Муха в супата - тема 1

• 19 346
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дадох му 5 минути шанс и бяха 5 загубени минути. Толкова е плоско, че чак е обидно.С това предаване доста подценяват интелекта на зрителите...особено с тези участници. Не, мерси.

# 76
Кой беше мухата, че от интерес заспах и не видях

# 77
Май това предаване ще последва съдбата на "Скрита самоличност". Давам му излъчване максимум до края на юни.

# 78
Кой беше мухата, че от интерес заспах и не видях
Беба

# 79
Благодаря

# 80
  • Бургас
Надеждата умира последна! Може участниците другата седмица да са готини, забавни и с чувство за хумор.

# 81
Хвърлих едно очо, видОх Беба, Виктор и некви "хелс" муцуни дето в "китчъна" ги използваха да има на кого да се подиграват и превключих. Дори не изчаках Виктор да ревне. Joy
Тцъ, нема шанс да дам шанс на тази идиотия.

# 82
Голямо НЕ от мен.
Черешката на скуката.

# 83
Голяма тъпня. Сега бяха с бебета уж за по-интересно, следващия път какво ще бъде? С такава постановка, канела във всяко ядене /реално беше възможно да има само в плодовото пюре/ как да не познаят мухата. Цял час изгубено време.

# 84
  • Варна
И от мен твърдо Не!!!

# 85
Като за първи епизод голяма скука.

# 86
  • София
Опитах се да дам шанс, но и от мен едно голямо НЕ.  Би следвало пилотният епизод да е силен и да те провокира да гледаш и другите, а не да те откаже.

# 87
  • София
Много му отива на Манчев това предаване- пълна пародия като неговите претенции за шеф готвач.

# 88
Това БГ изобретение ли е като формат, или са го копирали пак отнякъде. Глупост голяма, лиготии, подценяващо зрителя"шоу", подходящо за деца максимум до 1.клас. По-добре да бяха пуснали за 18760000 път я Лиъм Нийсън, я Джейсън Стейтъм, че ги позабравихме Транспор и Твърде лично...

# 89
Не е БГ изобретение. Ето оригинала

Общи условия

Активация на акаунт