🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 292
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 195
Питане:
Къде и кога ще участва Емануела?

Мислех си никога повече ЕргенЪт, но пък компанията тук е много яка 🥰 - не знам…
И аз не разбрах кога да я чакаме, само че ще се изказва и тя Grinning На Мартин при цялата му синя кръв, тя ми е в пъти по интересна, защото досега не съм и гледала интервю, в което да лъже с цел да се прави на лелеугодна.

# 6 196
Хем им казал да ходят на далечни дестинации, пък Марто орева орталъка за Малдивите…
Тези съвсем изплискаха легена

Хаха, да, аз точно това се сетих. Мартин сам как обясняваше, че тя като му казала за Малдивите и той - какви Малдиви, сега таман се върнал от Шри Ланка...

Той нали каза, че на Даниела идеята била да продължат да са заедно и в добри отношения, докато не минат общите им изяви и тн. Ама май това е била и идеята на Никито най-вече - уж да има реална двойка.

Аз като ги гледах в ПО, между другото, се чудех дали все пак няма път назад. Те, че биха били супер токсични един към друг - ясно. Ама някакси сякаш все още се виждаха искри не само на гняв.

# 6 197
Ааа, аз съм доволна от сезона!
Това, че съм в случая же сюи Даниела, не значи че ще искам от нея безплатна книга с автограф.
Хич не се наемам да коригирам и соча чужди грехове. Всеки да израства по своему.
Но от момента на колективно насочената мизогиния в ефир ,чайникът ми кипна.
Десетина настръхнали бройки скачат на един,  много смело и достойно поведение. Даже стратегът Николчо предвидил, че Даниела няма да е там. И монотомно  отново сбъркал.
Не мога да не адмирирам куража в лицето на една жена да отстоява себе си докрай.
Когато публично настройват цялото общество срещу нея.
Натаниъл Хоторн направо бледнее в описанието на подобен сюжет преди двеста години.

Лагерите ни тук пак са оформени и твърди. Съмишлениците, които имам в сагата, са интелигентни и забавни, луксът общуване е на мах.
Няма какво повече да искам от живота освен здраве.

# 6 198
Питане:
Къде и кога ще участва Емануела?

Мислех си никога повече ЕргенЪт, но пък компанията тук е много яка 🥰 - не знам…
Някакъв безизвестен подкаст, попаднаха ми две откъсчета в ТикТок, които са качили за промо и доста хейт ще сипе по Мартин.

# 6 199
Предпочитам паста пред пасти, сух хляб ям с удоволсвтие на попара 😁

На Даци не съм фен, нито ще чета книгата, но беше недопустимо в национален ефир да гледаме махленска сценка, в която жени със съмнителна репутация и морал да обвиняват друга в същото, както и бивш годеник да ползва коза "аз тази съм я..."

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 18:34 от zlatenceto

# 6 200
Васил не искал да ходи на 24-часова среща с Росица, ама Ники го викнал настрани и му казал ето момичето те чака, облечено с бяла рокля - отивай й казвай, като искаш, че не искаш да прекарваш време с нея... После дружно решили да го напият и така...
Общо взето, голям манипулатор този Никчо.
Също и НН говорил с друг човек от екипа в София ( забравих името) и след това му е дал телефона да говори и с Васко и той се съгласил. Но не хич не ги е принуждавал. Кой знае какви скандали и заплахи са били.
Аз си мисля, че за ПО и Надкаст са вярвали, че Даниела ще се уплаши и няма да отиде. Тогава за широката аудитория щеше да остане само тяхната версия какво долна ***** и щяха да са Хепи.

# 6 201
Най -забавното е че текът реклами -призиви - запишете се за Ергенът. Това ми звучи, като абсурдните обяви , в които канибали набират доброволни жертви (има действителен случай). Joy .Вероятно за следващият сезон , няма да набират кандидатките из инстаграм, ами направо заедно с мошенническите съобщения по вайбър и прочие , ще получаваме и покани за участие (без значение възраст , пол , убост и семейно положение ) . Защото вече и "ескорта" няма да ги бръсне

# 6 202
Слушах части от НН в Надкаст, надали ще дослушам. Донякъде е интересно да чуеш неговия прочит, от друга ми е "Не" - продуцентът, като автор, обяснява какво е искал да каже. Ми каквото си сготвил, това си казал. В резюме - звучеше оправдателно и не мисля, че му отива.

# 6 203
Двамата, за които има публично известна информация, че са имали връзка с Даниела, всъщност не отговарят на типажа мазен, женен богаташ, издържащ държанка срещу секс два пъти седмично. Единият със запорите - странен, но нищо скандално. Другият с шопарчето, бил, доколкото разбрах, с IТ бизнес, в обкръжението на Бачорски и негови снимки все още са профила ѝ в инстаграм. Останалото са слухове, за които не е показано досега никакво доказателство. Две тричасови интервюта на разобличителите и пак същото- розите, заспала по време на чат, Истанбул, Малдиви. Ще почна и аз като Даниела - извадете една снимка де. Как се е опазила в този дигитализиран и свързан свят, ако движи години наред с богати любовници? Все щеше да е настъпала с нещо някоя завистлива "колежка" да пусне някоя по-сочна клюка.

# 6 204
Марто, като голям играч, трябваше да скочи с хиляда рози след предаването 😁 Той се нацупи.

# 6 205
Марто, като голям играч, трябваше да скочи с хиляда рози след предаването 😁 Той се нацупи.

Марто е голям играч,според себе си.Иначе е картопад,гледа картите от обратната страна и мисли,че играе покер.Пък като е загубил Даниела на покер що да и дава рози?

# 6 206
Дам хепимен е само странен, и въобще не отговаря на мазен, женен богаташ. Даже е Ален Делон направо

# 6 207
Дам хепимен е само странен, и въобще не отговаря на мазен, женен богаташ. Даже е Ален Делон направо

И какво сме видяли като доказателство за връзката им?

# 6 208
Просто Никчо искаше да направи нещо грандиозно. Уплаши се и той от хейта към главната му героиня , дори повече и от Марчин и вместо да си защити възгледите , мъжки , реши да постъпи като работен инструмент на любимите си "ескорти" , и да изсипе всичката вина върху, най-лесният противник- този който е най-мразен. Сигурно сега си бие главата в земята и не проумява , защо и този му сигурен ход е приет зле от публиката . Общо взето се нареди на трето място сред най-мразените участници в бълвоча, който гледахме. А аз дори го харесвах преди да проговори .

Lemon Verbena благодаря за разясненията, все не можех да "доскивам " , великото доказателство с чата който развяваха . Все мислех че там има някакво доказателство, а то пълни паранои

# 6 209
Двамата, за които има публично известна информация, че са имали връзка с Даниела, всъщност не отговарят на типажа мазен, женен богаташ, издържащ държанка срещу секс два пъти седмично. Единият със запорите - странен, но нищо скандално. Другият с шопарчето, бил, доколкото разбрах, с IТ бизнес, в обкръжението на Бачорски и негови снимки все още са профила ѝ в инстаграм. Останалото са слухове, за които не е показано досега никакво доказателство.
Ами то може и това с този със запорите да е Данкина интерпретация, защото той намеква, че не е баш така в последната си публикация, в която инкогнито пак я споменава.

Общи условия

Активация на акаунт