Муха в супата - тема 1

• 19 784
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
харесвам Манчев и не знам защо се е съгласил да участва в това недоразумение.

За хонорар

# 121
Едва ли ще има втори сезон,но е по- добре от Николета и лигавенето и

# 122
Джули на кого ги говори тези измислици-премислици? Отиваш на синхрон и намираш ей така умрели мухи навсякъде. Дооообре.

А колко храна се батисва, не е истина. Джулката изсипала много сол в каймата и това вече не става за ядене, изхвърля се. Сложила мушички навсякъде, всичко отива  в кофата. На фона на истински глад в толкова много държави… е престъпление да дават това по телевизията.ч.

# 123
Познахме. Следващата седмица още участници от последният ББ и Бачорски.

# 124
Мамасита,  Жоро брАшното,  Бачора , Прея и още двама неизвестени. Четох, че имало 30 епизода

# 125
Е правилно си помислих, че Ивонне ще участва още втората седмица. Като знаеш кой е продуцентът, знаеш и кои ще са участниците, хахаха.
А някой знае ли дали този Джордан е ром? Не, че е важно и съществено, просто.. така ми се стори. Тази седмица май само той не ме подразни с нищо. Другите бяха едни позьори и преиграващи кифли...

Значи 6 седмици ще е целият сезон. Стига да не го спрат преждевременно като "Скрита самоличност" Grinning

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 10:02 от diziler

# 126
На мен ми прилича на чист циг...ин
Незнам тази седмица кой те е дразнил,но другата ще в топ. Мамасити,бабасити страшна работа
В темите за други предавания сутрин като вляза и чета доста страници,тук 1-2 коментрчета Weary

# 127
За 6 седмици ще изредят всички участници от последния Биг Брадър (по двама на седмица) + разни попфолк певци + разни участници от Съдби на кръстопът и София ден и нощ. Може и от сериала Ол инклузив... за цвят, нали и той е на Краси Ванков, да има така.. за цвят. И в началото на юли приключва.

# 128
Е те от сериала са си актьори и са известни и забавни,но тези от ББ -много скучно и тъпо според мен. Не малко го гледахме и ги гонихме ,те пак ни ги навират

# 129
  • София
И аз не мисля, че това ще види втори сезон. Участниците другата седмица не ме блазнят, та пак съм пас.

За 6 седмици ще изредят всички участници от последния Биг Брадър (по двама на седмица) + разни попфолк певци + разни участници от Съдби на кръстопът и София ден и нощ. Може и от сериала Ол инклузив... за цвят, нали и той е на Краси Ванков, да има така.. за цвят. И в началото на юли приключва.
И аз така мисля, някоя поп-фолк дива малко да се шуми за нея, да я дават по телевизора. Не мисля, че това предаване носи някакъв рейтинг. От познатите ми като ги питам за него, някои са го пуснали само за да видят, други дори не знаят за него.

# 130
"През следващата седмица отбора ще формират младата и талантлива певица, която пали пожари на сцената Прея, „принцесата” от Монако Ивонне Рей, професионалистът по почистване и аматьор в кухнята Даниел Бачорски, забавният агент, който вече има опит под прикритие само че под покрива на Big Brother Георги Марков, първата жена професионален комедиант в България Петя Кюпова и безстрашната дама, която премина от Арената на „Игри на волята” през звездния отбор на Hell’s Kitchen Мирослава Профирова."

# 131
  • София
Молете се да не пуснат Петя Буюклиева. Grinning

# 132
Тя май ще е по- интересна и забавна,има да вика ако мухата и прецака манджата

# 133
Както са ги подкарали да вкарват "звезди" от хелса,очаквам и истериите на Мегз да гледаме ,ако някой й прецака чинията

# 134
  • Варна
 Да, давайте им идеи...От мен - да поканят хигиенистката, портиерът, оператор, осветител, звукорежисьор  и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт