Муха в супата - тема 1

• 19 786
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Леле, това предаване продължава!!!! Към телевизията - имайте милост, спрете го! Има привкус на боза с цитронада.Никой не пише в темата, явно и от никой не се гледа.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:27 от kriakla

# 136
Да,и на мен ми направи впечатление че никой не пише ,няма интерес

# 137
Пълна скука е това предаване.

# 138
Гледах миналата седмицата.
Има потенциал това предаване за забава и разпускане, само и единствено, ако е с непознати лица.

# 139
Тези са до болка познати и неприятни

# 140
Гледах епизода от вторник, когато Бачорски беше за втори път муха.  И когато повечето посочиха Георги като заподозрян, той вика "това е дискриминация" Grinning Grinning Grinning Grinning

# 141
Много махленска е тази седмица. Георги и Ивонне са с потресаващ махленски речник. Отвратителни са.

# 142
Концепцията ми е малко микс от тук, от там, от трето място. Май по този начин ще реабилитират "Черешката на тортата". Не, че гледах редовно, но когато поканят колоритни участници ставаше интересно. То е ясно, че все едни и същи се въртят по тези предавания, но когато бяха Теодора Стефанова и Петя Буюклиева двете кукувици на куп с глас се смях.

# 143
Черешката беше мноого по интересно предаване.
А Георги и в ББ все се хващаше че е циганин и го дислриминират

# 144
На мен ми прави впечатление, че Манчев все нацупен, без никакви реакции, все едно на сила го държат в предаването...

# 145
  • София
Аз не вярвам и на него да му е интересно, само за пари е там.

# 146
Да,да доста отегчен изглежда
Казва си " с какво се захванах?"Joy

# 147
Сред участниците идната седмица: Румен Радев от "Игри на волята", Александра Гърдева от "Ергенът", "Къщата на инфлуенсърите", "Хелс Китчън" и др., Благомир Мастагарков от "Игри на волята"

Не се сещам това момче до Благо как се казваше и в кой формат участваше?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 22:58 от diziler

# 148
Май е фолк певецът Адам

# 149
А да, той участваше в Черешката, мисля.  И в Мис плюс сайз като гост, а дебеланките там се държаха брутално просташки и вулгарно с него.

Някой разпознава ли другите две жени в промото за идната седмица?

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 23:02 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт