Муха в супата - тема 1

• 19 343
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От любопитство пуснахме, но това не се трае. Скучно, с все едни и същи до болка познати муцуни, истерии и тъпи лафове. Аръков ми е много неприятен, предпочитам си Черешката и Кошмарите.

# 61
Да, направо ги уби...

# 62
Малее, това е черешката на кошмарите!

# 63
Голяма скука, голяма глупост...
Има хубава идея, като предаване, но участниците са много ... семпли и не се получи нищо.

# 64
Издържах няколко минути. Не мисля да си губя времето с него.

# 65
  • София
Както и очаквах, тъпотия. А ми се гледаше нещо хубаво и забавно.

# 66
  • София
И аз веднага превключих, негледаемо е.

# 67
# 68
Личи си, че е предаване за запълване на времето през лятото.Laughing  Не се изисква кой знае какъв бюджет и идея. Черешката колкото и изтъркан формат да е след 15 години, поне показваше различни места, а не само едно студио. Но все пак не беше крайно отчайващо, ще видим какво ще измислят следващите епизоди / седмици.

Някой беше казал, че му е омръзнал шеф Манчев, което е странно при положение, че нови епизоди на Кошмарите не е имало от 2020-та, а в Черешката има тук-таме коментари, не е централна фигура.

Но вече хора като Аръков и Джугани са нетърпими от повторяемост. Където и да се обърнеш са там. Очаквам скоро да ги видя да водят и "По Света и у нас". Но това си е вина на двете големи телевизии, които на 80% от предаванията им са свързани с "известни" хора, които участват, отгатват или журират нещо...

# 69
Тази Гани до вчера си показва циците и г.за сега ще ми готви в кухня...
Е тя допреди седмица готвеше и в Хелс Китчън.

Сега си пускам предаването, че тамън се прибирам. Този Джордан ли какъв е (за първи път го чувам) ... нищо не му се вижда от лицето. С шапка, с брада и с очила. И то какво се вижда? Едно нищо Grinning

Иво Аръков откъде е? Говори на някакъв източен акцент.

# 70
Иво е от Белосла̀в, област Варна според Уикипедия

# 71
  • София
А баща му е руснак, не знаех.

# 72
Според Виктор "принцесата е преоблякана" Grinning Grinning Grinning

# 73
Отдавна не бях гледала толкова глупаво предаване...

# 74
Джордан: "Едно кило олио" Grinning

Това предаване наистина май е просто пълнеж за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт