🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 262
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 670
Аз от предните сезони фаворитките си ги формирах на база кого не харесвам Simple Smile

1. Александра в началото ме дразнеше, не ми харесваше и визуално, но Капитонова ми беше толкова противна, че пред нея Александра ми се струваше цвете.
2. Валерия не можех да я трая, мега надменно същество. Елена не я харесвах визуално, но пред Валерия ми се струваше идеална.
3. Лигавата Надежда не я издържах и бях: "Всяка друга, но не и тя".
4. За последния сезон бях за всяка, но не и Даниела. Тази жена е толкова прогнила отвсякъде, че може да напише учебник каква НЕ трябва да е една стойностна жена.

От ергените май ми харесваше най-много визуално Валери, а като характер всичките не ги одобрявам.

# 5 671
  • # супернатурална #
Айде стига сте приписвали предполагаеми грехове на Даниела. Чак пък снимала за шантаж! И Хепито не го е навряла тя в прожекторите, а Мартин и кликата му.
Даниела, вероятно, има някакво обаяние. И през "телевизора" се долавя, но предполагам, че на живо е още по-осезаемо.
Аз пък се радвам на жени, които без да са първите красавици, влияят на мъжете. Винаги имам едно на ум за тях-щом  увличат така силно, значи има за какво.

# 5 672
Aз съм изненадана,че има хора,които още поставят под съмнение влюбването на Мартин.
Така беше хлътнал,че ако нямаше чувства, нямаше сега толкова да го е яд,че е бил изработен от изпечена манипулаторка и лъжкиня.

Никой не се съмнява.Всички сме 100 % сигурни....Че,просто си лъже.
Има два,три вероятни сценария,ама ако така блъфира на покер скоро ще остане без харема ,който спечели като шоумен.

# 5 673
Имах предвид дали Даниела не е използвана за шантаж, не тя да шантажира. Но щом и по другия начин си е помислил някой, сигурно има защо.

# 5 674
  • Stockholm
Аз от предните сезони фаворитките си ги формирах на база кого не харесвам Simple Smile

1. Александра в началото ме дразнеше, не ми харесваше и визуално, но Капитонова ми беше толкова противна, че пред нея Александра ми се струваше цвете.
2. Валерия не можех да я трая, мега надменно същество. Елена не я харесвах визуално, но пред Валерия ми се струваше идеална.
3. Лигавата Надежда не я издържах и бях: "Всяка друга, но не и тя".
4. За последния сезон бях за всяка, но не и Даниела. Тази жена е толкова прогнила отвсякъде, че може да напише учебник каква НЕ трябва да е една стойностна жена.

От ергените май ми харесваше най-много визуално Валери, а като характер всичките не ги одобрявам.

Ех, не съм била само аз, която е виждала така нещата Green Heart Под Валери Евгени ли имаш предвид?

# 5 675
  • София

Валери??

В сезон 1 бях за Виктория, щото го гледах в края и я познавах от МШ. Grinning Така или иначе, в сравнение с Даниела ми е цвете.
Сезон 2 - твърдо отбор Гащи. Grinning Валката ми е много дразнеща, но признавам, че като принос в света тя определено бележи повече точки със спасяването на животинки пред някакви... празнословия.
Сезон 3 по-скоро Надежда, но и Маги бих приела, или нито една, но да се беше държал човешки Алеко...!! Екземплярите там ме бяха уплашили, то Барбара, дето щеше да ги бие, то пияндурката Християна, то Горджъса, дето омаза Алеко с червило, сестрите, Виктория...бррр!

# 5 676
И според мен Даниела е обаятелна. В предаването не ми беше красива, но сега по интервютата изглежда по-млада и нежна. Има много хубав глас. Свикнах да го слушам и ми харесва. Има невероятно самообладание. Харесва ми, че каквото иска си го казва, не прикрива очакванията си.
Не ме интересува, че имала 4 гаджета. Едновременно ли или през годините? АМ ще питам.
Дори едновременно да ги поддържа - то да не е лесно.
Нахвърляме се върху нея за същото, което сякаш по-леко прощаваме на ергенина. Той непосредствено преди да влезе да търси любовта на живота си, преспал с любовта на живота си, на която не казал ни веднъж, че я обича. Почти непълнолетна я взел, чиста била любовта му, но сега брои рокли и следващи нейни гаджета. Другите му бивши все го били предали. Сигурно не са му вдигнали телефон или са се забавили в някой магазин.
Пък Даниела една лоша дума не каза за никое от бившите си гаджета, вкл. Мартин.
Бе да правят каквото си щат, но пък ни позабавляваха.

# 5 677
"Логика - няма"  беше Люси. Обиждаха я с прякора "Цър-Пър", а тя май си пусна тениски с надписа.
Какъв е този отбор "гащи"?

# 5 678
  • София
Цър-пър (което винаги съм свързвала със скара, а не с мишки, ама какво да ги правиш  нострадалните) беше Виктория от БФС-то.

Гащите на Елена, как. Grin

# 5 679
  • here and now
Сигурно аз съм последният човек на планетата, който ще защитава Даца, но много мои познати с домашни любимци си слагат камери заради тях...
Според мен това е причината...

# 5 680
Уф, значи мога да кажа само фаворитки като външен вид май, нямам си любимки по характер.
От сезон 1 харесвах Марта, много обаятелна ми беше.
Сезон 2 - Айлин, но без грим, тогава изглежда и нежна, а с грим е фатална.
Сезон 3 - между Екатерина и Васка
Сезон 4 - може би Елвира

Най-противни ми бяха брат Елизавет и всички с прекомерни “мъжки” енергии, които налитаха на бой, както и АМ (и да намери най-перфектния пластичен хирург, който да я пришие в тялото на Моника Белучи, пак ще ми е противна)

За класация на ергените:
1. Виктор 1 - беше си просто уважителен и не правеше много мизерии
2. Васко (не го харесвам, но ми е по-малко противен от останалите)
3. Евгени
4. Алек
5. Виктор 2
6. Мартин

# 5 681
  • Stockholm
Чак разследване, с "доказателства" са направили 24 часа Joy , за да излезе мистър Хепи чист от тинята.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20591435

# 5 682
  • София
Изгледах Ади и съм с противоречиви чувства към нея. Хареса ми как защитаваше Васил. Нейният позитивизъм е добре, но ми идва ту мъч. Има някаква тъга, дълбоко в нея. Теориите й, енергии, езотерика и т.н. са от една страна стремеж към себепознание, но и бягство от реалния динамичен и груб живот. / Минала съм по този път/.
След надкаста ми остана някаква горчивина… 😕😉

# 5 683
На мен нещо друго ми направи впечатление, след като са излезли и нещата са загрубели, Мартин е държал отговорни Николов и Маги, затова което се случва. Звънял да крещи, изисквал Даниела да се обяснява пред него и Николов. Нещо като оперативки е имало. Това е някакъв абсурд, хора.
Ми хубаво, не са се разбрали навън, къде е драмата? Вярно, че не съм си имала гадже от около 10г. (Семейна съм), но доколкото помня, много често след първоначалната еуфория в първите месец/два голяма част от хората се разминават. Не е нещо нечувано и да излизаш известно време с някой и да разбереш, че този човек се вижда и с други хора. Та пак да питам - къде е драмата?
Няма такова нещо.
Няма такова нещо, вярно че каза че им се е обаждал, но другото вече е украсяване.😉

22:09 - “В този момент, само да ви кажа, когато тя вече е заминала за Истанбул. Аз вече разбирам това. Аз откачих. Обадих се на пиар-ката на БТВ, на Ники Николов, и на Маги (на психоложката ни) и БЪЛВАХ ЗМИИ И ГУЩЕРИ. Казах - повече… гответе се, не знам к’во ще правите, там пиар-миар, какво ще се прави след предаването, аз тази жена повече не искам да я виждам, не искам да я чувам, не искам да говоря с нея. Направо, ама бесен! И аз бях сигурен, че дори да кача това клипче с момичетата, на мен никой даже нямаше да посмее да ми направи забележка.”
Звънял е бесен на целия екип, да бълва “змии и гущери. Мхм… Факти, момичета, факти.

# 5 684
  • Stockholm
Даа. Факти. Уж продуценти с опит, а си вкарват таралеж в гащите с Мърчин. Направо той е дирижирал цялото предаване, а и след предаването. При това не е да не са го гледали в Игри на волята.
Добре че сам се изложи накрая.

Общи условия

Активация на акаунт