Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 624
  • 209
  •   1
Отговори
# 135
Дъщеря ми е почти на 3 г ,интересни са и интерактивните играчки.

# 136
Моето дете е на 2 г.,превпочета интерактивни и образователни игри. Смятам, че се отразява добре на развитието му, любопитно и общително дете е. Не държа твърде много играчки, има ротация, за да не  му стават безразлично.

# 137
Моето дете е на 4 години и в момента най-много се увлича по образователни и ролеви играчки – обича пъзели, дървени конструктори и да играе с фигурки на животни. Забелязвам, че чрез тях развива речта си, логиката и въображението. Според мен няма нужда от прекалено много играчки – когато има по-малко, но подбрани, играе по-задълбочено и по-дълго. Вярвам, че "повече" не винаги означава "по-добре", особено когато става въпрос за детското внимание и развитие.

# 138
  • София
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
определено децата предпочитат интерактивни и образователни игри повече от класическите, според мен тев спомагат по- добре да се адаптират и да открият света. Да за съжаление, когато претрупаш едно дете с играчки, то спира да се радва на старите и се приучава да очаква все нещо ново и ако не го получи се сърди. Моята дъщеря съм я учила да цени и малкото което има, но в очите на децата като видят нещо ново винаги има една искра която искаме да видим отново ... и е малко омагьосан кръг..

# 139
Детето ми е на 3 години и половина. Играе с класически и образователни играчки  Имаме много играчки , но някои прибирам и след време им се радва отново.

# 140
Детето ми е на 4 години. Предпочитада играе с класически играчки предимно коли, камиони и строителна техника. Има прекалено много играчки по мое мнение и това пречи на възможността да играе с всички. Абсолютно ненужно е да се затрупват децата с играчки, защото в един момент просто искат още и още, а не играят с тях... Голяма част от играчките му са прибрани на тавана и периодично ги сменяме, за разнообразие.

# 141
Детето ми е на 4г. и предпочита да играе с конструктори, детски инструменти и пъзели. Харесва също книжки.

Избягваме да купуваме светещи и шумни играчки.

Периодично разчиствам и подарявам, защото съм против излишното трупане.

# 142
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
Имам три деца. Малките ми са на 8 и 10 години. Обичат всякакъв вид игри, особено логически и интерактивни, пъзели, Лего.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Купувам ако преценя, че ще им е интересна. Подаряваме също.

# 143
Детето ми ще навърши 5 есента. Обича различни играчки, в момента е на вълна музикални инструменти, почти не обръща внимание на другите. Задължително прибирам периодично играчките и вече купувам след предварително обмисляне.

# 144
На 11 години е вече, обича настолни игри (от Не се сърди човече до Монополи). От няколко години това е един от подаръците за Коледа, които си пожелава. Играем цялото семейство. От малка не й купувам неща колкото да има, доста неща подарихме, особено тези които не са за нейната възраст.

# 145
-Голямата ми дъщеря е на 6 годинки, малката на почти 4 години.
-Обожават настолните игри, интерактивните и образователни играчки.
-Купуваме, но и подаряваме.

# 146
Синът ми е на 4 години и обема да играе с логически игри, книжки с пъзели, конструктори. Обича както интерактивни игри, така и класически и бордни игри.
Претрупан е с играчки, има прекалено много според мен и не му остава възможност да играе със всички.

# 147
Дъщеря ми е на 10 години и обича класическите настолни семейни игри. С удоволствие играем "Имало едно време".
С порастването при нас - дъщеря ми гледа по различен начин на играчките си.  Вече търси по образователни или семейни игри ,с които заедно да се забавлява. Не търси количество, а да са и интересни.

# 148
Детето ми е на една година и осем месеца. Предпочита интерактивни и класически играчки, помагат му да се концентрира, да учи звуци и как изглеждат отделните предмети. Да, смятам, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“. Децата се пренасищат и спират да обръщат внимание на играчките, когато те са много.

# 149
  • София
Моят син е на годинка. Обича всякакви музикални и светещи играчки. Харесва и книжки, особено ако имат звукови бутончета.

Общи условия

Активация на акаунт