Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 614
  • 209
  •   1
Отговори
# 150
Моите дечица са на 10 месеца и Калата е на 3 години .Обичат да играят заедно на всякакви играчки - интерактивни  ,образователни ....обичат такива ,с които могат да пеят песни ,да танцуват и учат нови думи .
За мен повечето играчки не е вариант ,гледам да избягвам натрупването на много играчки

# 151
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?

На 3год. е и предпочита класически и интерактивни играчки. Това се отразява чудесно на развитието му, защото развиват мисленето и активността на детето. Не се затрупваме с много играчки, защото нямаме голямо пространство за съхранение.

# 152
Детето ми е на 6г ,но винаги сме предпочитали класическите играчи.С тях то разви въображение и креативност .Подпомогна и развитие на финна моторика у детето .Играчките са полезни за развитие и на емоционалното развитие ,но никога не трябва да се преклява с тях.

# 153
Синът ни е на три години и половина. Харесва всякакви играчки и използваме различни според ситуацията и настроението. Има доста развито въображение и използва различни предмети като играчки.

# 154
Детето ми е на 7, обожава настолни игри със зарчета, с карти, които обича да играе с мама и тати. За нас това е хубаво, понеже също обичаме.
Доволна съм, че предпочита игри пред гледане на телефон, това прави само, когато за момента няма кскво друго и скучае, или вече е изморена. Но игрите и заниманията с нас (или с други деца), са предимство.

# 155
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
Моите деца са вече големи, но племенницата ми много обича образователни игри. Благодарение на това знае много и интересни неща, свързани с  градовете, държавите.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Не.

# 156
  • София
Скрит текст:
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
От първите месеци има интерактивни игри, които са за развитие и на фината моторика, към годинка започнахме да купуваме образователни. Имаше активна гимнастика с интерактивно килимче. Първият му таблет е от Thinkle Stars и много добре му повлия.
 Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Никога играчките не са достатъчни!

# 157
  • Пловдив
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?

На 4г и 9м., предпочита книжки и интерактивни - за мен е важно кое у него буди любопитство и задържа вниманието му. Да, количество не означава качество.

# 158
  • Стара Загора
Детето ми е на 3 години и предпочита интерактивни играчки. Със сигурност на моменти мисля че има твърде много играчки, но с всяка развива различни качества и просто ги сортирам и давам по различно време.

# 159
  • София
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? - Имам 5 деца на различна възраст. Най-малките са на 10,5 и на 2,5. Имам и внучка на 1,5.
Харесват всякакви играчки. Малкият още предпочита интерактивни, но по-големият вече харесва образователни играчки, игри и неща, които да майстори и създава сам.
Определено играчките правят децата по-креативни,развиват въображението и уменията им.

Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? Количество и качество са различни неща, затова предпочитам по-малко на брой играчки. С възрастта заменяме играчките с физическа активност и спорт.

# 160
Детенцето ми е на 2 години и харесва интерактивни и образователни играчки.
Смятам, че няма оптимално количество играчки, колкото повече, толкова по-добре, никога не са достатъчни.

# 161
На 8 и половина е. Обича настолни игри, но в хубаво време сме постоянно навън. Колело, тротинетка, федербал, баскетбол... Също играе и на телефон, но това гледам да го ограничавам.

# 162
Детето ми е на 6 години. По принцип харесва всякакъв тип играчки. Но в последно време играем вкъщи доста настолни игри, виждам как чрез тях добива доста полезни навици и се учи още повече да спазва правила и да следи логиката на играта. Впредвид факта, че догодина ни очаква първи клас - бих насърчавала такъв тип игри и за напред.

# 163
Имам дете на 1г и 10м., което към момента предпочита интерактивни играчки.
Има прекалено много играчки, старая се да крия част от тях и да ги представям впоследствие за нови. Многото играчки не се отразяват положително на развитието на детето.

# 164
  • Sofia
Нашето момче е на 2 и половина.
Принципът му с играчките е - колкото повече, толкова повече.
Има интерес към интерактивни играчки, конструктори, но все още най- любими му остават колите:))

Общи условия

Активация на акаунт