Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 382
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
На 8 години и обича образователни, интерактивни и логически игри.Образователните и логическите игри се отразянат много добре на развиването на мислта и подпомагат много за развиването на логическото мислене. Определено едно дете има нужда от определено количество играчки, защото ако има изобилие от играчки губи интереса си към тях.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:10 от N. As

# 181
Моята внучка е на 2г. и 5 месеца.  Предпочита  интерактивни игри. Обича да си играе с конструктори и да реди пъзели.

# 182
Имам 2 дечица - едно на 3 години и едно на10 месеца .Много обичат да играят заедно на всякакви игри ,но особено образователни - харесват да учат нови думички ,да танцуват и да пеят .
За мен повечето играчки не са в плюс на детето ,така става презадоволено ,не развива въображението си ,а и стаите им стават пълна бъркотия

# 183
Имам две деца - момиче на 6 и момче на 2. Обичат да играят с образователни играчки, музикални играчки и най-много обичат да четеме/разглеждат книжки. От тях никога няма излишък. Предпочитам да имат по-малко играчки, но в днешно време изобилието е навсякъде...

# 184
  • Вестерос
Моята е на 2,6 г. Харесва от калсически до интерактивни и образователни. За мен има доста играчки, затова от година насам прибирам полочината и периодично ги въртя.

# 185
Голямото ми дете, което е на 10г. вече залита към технологиите, телефоните и гейминга. Но продължава и да играе с лего, пластелин, да рисува и реди магнитни кубчета. Малката ми, на 4г. играе с всичко ново, но бързо и омръзва. Най-обича да се занимава с плюшените си животинки и да рисува. И двете ми деца предпочитат да прекарват повече време в игри навън.

# 186
  • Elhovo
Момиченцето ми е на 8 .Обича да играе с пластелин, пъзели реди.

# 187
На 5 години и половина харесва интерактивни и обучителни. Лего, роботи, таблет, микрофон, карти и много други.

# 188
👶 На колко години е вашето дете?
Детето ми е на три години - вълшебна възраст на откривателство и бързо развитие.

🧸 Какви играчки предпочита?
Най-много се задържа с образователни и интерактивни играчки – кубчета, пъзели, говорещи книжки. Обича да открива, да натиска, да чува звуци и да повтаря.

🌱 Как това се отразява на развитието му?
Забелязвам, че играчките го стимулират да говори повече, да мисли, да се концентрира. Особено тези, които ангажират и ръчичките, и ума.

📦 Смятате ли, че има оптимално количество играчки ?
Абсолютно ! След определен момент "повече" просто разсейва. Предпочитам по-малко, но подбрани играчки, които се редуват. Това поддържа интереса и насърчава въображението.

# 189
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
Детето ми е на пет години, предпочита образователни и интерактивни играчки. Подобряват речевите и социални умения, моториката, стимулират логическото мислене и креативността.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? Не.

# 190
  • до най-прекрасния мъж
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Детето ми е на 3.6 г, обича всякакви игри, предпочита образователни и класически. Старая се да не я затрупвам с играчки, като повечето са образователни и тя много играе с тях.

# 191
Имам три деца и трите момчета на 14г ,7г и 4г
И тримата са много различни ,но имат много общи интереси. Най-голямия до като си играше с играчки винаги е избирал да взима класически познати на повечето от нас, като Не се сърди човече и т.н ,а сега другите двама избират интераквитни, но в същото време образователни. От детска градина винаги учи стихотворения и без микрофона, не заминаваме някъде

# 192
  • Враца
Едното ми дете е на 8, а другото на 6. И двете обичат да си играят с класически играчки, макар, че имаме от всичко. И да смятам, че са презадоволени, дори понякога им е скучно да играят а толкова много играчки. Много обичат да играят на семейни игри, а също и сами да си правят игри, с рисуване, изрязване, лепене.

# 193
Най-малкото ми  дете е на 2 години и всички видове играчки я вълнуват неимоверно много. И все пак сякаш предпочита интерактивните, въпреки че играе и с образователните играчки на брат си и сестра си. Опитвам се да й предложа разнообразие, за да не й омръзват.

# 194
Детето ми е на 3 години. Предпочита класически и образователни играчки, като обича да им говори и поставя в различни роли и игри. Това много помогна на развитието му - реч и общуване. Имаме много играчки като кооличество , но някои прибирам и след време им се радва отново.

Общи условия

Активация на акаунт