В момента чета... 95

• 38 711
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Банско
Най-накрая да прочета -  Атомни навици: Минимална промяна, забележителни резултати.
Започвам я с голям интерес.

# 46
Verano90, и на мен Преди кафето да изстине ми хареса и допадна много, четох я преди 3 години, на английски, още не беше преведена на български. Тогава си я купих заедно със следващата - Before the Coffee Gets Cold: Tales from the Cafe (https://www.ozone.bg/product/before-the-coffee-gets-cold-tales-from-the-cafe/). А току що установих, че има и още: Before We Say Goodbye и Before We Forget Kindness...
Леле, супер. Още сега поръчвам и аз от Ozone.bg. И без това съм харесала много неща от там и ще добавя Преди кафето да изстине. С удоволствие ще прочета.

# 47
"Ледените близначки " на С. К. Тремейн.
Тръгна много добре, имаше изненадващи обрати. Но в един момент майката започна много да ме дразни та чак до края! Авторката доста е оплела романа до такава степен, че накрая според мен го "пресоли" ... незнам какво да кажа, малко съм разочарована. Иначе са засегнати интересни теми, добър замисъл имаше.

"Шехерезада. Истинската история"  на Джамила Ахмед.
Увлекателна история. Интересни приказки разказваше Шехерезада,като цяло ми хареса но нещо не ми достига за да я оценя високо.  Романа ми напомни на "Харем " на Колин Фалконър .

Благодаря за новата тема.🌷

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 09:27 от CoCoMilk

# 48
  • Sofia
Любимата ми поредица е Хрониките на Амбър, на Зелазни. В момента отново я чета. Като тинейджър си представях, че така ни е устроен светът, със всичките сенки, между които е и Земята и може да се премине от една сянка на друга. #BGMammaЧете
https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program;sa=campaign#:~: … B8%D0%B5%20%D1%81

# 49
Довърших Фантом на Стив Кавана, но не съм впечатлена. Не е лоша ,но не е нещо запомнящо се, след месец сигурно няма да помня че съм я чела Grinning
Смятам за лятото да си изтегля десетина книжки Крис Картър и да разпускам с кървави убийства и луди серийни убийци Joy

# 50
обожавам Джеймс Ролинс. Изключително добри технотрилъри. Завладя ме още с Кръвта на сатаната, последната тайна на земята, амазония..
Продължих да чета всичко от него. Много добри сюжети, не знам как успява да поддържа високо ниво и да измисля разнообразни истории - смесвайки науката, техниката с миналото и праисторията и малко фантазия.
Сега препрочитам Короната на демона - припомних си за древните пчели ( учените предупреждават, че във вечната замръзналост се крият непознати вируси и бактерии, към които човечеството едва ли ще има имунитет)
#BGMammaЧете

# 51
Джеймс Ролинс, че и Дан Браун в младежките ми наклонности да чета и такъв тип литература някога ми бяха забавни, сега предпочитам чистожанровите фантастика и фентъзи.

# 52
  • Sofia
След една яка греда с "Малка звезда" на Линдквист, сега чета "Попитай ме отново" на Мери Бет Кийн. Бавничко върви, че пак съм с една програма- абитуриент личен мой, други приятелски абитуриенти и още ангажименти. Но иначе се развива към все по- добър сюжет. Ще споделя след края цялостно впечатление.

# 53
  • Чукарландия
Аз много харесах "Попитай ме отново"!
Ето какво бях писала след прочита ѝ в ГР:

"... че единствената тайна на любовта е добротата."

За прошката. За силата на любовта. И за всичко онова, което не изричаме, но носим в сърцата си.
Затрогваща история, толкова човечна, толкова, толкова моя. 🤗

# 54
Благодаря за темата! Прочетох "Ледената река" на  Ариел Лоуън, страшно много ми хареса, продължавам с "Миниатюристът" на Джеси Бъртън.

# 55
В началото на "Недовършеният ръкопис" съм на Тилие. Малко ми е разхвърляна и както не мога да помня имена съвсем не съм в пътечката. Началото било ударно брутално, прочетох някъде из ревютата, ... ами, не точно, но върви добре. Далече ми е от съспенса, който създава Крис Картър, ако трябва да сравнявам. 

#BGMammaЧете
Те такова "четене" тук нивгаш не е било и вероятно няма и да бъде повече. Съжалявам, за всички като мен, които адски се изнервят, но ... да вържа и аз 5 точки поне.

# 56
Какво става, изведнъж всички започнаха да четат ли? Следях темата без да пиша за да разбера за някоя интересна книга, а от няколко дни е страшно.

# 57
  • в сърцето на един мъж...
Вчера започнах "Мъжът от сенките" успоредно с книгата за читателския клуб. Ами определено не е изненада, че Хелън Фийлдс пише страхотно. И определено тази започна доста по-интересно от предните три за Каланак. Новата героиня е много интересна като характер, надявам се да остане до края така съспенса. Уж щях да си лягам, а се отплеснах и отметнах първите стотина страници. И да си кажа - много ми хареса Бениториал какви страхотни книгоразделители са сложили вътре - с много готини препратки към криминалните романи - "Пристрастен към криминални трилъри", "Премини към следващата глава" /този е върху сигнална лента, с която ограждат местопрестъпления Simple Smile/, "Не ме закачай, тъкмо разкриха убиеца" и "Чета трилъри, защото убийството е престъпление..."

# 58
  • София
Вчера започнах "Мъжът от сенките" успоредно с книгата за читателския клуб. Ами определено не е изненада, че Хелън Фийлдс пише страхотно. И определено тази започна доста по-интересно от предните три за Каланак. Новата героиня е много интересна като характер, надявам се да остане до края така съспенса. Уж щях да си лягам, а се отплеснах и отметнах първите стотина страници. И да си кажа - много ми хареса Бениториал какви страхотни книгоразделители са сложили вътре - с много готини препратки към криминалните романи - "Пристрастен към криминални трилъри", "Премини към следващата глава" /този е върху сигнална лента, с която ограждат местопрестъпления Simple Smile/, "Не ме закачай, тъкмо разкриха убиеца" и "Чета трилъри, защото убийството е престъпление..."

Изобщо не ми хареса на мен пък тази книга.

# 59
Какво става, изведнъж всички започнаха да четат ли? Следях темата без да пиша за да разбера за някоя интересна книга, а от няколко дни е страшно.

До 3-ти юни ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт