Муха в супата - тема 1

• 19 763
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Идеален тайминг с рекламата
"Тази вечер мухата е....... сочна , вкусна баш как си требе" Joy

# 106
Сега видях и шапката Hidalgo в началото. Вярно е продукция на Краси Ванков. И дикторът на предаването е същият, който беше на последния Биг брадър (Марио Балтаджиев), пренавит и натъртващ на определени думи. Супер тъпо.

# 107
  • София
И у нас върви за фон. Тъпичко ми се вижда. Иво и Манчев са ми писнали, другите муцуни също. Ако следващата седмица ги подменят,  ще е добре.

# 108
Следващата седмица по всяка вероятност ще ни предложат Ивонне и други участници от Брадъра + силиконки и джуки.

# 109
Аз за 8 страници не видях и едно положително мнение, явно само хейтъри сме се събрали тук Joy
защото какво ни казват vesti.bg:

Хахахаха

# 110
Хаха, виж във ФБ какво е. Небивал хейт Grinning

# 111
Аръков как се е ухилил,все едно го снимат в детската градина за картичка послучай 8 март
Вечер го пускам да си дрънкат,че нямам време да търся и гледам филми,иначе си е доста ръчички,може и да е заради участниците. Като видя Цвети и незнам, чувствам се сиуупер умна и интелигентна!

# 112
Точно така, да. Джулиана извади умряла муха от ръкава и я сложи в каймата, после извади още две умрели мухи от ръкава и ги сложи в чинията на Манчев. Той от своя страна, нямаше проблем да яде от кюфтетата и от чинията с умрелите мухи.

Че пародията е до степен идиотизъм е ясна, но аз Манчев го харесвах и е жалко, че се е съгласил да участва в тая нелепица. Дано бързо изтече в канала и се върнат Кошмарите и Черешката.

# 113
  • София
Спрях да харесвам Манчев, когато посетих ресторантът му.
Не може да имаш претенции за шеф- готвач, а да сервираш столова храна.
Не съм опитвала нито храна от топла витрина, нито от стол, за мен са ниско качество, въпреки това не изключвам да са по- вкусни от кулинарната безвкусица на Манчев.

# 114
А от къде са мухите?
Носи си ги от вкъщи...много скучно предаване

# 115
Е, тя обясни- като отивала на синхрон намерила мухите. И да е  по-цветно ги сложила.

# 116
  • София
И аз съм чела за неговия ресторант, че не готви вкусно и не е нищо особено.

# 117
Обожавам предавания за готвене, висока ми е толерантността на тъпотии, но това предаване е негледаемо. Аръков ми е неприятен, харесвам Манчев и не знам защо се е съгласил да участва в това недоразумение.
Не знам на кого му се е сторила чудесна идея да сменят памперси на бебета в кухнята. WTF?!?
Едни и същи лица, елементарни разговори с участниците, синхроните са трагедия, крещят си, "закачките" между Манчев и Аръков са плоски. Но не знаех, че Джулката има второ детенце, да е живо и здраво!
Предпочитам да си пусна стари епизоди от Съдби на кръстопът :Д
Скоро попаднах на епизод, който не бях гледала, а беше много добър. Хубаво се посмях :Д :Д :Д

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 01:44 от ilieva_i

# 118
Може да не е вкусно в ресторанта на Манчев, но цените са височки...
Не гледам вече предаването, само първия епизод.
Ще му дам шанс другата седмица, за да видя кои ще са новите участници.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 12:12 от monii

# 119
  • София
Не само вкус, нямаше нито вид, нито класа, абсолютен бъркоч.
Като тип го наричам Балкантурист храна.
Поръчах си ризото със зеленчуци, сервираха ми ориз с грах ( класическото ризи- бизи от онова време) с КЕТЧУП.

Общи условия

Активация на акаунт