🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 899
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 630
Причиних си подкаста с Емануела, и двете не могат да вържат прилично изречение. Водещата повтаряше само нарцисист за Мартин. А Емануела за пореден път оплю всички свои бивши и Мартина. По нейни думи Мартин  е боклук, а защо избира винаги такива партньори, това какво говори за самата Емануела?! И защо се хваща с един тип мъже, щом са вредни за децата й, пък после чака Мартин или Мартина да мислят за тях?! Често коментираше кой от кого краде известност, а изводът беше, че всички крадат от нея, защото тя била Слънцето, разбираш ли. Никой нямал талант около нея, само тя единствена. Мартин и днес бил обсебен от нея, а тя хич, нищо че му е ровила в личните чатове и днес пак не спира да го унижава и да му вади кирливите ризи. Е какво по-различно направи Емануела днес от Мартин в предаването ПО срещу Даниела?!
Тези хора са трагедия, всички са от едно котило, токсични, меркантилни, самовлюбени, комплексирани, манипулативни. И точно по тази причина се привличат, защото се припознават един в друг, те нормални отношения не познават.

Отдавна не съм писала и не исках да го правя, но чалга субкултурата ни докара дотук, да спорим коя гнусна личност е по-малко гнусна...
Много интересно как коментират нарцисизма като цяло и в другите,  а в същото време Емануела говори как всички са взели от нейната светлина и са нещо заради нея.. не знам, дали не виждат иронията..

# 6 631
А представяте ли си Динев да е Ергенът…

# 6 632
Е не, как - само мъжът може да е нарцис.
Емануела в Денсинг старс не просто си смени партньора, защото е заплашвала да напусне, ами накрая като отпадна с новия партньор заяви: "Не трябваше да си сменям партньора".
За 20 години тази жена основно е известна основно с това, че се кара или злепоставя някого. Буквално първата ѝ изява беше как в "Искрено и лично" разказа как мъжът ѝ е избягал от сватбата ѝ като е била на 18.
Не знам какви планети са ретроградни, ама тия дни всеки, който "проговаря", само се излага повече.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 21:13 от Clouded

# 6 633
Причиних си подкаста с Емануела, и двете не могат да вържат прилично изречение. Водещата повтаряше само нарцисист за Мартин. А Емануела за пореден път оплю всички свои бивши и Мартина. По нейни думи Мартин  е боклук, а защо избира винаги такива партньори, това какво говори за самата Емануела?! И защо се хваща с един тип мъже, щом са вредни за децата й, пък после чака Мартин или Мартина да мислят за тях?! Често коментираше кой от кого краде известност, а изводът беше, че всички крадат от нея, защото тя била Слънцето, разбираш ли. Никой нямал талант около нея, само тя единствена. Мартин и днес бил обсебен от нея, а тя хич, нищо че му е ровила в личните чатове и днес пак не спира да го унижава и да му вади кирливите ризи. Е какво по-различно направи Емануела днес от Мартин в предаването ПО срещу Даниела?!
Тези хора са трагедия, всички са от едно котило, токсични, меркантилни, самовлюбени, комплексирани, манипулативни. И точно по тази причина се привличат, защото се припознават един в друг, те нормални отношения не познават.

Отдавна не съм писала и не исках да го правя, но чалга субкултурата ни докара дотук, да спорим коя гнусна личност е по-малко гнусна...
Много интересно как коментират нарцисизма като цяло и в другите,  а в същото време Емануела говори как всички са взели от нейната светлина и са нещо заради нея.. не знам, дали не виждат иронията..
Попринцип с какво са известни Мартин и Мартина? Ако не беше Емануела, дали щяхме да чуем за тях изначално?

# 6 634
  • Stockholm
Жената, която интервюираше Емануела експерт по нарцисизъм ли се явява? JoyJoyJoy

# 6 635
Значи по логистика, по която твърденията на Марти Парти и асистента му НН се приемат за истина от някои потребители, така и аз приемам твърденията на Емануела за истина. Wink

# 6 636
Причиних си подкаста с Емануела, и двете не могат да вържат прилично изречение. Водещата повтаряше само нарцисист за Мартин. А Емануела за пореден път оплю всички свои бивши и Мартина. По нейни думи Мартин  е боклук, а защо избира винаги такива партньори, това какво говори за самата Емануела?! И защо се хваща с един тип мъже, щом са вредни за децата й, пък после чака Мартин или Мартина да мислят за тях?! Често коментираше кой от кого краде известност, а изводът беше, че всички крадат от нея, защото тя била Слънцето, разбираш ли. Никой нямал талант около нея, само тя единствена. Мартин и днес бил обсебен от нея, а тя хич, нищо че му е ровила в личните чатове и днес пак не спира да го унижава и да му вади кирливите ризи. Е какво по-различно направи Емануела днес от Мартин в предаването ПО срещу Даниела?!

Отдавна не съм писала и не исках да го правя, но чалга субкултурата ни докара дотук, да спорим коя гнусна личност е по-малко гнусна...[/spoiler]
Много интересно как коментират нарцисизма като цяло и в другите,  а в същото време Емануела говори как всички са взели от нейната светлина и са нещо заради нея.. не знам, дали не виждат иронията..
Попринцип с какво са известни Мартин и Мартина? Ако не беше Емануела, дали щяхме да чуем за тях изначално?
Изобщо не ме интересува дали щяхме да чуем за тях. Аз и двамата за първи път ги видях в Ергенът и не знаех кои са така или иначе.

# 6 637
Жената, която интервюираше Емануела експерт по нарцисизъм ли се явява? JoyJoyJoy
Психолог с 20-годишен опит с деца и от 5 години експерт по нарцисизма. И книга издала, ама правописните и пунктуационни грешки на сайта се набиват веднага щом го отвориш (да ви напомня на някого?).
Не намерих никаква информация къде е учила и завършила.
Ако и терапиите ѝ са като воденето на подкасти - не е добре работата. Мхм, мхм...

# 6 638
Психолог с 20-годишен опит с деца и от 5 години експерт по нарцисизма. И книга издала, ама правописните и пунктуационни грешки на сайта се набиват веднага щом го отвориш (да ви напомня на някого?).
Не намерих никаква информация къде е учила и завършила.
Ако и терапиите ѝ са като воденето на подкасти - не е добре работата. Мхм, мхм...

Значи 25 години Ъхъ, мхм, Дааа.

# 6 639
  • софия
И като теглиш чертата, Емануела час и половина ни убеждава, че Мартин не я вълнува.😁

# 6 640
  • София /Абсурдистан
Данка си постигна целите - направи реклама на книгата и стана инфлуенсърка. Книгата е изчерпана навсякъде, ще се изчерпа бързо и втората, която  пишеше там, само да я издаде. Грешките в текста показват, че тя не чете. За мен е загадка как нечетящ човек пише, но… чукча писател, не читател. Ама била му шута на Марчин… Тя да не е влязла там, за да се омъжва, притрябвало и е.

# 6 641
Е не, как - само мъжът може да е нарцис.
Емануела в Денсинг старс не просто си смени партньора, защото е заплашвала да напусне, ами накрая като отпадна с новия партньор заяви: "Не трябваше да си сменям партньора".
За 20 години тази жена основно е известна основно с това, че се кара или злепоставя някого. Буквално първата ѝ изява беше как в "Искрено и лично" разказа как мъжът ѝ е избягал от сватбата ѝ като е била на 18.
Не знам какви планети са ретроградни, ама тия дни всеки, който "проговаря", само се излага повече.

И не виждам защо изобщо тя коментира предаването, което изобщо не е гледала, но пък знае подробности. Честно казано след агитката на Мартинчо мислех, че няма да видя по-противно нещо за Ергенът, но ето на!
Тя ако плюеше само Мартин щях да я разбера, но то първият мъж, то вторият, после Марто. Знаела какъв женкар е, но имала нужда от подкрепа. После заради него ще има още някой и така. Не знам как може да обвиняваш другият човек, че мъжа ти не си гледа детето. За това си е виновен той. Митко, та Митко. С нито един не успя да задържи връзка и седнала да плюе против хората. Тази пък специалистка аха, да, добре лелеее. НН си беше топ в сравнение с това. И понеже в Тубата са писали в коментсрите, че този подкаст ще счупи рекорда на Мартин ами за сега няма толкова гледания. Това го слушаме всеки път когато я дадат тази "звезда" в някое предаване.

# 6 642
  • София /Абсурдистан
Всичко е гледала тя, лъже, че не е.

# 6 643
  • София
Кой от кого е обсебен?
😂

# 6 644
Всичко е гледала тя, лъже, че не е.
И то по няколко пъти.

Сетих се и друго - като се потвърди новината за Джия и Митко Динев, тя изтри дуетната си песен с Джия и ками солова версия като в клипа с общите им сцени просто е отрязана само Емануела и поставена два пъти на екрана.
За да не си признае злобата твърдеше, че Джия не е платила права, което е абсолютно невъзможно, защото Джия тогава беше продуцирана от авторът на песента, тоест той сам си е "платил", за да създаде тя тази песен.

Общи условия

Активация на акаунт