🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 891
  • 6 792
  •   3
Отговори
# 6 645
В сезон 2 най-неприятни ми бяха Пам и Джия. И след сезона също.
Динев изглежда симпатичен, но на тази обща снимка ли само така гледа или по принцип?

# 6 646
Оха,пускам Емануела.
Хич не ми е симпатичен Динев,като гимназист,бачка ли нещо или и той е на къси джобни?Нещо ако се шушука.

# 6 647
  • софия
В сезон 2 най-неприятни ми бяха Пам и Джия. И след сезона също.
Динев изглежда симпатичен, но на тази обща снимка ли само така гледа или по принцип?
Всички бивши на Емито гледат така. Като ветерани от войната са.

# 6 648
В инстаграм страницата на Ергенът Анна-Мария и Любомира рекламират някакви тренировъчни студиа.. И докато Любомира се е постарала да си изпълни упражненията правилно и клипът да е естетически издържан, то Анна-Мария подскача като Горджъса😆😂 и аз се чудя тази жена в какво изобщо я бива? Видяхме им и „актьорската игра“ с Косара...

# 6 649
Преслушах я Емануела, която за мен винаги е била жена с много ниско ниво на поведение (просташко), която оценка се базира на участията й в риалити формати и интервюта. Толкова помия избълва, че ако съм на мястото на споменатите от нея, бих се консултирала с адвокат дали има юридически основания да бъде дадена на съд за клевета, обида и други. Най - много ме отврати казаното по адрес на Мартина, че едва ли не Бог я е наказал да няма деца, защото била навредила на детето на Емануела.

# 6 650
И какво ще докаже, като си наеме адвокат? Нали знаете, че няма да я изкарат класна дама.

# 6 651
На мен и намесването на децата на Мартин ми дойде в повече.

# 6 652
  • софия
Емануела не блести с интелект, но явно е посъветвана да не споменава името на Мартина. Явно има начин да я подгонят.

# 6 653
Преслушах я Емануела, която за мен винаги е била жена с много ниско ниво на поведение (просташко), която оценка се базира на участията й в риалити формати и интервюта. Толкова помия избълва, че ако съм на мястото на споменатите от нея, бих се консултирала с адвокат дали има юридически основания да бъде дадена на съд за клевета, обида и други. Най - много ме отврати казаното по адрес на Мартина, че едва ли не Бог я е наказал да няма деца, защото била навредила на детето на Емануела.
Мм, това сякаш някои други потребители го споменаваха за едно сутрешно предаване и един подкаст. Явно Мартин и Емануела са доста подробно. Ама Емануела е наказанието на Мартин и обратно.

# 6 654
Емануела не мога да я харесам, все другите са й криви. Това за децата беше много грозно.
Нищо общо с поведението на Даниела. Тя се държа на ниво, като се има предвид цялата ситуация.

# 6 655
Понеже пишете кой ще се яви вече в Ергенът.
Хора, не виждате ли, че настанаха времена, в които да си гьон, нахален и да не ти пука е начин на живот. Нито на Мартин, нито на Даниела, нито на Ники Николов и другите там им пука какво се пише и говори за тях.
Винаги ще има кандидати за такива риалити дъвки.

# 6 656
Освен Николов лично да прозвъни ало.бг, не знам други мъже и жени какво ще ги мотивира.
Някой писа, че Косара рекламира шампоани. И сега си ме представете като Мартина да се провиквам с патос от дивана Струваше ли сии?!
И сега ще допълня без да се лигавя: щом на ергените се плаща обезщетение, да се плаща и на жените такова. Ако могат да си докажат доходите, разбира се.

# 6 657
Това съм го пропуснала, но Мартин може да заведе дело за спекулациите, че е удрял жена си (освен ако не го е правил наистина).

# 6 658
  • България
Инстаграм рекламата на Ана-мария е смешна. Антиреклама е създала. Подрусва се смешно с едни разхвърляни екстеншъни.
Любомира изглежда по-здрава в България, дано се подобрява. Нейното участие беше грешка предвид здравословните й проблеми.
АМ и Косара не са били на морето в джанъм и театро, да не са се скарали с Алф?

# 6 659
Алф може да е разделил харемчето на столично и морско.

Общи условия

Активация на акаунт