Муха в супата - тема 1

• 19 748
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Ами само като видях, че Краси Ванков е намесен в проекта и ми стана ясно, че ще някаква пълна простотия. Последният ББ също е на неговота компания и беше отвратителна тъпня. Не случайно Виктор и Беба са част от това тъпо предаване. Този човек не става и не може да прави добри предавания.

# 91
  • София
Тази като сложи канела в каймата, а после Цвети изяде едно кюфте, тя не усети ли, че в него има канела?

Вероятно замисъла на шоуто е добър, но за да стане такова се иска сценаристи и качествени изпълнители. Тия се въртяха като пилета в кълчища в студиото, никой от зрителите не разбра кой какво прави и накрая от някъде изникнаха някакви порции с куп недостатъци.

# 92
Тя сложи канела май в кюфтетата за бургера само. Не знам, аз отгоре, отгоре гледах.

# 93
Аз ли съм толкова тъпа, или предаването е само за по-умни от мен, ала нещо/май нищо/ не схванах от него. И тази боза ще я гледаме цяло лято?!!!! Мерси.

# 94
  • София
Тя сложи канела май в кюфтетата за бургера само. Не знам, аз отгоре, отгоре гледах.
Е точно едно от кюфтета опита и Манчев и направи кисела физиономия от наличието на канела.

# 95
Ами само като видях, че Краси Ванков е намесен в проекта и ми стана ясно, че ще някаква пълна простотия. Последният ББ също е на неговота компания и беше отвратителна тъпня. Не случайно Виктор и Беба са част от това тъпо предаване. Този човек не става и не може да прави добри предавания.
Ооо... Краси Ванков? Не видях началната шапка дали е била на Hidalgo.
Това обяснява присъствието на Виктор и Беба, наистина. А всъщност тепърва ще видим много от звездите на последния "Биг Брадър", също "София-ден и нощ", "Помощ, 112" и "Съдби на кръстопът". Това са едни и същи физиономии, които се въртят по всички риалитита на Ванков.

# 96
  • Варна
 А, имаше бургер, имаше и кюфтенца ( за спагети с дом. сос, но деконструирани).Но не забелязах канелата в кои от тях бе сложена.

# 97
Ама после каза, че са вкусни. Grinning И им присъди на тях сумата. Аз видях накрая как изсипва в кюфтетата за бургера, не видях в другите.

# 98
Пуснах го точно за 2 минути, видях участниците и ми се догади Joy Всичките жени с подути джуки с интелект на амеба, а мъжете лигави като плужеци Joy Мерси, ще го прескачам вече, не си заслужава времето от живота ми.

# 99
Пуснах го точно за 2 минути, видях участниците и ми се догади Joy Всичките жени с подути джуки с интелект на амеба, а мъжете лигави като плужеци Joy Мерси, ще го прескачам вече, не си заслужава времето от живота ми.

А, моля, моля, да уточним - и "мъжете" Wink

# 100
Голяма тъпотия е това предаване!  Имаше едно врякащо същество ,направо кошмар за слушане.

# 101
Много тъпо туй Цвети....

# 102
Аз едва я издържах в Хелс-а и с викането, и с говоренето, и с диалекта. Дайте известност на посредствеността и й гледайте сеира. Дали от Нова /предаването/ си мислят, че тя е много атрактивна за зрителите? То вчера кой ли беше....

# 103
Сто пъти заспивах снощи и накрая се събудих да видя,че Беба е мухата.От вас разбирам,че нищо не съм изпуснала.
Да видим днес как ще е.

# 104
  • София
Засега ми е тъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт