Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 377
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?

Предпочита интерактивни и образователни, на година и 6 месеца е, смятам, че от образователните игри има голяма полза, особено тези, които развиват фината моторика.

Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?

Смятам, че не трябва да се затрупва със свръх много, защото й доскучават, но винаги е хубаво да има и такива, които са цели, защото доста чупи 🫣

# 196
Моето дете е вече на 18 години! Винаги предпочиташе образователни игри и карти, на които да рисува! Това се отрази на неговата креативност! Имам двама племенника на 10 години! Те също рисуват и се образоват с пъзели и други книжки за оцветяване! Винаги могат да направят нещо различно с лист хартия и да я оцветят по свой начин! Просто мислят и чувстват красотата!

# 197
На 8 години обича интерактивни и класически игри. Играем от шах до ролеви игри като семейство или приятелки, които си ходят на гости, гледат деца, чистят и най- вече пазаруват. Гледаме да се забавляваме, когато можем.
Смятам, че децата не трябва да се затрупват с играчки, макар че вкл.аз трудно се контролирам да не купувам.

# 198
Скоро ще направи 1 година дъщеря ми. Предпочита музикални и интерактивни играчки за сега. Смятам, че качеството е преди количеството и винаги гледам да купувам нови играчки, само когато видя, че има нужда от някакъв нов стимул за игра.

# 199
За мен най-важни са образователните, интерактивните, както и логически игри и играчки. Те допринасят за развитието на мисълта и логическото мислене.
И да, смятам, че трябва да има оптимално количество играчки, няма нужда от количество, а от качеството.

# 200
  • Sofia
Голямото внуче на 7 прави този юли, последно му взехме кубчето на Рубик, за сега опитва да нареди 1 страна. Той и внучката, която е на 4 г обичат да играят с Лего, да редят пъзели, но май най-вече да играят игри на телефоните ни.
Иначе при родителите си играят и настолни игри. Обичат "Не се сърди човече" играят и други игри. Мисля да им взема карти "Черен Петър", надявам се да им е интересно да играят с него

# 201
Моето детенце е на 3 години и половина. Харесва образователни играчки, но по-голям интерес и представляват музикалните играчки. До сега виждам, че повече от 3 или 4 играчки не са актуални едновременно и мисля че няма смисъл от много играчки.

# 202
Моето дете е на 9 години и харесва всякакви играчки – интерактивни , образователни и класически. Това се отразява положително на развитието му. Смятам, че наистина има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“. Когато имат прекалено много лесно им омръзват.

# 203
Моето дете е на 8. Предпочитаме образователни играчки и гледаме да не се затрупваме. Когато нещо вече не му е интересно го подаряваме на друго детенце.

# 204
Дъщеря ми е на 6 години и предпочита интерактивни и образователни игри. Старая се да отделяме внимание и на класическите игри, защото смятам, че всеки вид игри има своето положително влияние върху развитието на детето. Вярвам, че трябва да има определено оптимално количество играчки, защото презатрупването води до загуба на интерес, затова редувам играчките, като прибирам част от тях и ги вадя и в по-късен момент.

# 205
Децата ми вече попорастнаха, но определено се радваха най- вече на интерактивни образователни играчки с много копчета е музика!

# 206
Имам детенце на 1 годинка и то харесва интерактивни игри и предмети от домакинството (пакет кърпички, кутия от мляко и т.н.), с които да си играе. Колкото по-различни една от друга са играчките, толкова повече се развиват двигателните му умения и любопитството му. Златната среда в броя играчки е около 5-6 на една игрална “сесия”. Повече от това пречи да се фокусира върху предметите, а по-малко не е достатъчно.

# 207
Както характерите са различни, така и предпочитанията за играчките. Единият ми син обожава конструктори, кубчета на Рубик, книги-игри, другият-само компютърни игри, игри на телефона. Еднакво възпитавани и отглеждани...

# 208
Синът ми е на две години и половина, минава през различни типове игри и в момента образователните са му интересни. Предполагам, че на всичко му идва времето в един определен момент и най-хубавото е да има любопитството да види, опита и опознае. Смятам, че има прекалено много играчки, затова част от тях са прибрани. Изваждам ги на някакво време, провееявам кои са му интересни и прибирам другите.

# 209

Изтеглени са потребителите, които печелят образователна настолна игра от Thinkle Stars. Това са:

Tsvety_
DayInMay
mamma_shiki
Бла бла бла
Renkata10
Deni1993
Чакалката
Badev
vaflichka
blue.angel

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 10.06.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Thinkle Stars. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Thinkle Stars до 27.06.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт