Муха в супата - тема 1

• 19 797
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е не е чак толкова зле предаването като идея, просто не могат да намерят подходящи участници.

# 166
Ама Адам не се казвал Адам, а Николай, хахаха. Това било псевдоним, измишльотина на продуцентите му.
Завършил икономика и маркетинг в Берлин. Изразява се сравнително интелигентно. Да се чуди човек защо е станал чалга певец.

Мастагарков вече трета вечер водещият го нарича Мадагаскарков, това ме кефи Grinning

Тази Мариела, Мирела или там каквато е, вярно е много пренавита, дразнеща и мега превзета.

# 167
Чудиш защо е чалга певец, ами защото за вечер взима кинтите, които икономист би получил за месец и то само ако работи в добра компания в София. А икономисти с лопата да ги ринеш.

# 168
Е не е чак толкова зле предаването като идея, просто не могат да намерят подходящи участници.
Напълно съм съгласна!
Тази седмица Мирела е дразнител и то голям,Симона и тя си мисли че знае и разбира от всичко,аз не мисля че е повече от дъщеря на майка си и затова я бутат по телевизията

# 169
Пари да ми дават, пак няма да го гледам.
Не мога да изтърпя тая безмерна вселенска тъпотия.
Инак гласувах в анкетата Joy, само и само да изразя мнение, че няма да гледам тази глуповетина.

# 170
Наду ми главата тази Мирела.
Адам пя някаква песен... на Ед Шийрън ли беше, на Сам Смит ли беше... ама много добре пя, браво (във вечерта с мексиканската кухня, която обаче гледах преди малко).

Идната седмица, доколкото видях от промото: Алекса и Елица от Игри на волята, Башар Рахал, Славена Вътова, Димитър Иванов - вентролога и ... не разпознавам една от жените.

В последната минутка дават тийзър.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 11:27 от diziler

# 171
  • София
Бе не е пък чак толкова лошо предаването в сезона на телевизионната суша.
Обаче ми липсва Петя Бу и вече взе да ми става тъжно за баба ѝ. Grinning
Тая ако влезне, цяла седмица няма да имат нужда от муха, тя ще им е достатъчна.

# 172
Нищо чудно и да се появи, до края на сезона. Общо са 6 седмици, остава в петата или шестата седмица да изгрее отнякъде Петя. Идната седмица (четвъртата) явно няма да е.
Този вентролог ми е доста неприятен и лигав. И не се усеща кога да спре.

# 173

"Битката с много неизвестни и неясен брой агенти влизат Мис България 2006, която знае безброй здравословни рецепти Славена  Вътова; седемкратният шампион на Сърбия по класическа борба и победител в „Игри на волята“ Алекса Ерски; бронзовата медалистка на България в борба свободен стил Елица Янкова-Ерски; актьорът, който сме виждали и в ролята на водещ и довереник на Big Brother Башар Рахал; актьорът и стендъп комедиантът, който подправя живота на всички с неподправения си хумор Димитър Иванов-Капитана; театърът, киното и танците са в кръвта й, а нарежда ли се до тях и кулинарията – актрисата Лили Сучева. "

# 174
Тази скумрия Славена защо е там?
Явно всяка седмица трябва да има някой дразнител

# 175
Според мен Мирела внасяше настроение, че другите много заспали бе.... Но всеки с предпочитанията си. Тази седмица дразнещ ми е Башар Frowning1 Освен Славена другите не са ми познати толкова. И наистина не знам кое му е толкова зле на предаването, като идея става, просто "готвачите" са проблемни. Втората седмица нещо не изтраях да го изгледам.

# 176
Алекса и Елица бяха в Игри на волята. Той даже спечели. Венерологът също е известен. Той както никога не се лигавеше.

# 177
Адски ме дразни Славена...съжалявам че така говоря но нито е секси ,нито е известна с нещо кой знае какво,дори ми се струва доста глупава
Незнам кой все я тика по предавания

# 178
Елица ,защо се прави на забравила български.  Говори все едно е била на бригада за строубериис Joy

# 179
За да е интересна най-вероятно

Общи условия

Активация на акаунт