🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 039
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 000
  • Вестерос
Мартин да беше запазил линията, която поддържаше след края на връзката си с Емануела - тя  ме плюе, но аз лоша дума не мога да кажа за нея. Вместо това, се хвърли да ѝ подражава.
Сега разбирам каква му е мотивацията - да излезе от сянката ѝ и да спрат да го представят като бившия на Емануела.
Вече ще го представят като бившия на Емануела, нашумял с участията си в няколко реалити формата. Главозамайващ успех!
Не, Мартин ще е вече Мартин Ергенът със скандала с Даниела

# 6 001
Силвия знакова участничка?! Уфф, големи оправдания. Чак натоварва, този мазен човек. Хич нямал желание за другарски съд, толкова не може ли да се сети какво ще стане като извика отбор Мартинки.

# 6 002
Ох Даниела имала бивш ,ужас !  Каква изненада!
Адски много ме подразни Мартин как се включи в общия хор и  натяква как Даниела си е сменила името , се едно пола си е сменила , а не името.Grinning Много е излъган ,горкия.

# 6 003
Смешно ми е как Мартина обвини Йоана, че с Мартин се запознали в дискотеката, пък и те все там се снимат.

# 6 004
Даниела явно е имала голямо самообладание и извън камери, за да изтърпи и НН и Маги да й се обаждат и да им се обяснява за Мартин. Joy Че и у НН да отиде и да се обяснява пред 4 човека.

# 6 005
Шегувате се , нали? Как ще и звънят?

# 6 006
Това, докато още не са били скъсали окончателно. Голям тормоз ми звучи, да ми звънят трети лица и също да ме канят и на гости да се обяснявам.

# 6 007
Представям си Маги как е изслушвала брътвежите на Мартин по тел.и му е давала насоки да вземе една възглавница,да си представи,че е Даниела и да я стиска,да ѝ крещи,да си излее всичко в душичката,мхм.Pillow-therapy

# 6 008
Нали са скъсали за 3 дни ?Grinning

# 6 009
Е, повече е било, докато са имали комуникация и с тези срещи и разговори. Маги си я предоставям как е съветвала Мартин. Joy  И въобще тоя човек защо е занимавал всички извън предаването?! Не искал тези, които се записват да имат втори план. Че кой ще отиде да се излага в национален ефир, без да получи поне реклама на бизнеса?!

# 6 010
Всички казват, че Николов е близък на Мартин и той е бил много съпричастен към всичките му болежки след излизането, обаче то всичко дето се пишеше за Данка е четено от НН още докато са снимали. Като са такива авери защо не е дръпнал настрани Марто и да му каже да оставя тази жена. Има нещо гнило в цялата работа.

# 6 011
За да съм максимално коректна към професии и полове, ще кажа, че някои хора… не им помня имената… лъжат като продуценти.

Lotus32, казал му е за чата за колието. За което колие в сезона Мартин се изненада 3-4 пъти, а нас в ПО още веднъж, сега в Надкаста пак е голяма изненадата. Имаше един руски лаф от сорта “Фокусникът бе пиян и фокусът не се получи.” И с тази огърлица така. Вадят я като заек от цилиндър или като на Мартин гугутката, а то все изненада не се получава.

# 6 012
Бугинътъ, с КарЧие съ е накичилъ, по стар прабългарски обичай , разбира съ😂

Скрит текст:

Тези гривни са ми толкова грозни, не мога да разбера защо са толкова популярни 🤷‍♀️

# 6 013
  • Обран бостан ;)
Нали са скъсали за 3 дни ?Grinning

Хората не случайно са казали "Всяко чудо за 3-дни." Wink

Защо приемате всичко казано за чиста монета ?

# 6 014
Дано поне са дали на Даниела една възглавница...за да задуши Мартин с нея. Joy

Общи условия

Активация на акаунт