доста се забавлявах на хумора ви и точните коментари, но и много се ядосвах на тези,които обиждаха момичетата за външният им вид,особено Елена с какво ли не беше сравнявана( а тя си беше едно нормално,естествено момиче) и затова и аз станах тийм гащи,но Валерия я уважавах за нейната кауза и силен характер и нямах омраза, само ме дразнеше с нейното високомерие...Айлин беше рядка красавица,не беше злобна,но много повърхностна...3 ти сезон много голям провал,заради грозните скандали и простакесите...така че симпатизирах на тези,които не интриганстваха,но нямах фаворитка...започнах да пиша във форума,заради Мартин, като го видях как постъпи с Йоана,нещо хич не му повярвах на версията на загрижен, а по скоро на токсичен нарцис( на запад ги наричат перверзен нарцис,( това не е безобидния нарцис дето всеки е срещал...той  е вид социопат ,който отговаря на 15-16 характеристики,някои доста специфични( именно те са показателните,защото другите са по често срещани и много хора ги притежават и започнах да се ровя за информация в нета( не съм го гледала в ИВ и той отговори на всички характеристики,като поведение и мнения за него и начин на живот )преодолях мързела,защото се почувствах длъжна да го разоблича и в началото пишех само за него,наричаха ме трол,бивша на Мартин,триеха ми се непрекъснато мненията,дори бях написала 16 те характеристики...но това беше нормална реакция,защото той има чар и се харесва..иначе като образ в предаването ми хареса,доста ме забавлвява но знаех че това е маска и ще прецака Васил и Даниела и още много други ..радвам се че повечето хора видяха за какво иде реч,но за съжаление тези,които са около него трудно ще го усетят в началото( той ще е перфектният..както беше за Данка( както са казали хората много хубаво не е на хубаво) ще го разберат по трудният начин,като останат с доста негативи най вече психологически(ниско самоуважение ) и на каишка...знам какво ще пишете тези,които още го харесват...ти доктор ли си та поставяш диагнози, не не съм доктор,но съм ги изучила почти като доктор,защото трябваше да спасявам кожа от един такъв подобен веселяк и сладур,много чаровен и т.н...не беше любовна история( слава богу,щастливо съм омъжена) а делови отношения...така че сега ги надушвам от километри тези хубавци( може и жени да са)Данка също отговаря на този типаж нарцистичният,но не на перверзният,който е опасният,а Мартин е като по учебник..

Общи условия

Активация на акаунт