🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 967
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 570
В момента се чуди на акъла на Митко Динев какво прави в компания с Мартин.
Защитава Даниела. За нея това с 50-60 К на месец е шега, но било изкарано иначе. Била представена, като меркантилен образ. /е аз видях как Даниела сама се представи за такава/.
Един негов ден - става, пие кафе, или яде. До обяд е сърдит на себе си, следобед на другите. Гледа тв, ходи да тренира. Прави си планове как ще пие, как ще излиза, разговорите с неговите приятели са едни и същи. Ако някой от неговите приятели говорят с нея, той ги блокира, анатемосани, обижда. За нея той мрази жените.
В Преди обед Даниела била облечена дамски, с токчето, а след това виждаш онези кокошки, които преди малко са станали от сън и отишли в студиото да я нападат. Грозни хора били с грозни души и не трябва да се показват на екрана.
Нарича Мартина прахосмукачка.
Започна да обяснява че няма да им се даде. /не разбрах кой е тръгнал да се занимава с нея, но това е Ем. все пак, светът се върти около нея/
Имало много неща още да се кажат, но за момента ще запази мълчание.

# 6 571
Рангелова, благодаря много за digest-а Heart
Нямам и няма да имам цял час за Емануела тия дни, а ми беше много интересно какво е казала

Явно всичко на ниво заяждане и на който може да сипе, сипва. Това с цената и поръчването е прекалено
Преразказа ѝ как минавал един ден на Мартин - Grinning Grinning Grinning

# 6 572
Съгласна съм с това, което каза Емануела за Мартина - не е в позиция да говори за морал.
Иначе за самата Емануела, мен ме забавлява, но когато говори, че не се интересува от Мартин и не гледа предаването, някак си, е добре да не е толкова детайлно запозната с абсолютно всичко случило се SatisfiedSatisfied Няма лошо, де, ама на всички стана ясно, че и тя го наблюдава. Чак има скрийншоти кога ѝ гледал сторитата в тикток. Знаеше какво е казал в Надкаст, в ПО и още куп случаи с Йоана, Елвира, Ферай и Даниела. Ами това е много далеч от "не се интересувам".
Като цяло най-много ѝ се говореше за Динев, според мен него не може да прежали.

# 6 573
Емануела остаря и забрави историите си преди 20 години. Имаше един Денис Касъмов, който тя правеше за две стотинки в ефир.  Същата е, като Мартин.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 18:46 от Anvelope

# 6 574
Емануела остаря и забрави историите ѝ преди 20 години. Имаше един Денис Касъмов, който тя го правеше за две стотинки в ефир. Същата е, като Мартин.
Не беше ли онзи Никола, с когото се ожениха в "Къртицата"? Ако не се лъжа за Денис не е казвала абсолютно нищо лошо (единственият от всички), даже беше приятелка с него и жена му след години, даже жена му ѝ беше стилистка.

# 6 575
Рангелова, да си жива и здрава. Heart
Благодаря за експозето.
Нямаше да ги изтърпя тези кокошки. А на тази Е. само като ѝ чуя гласа и сякаш свръхзвук ме връхлита.

# 6 576
Емануела остаря и забрави историите ѝ преди 20 години. Имаше един Денис Касъмов, който тя го правеше за две стотинки в ефир. Същата е, като Мартин.
Не беше ли онзи Никола, с когото се ожениха в "Къртицата"? Ако не се лъжа за Денис не е казвала абсолютно нищо лошо (единственият от всички), даже беше приятелка с него и жена му след години, даже жена му ѝ беше стилистка.
Може и да се бъркам, защото дълго време ходеше и с Денис.

# 6 577

Това забелязах и аз, че тя е същият нарцис като него както и да го погледне човек. Има някакво усещане, че на Мартин животът се върти около това да я засяга или да я наранява. Митко Динев също оплю, макар тук преди време да писахте, че били в добри отношения вече и нямало там драми. Доживяхме всички к*ви да говорят за морал. Тя не се ли пита защо на никой от мъжете и семейството им не я е одобрявало? Сигурно понеже от нея лъха морал. Не я изгледах докрай, заболяха ме ушите. Добре защитава Даниела, но тази за мен не е капацитет. Мартин я бил забелязал чак като станала известна. Мартина е танцьорка в кръчми, пък Емануела сигурно е управител в тях. И на нея и бутат пари в сутиените, присмял се хърбел на щърбел. И трите са еднакви. Мартин или да смени вкуса към жени или ще има още да си пати. Явно първата му жена е била сериозна и я е изпуснал заради слабите си ангели. От там все на "морални" попада.

# 6 578
Ама то не може всеки като каже нещо и контрадоводът да е "Ама и тя е същата". По-скоро се аргументирайте, ако смятате, че нещо, което е казала, не е истина и защо. Това, че някой евентуално е лош, не прави другия човек добър.

# 6 579
Ето какво означава да имаш ужасен интервюиращ. Тази не може да води интервю и да насочи госта към конкретната тема. От Емануела никой не очаква много, но други водещи са успели да изкарат нещо от нея. Тук все пак, въпреки хаотичността на мислите ѝ, става ясно, че Мартин обвинява Даниела за неща, които той самият прави – лъжи, изневери, схеми, прах в очите, та дори до известна степен търсенето на спонсори.
За мен обаче чудото на сезона беше Мартина, която бог знае какво е правила на Н. Н., за да излезе като някакво чисто и неопетнено създание, което е морално, искрено, истинско и, както някои малоумни квачки вътре казаха, „пример за жена“. Ако Даниела е всичко, в което я обвинявате, то Мартина е същото по сто, обаче някак си мина между капките, та дори успя да спечели симпатиите на някакви хора и да назидава и обвинява Йоанна и Даниела в неща, които, ако те са правили, тя е измислила. 😄

А за Емануела – в едно съм сигурна. Мартин не е тръгнал да лае, защото явно жената не лъже и, за разлика от него, може да си подплати думите с доказателства – все пак си е имала работа с Диневи.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 15:27 от RoseofVersailles

# 6 580
Ама то не може всеки като каже нещо и контрадоводът да е "Ама и тя е същата". По-скоро се аргументирайте, ако смятате, че нещо, което е казала, не е истина и защо. Това, че някой евентуално е лош, не прави другия човек добър.

Как да знаем истина ли е, да не сме били с тях. Ами точно тази да говори за морал е смешно. Тя да се аргументира защо ги коментира като ся в един кюп.

# 6 581
Ами не сте били у Мартин, ама явно сте били у Емануела и знаете със сигурност. То това е казусът тук, когато говорим за двойните стандарти към жените. Колкото се е разбрало за липсата на морал на единия, толкова и на другия.

# 6 582
Оф “ако не можеш да го разбереш без обяснения, няма да го разбереш и с обяснения”

Даца е по-добър вариант от Кобилкина, която учи - преструвай се, ахкай, хвали тоя мъж и ще си добре, btw

Айде бе, кога влиза Емануела, да попилее великия ерген
Да де, ама Даниела точно това правеше - хилеше се с 64 зъба на изтърканите лафчета на Марто, преструваше се на влюбена, докато щракаше с калкулатора в главата си, сменяше бодлите с пухкава лапичка, като усети, че го дразни... Реално едно проповядваше на думи, а друго правеше. Не ми казвайте, че опитна дама като нея не е забелязала червените флагове, още повече, че към края той хич не се престараваше с любезностите. И въпреки това, тя го валидира като свой годеник. Поблазни я перспективата освен известността да получи и статут на почтеност. Само дето със завръщането се е опитала да му приложи някой и друг номер за надмощие, които се възприеха революционно от болната му комплексарщина. Представям си как си е мислил, че я наказва като я игнорира за 8 март и какъв взрив е предизвикало съобщението ѝ, че е в Истанбул. 🤣 Как е оцелял в този момент се чудя. Не бих защитила нито един от двамата в скандала - поиграха си ку@$&#ски номера взаимно, сега да прибират катуна до следващия цирк.

# 6 583
Еее
Не сме имали досега (може би след Валерия на Евгени) такава резачка в Ергенът.
Тя забрани целувки, забрани вмешателства, за нищо не отстъпи. Даниелка за нищо не отстъпи. Не се сдобряваше, не толерираше, беше готова и да я разкарат.

Антипод на Кобилкина даже.
В пъти по-добър пример от кобилкината школа

# 6 584
Ето какво означава да имаш ужасен интервюиращ. Тази не може да води интервю и да насочи госта към конкретната тема. От Емануела никой не очаква много, но други водещи са успели да изкарат нещо от нея. Тук все пак, въпреки хаотичността на мислите ѝ, става ясно, че Мартин обвинява Даниела за неща, които той самият прави – лъжи, изневери, схеми, прах в очите, та дори до известна степен търсенето на спонсори.
За мен обаче чудото на сезона беше Мартина, която бог знае какво е правила на Н. Н., за да излезе като някакво чисто и неопетнено създание, което е морално, искрено, истинско и, както някои малоумни квачки вътре казаха, „пример за жена“. Ако Даниела е всичко, в което я обвинявате, то Мартина е същото по сто, обаче някак си мина между капките, та дори успя да спечели симпатиите на някакви хора и да назидава и обвинява Йоанна и Даниела в неща, които, ако те са правили, тя е измислила. 😄

А за Емануела – в едно съм сигурна. Мартин не е тръгнал да лае, защото явно жената не лъже и, за разлика от него, може да си подплати думите с доказателства – все пак си е имала работа с Диневи.
Мартина не е правила нищо на Николов, просто се държи добре с всички (без Даниела) и те я харесват. Затова и не се повдигнаха въпросите за нейното минало или това откъде са нейните рози.
В началото реакцията към нея беше отвратителна, клипът от гостуването при Милен Цветков само от чешмата не потече. Никоя друга не беше по-хейтена от нея, докато не се измести фокусът към Бранимира и в последствие Даниела.
Заради това добро отношение и публиката я харесва, отделно, че и стана печалният герой - пада си по Мартин, а той я отряза. Не съм забелязала да е изкарвана монахиня или да е оправдавана.

Общи условия

Активация на акаунт