🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 278
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 655
Виждам, че Ади не ви е била изобщо интригуваща, щом коментарите за нея са свършили няколко часа след надкаста.
Моето впечатление от Ади е, че е тип Даниела - теории на килограм, но малко повече нормалност, въпреки че и тя фалшивее. Но то коя ли от Ергенките не фалшивее, Ферай може би.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:16 от Linda*kiss

# 5 656
  • Stockholm
Най-добър сезон 2, заради Елена и най-красиви участнички.

Бест ерген-  Алекс. Защото харесва Пинк Флойд.

Най-красива от всички сезони- Айлин, втора- Валерия.

Най- грозна- Даниела.

Най-противен ерген- Мърчин.

# 5 657
Виждам, че Ади не ви е била изобщо интригуваща, щом коментарите за нея са свършили няколко часа след надкаста.
Моето впечатление от Ади е, че е тип Даниела - теории на килограм, но малко повече нормалност, въпреки че и тя фалшивее. Но той коя ли от Ергенките не фалшивее, Ферай може би.

Ферай дето казваше, че мислите и стоят на изчакване ли? Тя дали и една мисъл е минала там, тя на изчакване били. Днес в ПО се обясни, че не е искала да влезе в студиото, а не че не са и дали. Показаха чат, в който казва, че няма са може да отиде. После сама каза, че била там, но не са и дали да влезе. Тя няма собствено мнение и затова се закачи за Даниела  да и дава акъл.
В Надкаст като я питаха защо е приела розата на Виктор каза, че защото АМ така е казала. Фалшива е и тя, но не с някаква цел. Тя просто не знае как да се сържи. Сигурно сега и Даца ще я отреже.

# 5 658
Време е да направят Момата. Не знам какво го бавят. Това ще бие Ергенът по рейтинг.
JoyJoy

Викаш гледат ти се напети пауни повече.
Представям си каква ще представителната извадка - батка до батка, ланец, татуси, бицарите, брадите, някое кубе, за цвят някой интелектуалец. Joy
Псеводинтелектуалец Simple Smile
Моята класация мъже:
1. Евгени
2. Виктор 1
3. Васил
4. Виктор 2
Мартин и Алек не ги включвам изобщо защото са ми нетърпими по различни причини от всякакво естество.

Жени, които са ми били най - интересни и като външен вид, и като личностна характеристика през сезоните:
1. Марта, Ния Косара
2. Валерия, Джия, Айлин
3. Валерия, Екатерина, Васка
4. Синтия, Клаудия, Роси

# 5 659
На мен ми хареса Адито. От моя гледна точка я виждам супер естествена, просто смятам, че е прекалено праволинейна и затова на някои хора може да не им изглежда искрена. Харесва ми, че е много позитивна. Усещам, че още й е гадно, че не са се получили нещата, ама ще й мине.

# 5 660
Време е да направят Момата. Не знам какво го бавят. Това ще бие Ергенът по рейтинг.
JoyJoy

Викаш гледат ти се напети пауни повече.
Представям си каква ще представителната извадка - батка до батка, ланец, татуси, бицарите, брадите, някое кубе, за цвят някой интелектуалец. Joy
Без брада изобщо няма да има, това ще е абсолютно задължително за отиващите на кастинг.

# 5 661
  • Бургас
Ади има много приятен глас и е много сладка, като момиченце. Дано си пооправи малко стила. За съжаление живеем в свят където нормалното, скромното, не прави голямо впечатление.

Добре,ама за кой стил говорим?

Говорим за леко старомодния лелински вайб, който показа в предаването. Този път май си бяха със собствени тоалети. Иначе и на мен ми хареса днес, но беше с дънки и топ, нищо специално. Може би няма много възможности, но винаги може да се получи и с по-евтини дрехи, стига да имаш усет.

Да не забравяме, че Виктор1 беше първи, новобранец. Като за първо предаване  за мен си беше добре. Интересно ми беше. Сега вече са подготвени и пак се излагат, и е пълна скука. Виктор1 ако беше в следващ сезон нямаше да се остави да избере Капитонова. Мисля, че и той имаше най-много дивиденти от участитето си.

Правописът, уви, не е на мода вече. На никой не му прави голямо впечатление,  само на нас лелите или евентуално като повод за заяждане Smirk

Точно просровутия 2 не го гледах изцяло.

# 5 662
Аз Виктор едно заради мустака на Али Раза не можех да го трая и заради смешно присадената коса, ужасните фасети и като цяло имаше вид и той на чичо педофил, нищо че не беше толкова стар, изглеждаше си към 40, пък и после се доказа като такъв  - нали и неговата бивша приятелка, за която рева в черешките и прави криндж видеа, беше няколко петилетки по-млада.

# 5 663
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз съм изненадана,че има хора,които още поставят под съмнение влюбването на Мартин.
Така беше хлътнал,че ако нямаше чувства, нямаше сега толкова да го е яд,че е бил изработен от изпечена манипулаторка и лъжкиня.

А пък въпросния Орлин сигурно е бесен на Даца,която сама му назова името в ефир и доказа,че се познават,близки са явно,щом го нарича по малко име,и са били на вечеря. Другото бяха само спекулации.
Хич не й се получава на Даца,ми се струва. Наистина не знам колко глупави са мъжете,които й се връзват и плащат..или толкова самотни и отчаяни,че не мислят разумно над ситуацията.
Тя каза,че имала камери вкъщи. (ако не е излъгала И за това). Та да не би да ги шантажира с видео и снимки? Въобще няма да се изненадам. Точно като за нея бизнес.

Гледах подкаста на Роси - очаквах да е по-интересен.В общи линии нищо ново и съществено.
Тя нещо с един маукаш глас коментира..

Не знам дали ще гледам Адриана.Толкова досадно бъбрива. За мен с Васил просто се хванаха да хорото да ни разиграват и ако е имало симпатии,са били приятелски. От Шри Ланка всеки у дома и си мисля,че дори секс не са правили.

# 5 664
Роси много мънмаше наистина. Има нещо енергийно в нея, което е малко off, струва ми се, че обича да послъгва.
Иначе изглежда по-културна и приятна от чалга групичката.
На мен ми хареса Адито. От моя гледна точка я виждам супер естествена, просто смятам, че е прекалено праволинейна и затова на някои хора може да не им изглежда искрена. Харесва ми, че е много позитивна. Усещам, че още й е гадно, че не са се получили нещата, ама ще й мине.
За мен е точно обратното на праволинейна, ако под това визираш директна. Шикалкави с красиви изрази, което и е угодно и тя. Клишета, които знае, че вървят. Ако под праволинейна казваш, че е леко ограничена и скучна, да. Но определено има шлифовката на това, че е работила с много хора - адаптира се, по повърхността, по повърхността и накрая стигна финала.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:18 от Linda*kiss

# 5 665
Щом ще са всички с брада - да не ме търсят за мома. Не мога да трая бради.
От ергените харесвам най-много Виктор 1 с неговото "Много мило". Имаше най-хубав глас, затова.
От момичетата - Валерия от сезон 2 и Айлин. Тези двете са с перфектна външност, дано не се окепазят.

# 5 666
Аз поставям под съмнение не това, че Мартин се е влюбил, а че изобщо вече е способен на такива чувства към някого. Не знам дали ви направи впечатление в подкаста как, докато говори за жени, почти винаги използва думи с негативна конотация.

# 5 667
В нито един момент не съм видяла Мартин влюбен. Нито пък Даниела. Играта им заедно ми беше неприятна, на моменти като водевил. Визуално са ми меко казано непривлекателни и двамата. След предаването Мартин направо ми е противен. За Дайми единственото, което ме интересува е, какво ще стане със запорите и дали я използваха в това предаване и/или в ПО да злепоставят чичо Хепи или друг семеен мъж с бизнес.

# 5 668
Най-добър сезон 2, заради Елена и най-красиви участнички.

Бест ерген-  Алекс. Защото харесва Пинк Флойд.

Най-красива от всички сезони- Айлин, втора- Валерия.

Най- грозна- Даниела.

Най-противен ерген- Мърчин.

Дръж,че ша падна.Не съм гледал много Алекс,ама чак Pink Floyd....хм.бг Ерген,PF,не ми се вързва.

Не чета подред май.Никъде не видях някоя Дама да е чела книгата на Даниела.
Май стана като

"Чели сме доста литература
даже и в-к култура
Очаквахме книга с голяма проблематика,
а се оказа еб.на тематика"

Четете бе Дами ,четете.

# 5 669
Той че се влюби - влюби се. Зачервяваше се като домат като види Даниела. И му потреперваше гласа. Към края на предаването взе да става разсеян. Явно тогава са му предоставили информация с чата за бижутата и се е надул да отмъщава.

Общи условия

Активация на акаунт