Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 629
  • 209
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Детето навърши 11год. и винаги предпочита интерактивни.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - да, наъплно подрепям.

# 121
Малкия ми син е на 5 години,  а баткото на 9..
Малкия обича интерактивни, а баткото по- скоро класически.
Вкъщи има сравнително голямо количество играчки, в моите очи...
Но за децата, винаги са недостатъчни..
Идва сезона, на почти винаги навън..
Та нещо преносимо, образователно и приятно със сигурност ще бъде много добре прието от младежите 🥰

# 122
Имам момче на 8г.и момиче на 3г.
Старателно подбирам играчките, гледам да не купувам неща, които ще трупат прах. И от трите вида играчки имаме у дома. Мисля, че всяка една допринася за развитието на децата ми.

# 123
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? - Синът ми е на 6 г. Обича както интерактивни, така и класически. Мисля, че всеки един вид се отразява положително на развитието му, защото по различен начин увеличава креативността и стимулира мисленето му.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - Вероятно оптималното количество играчки е това, което е достатъчно като брой и разнообразие и в никакъв случай не е изобилно и трудно преброимо. Когато има пренаситеност  от играчки, те бързо им омръзват и им стават безинтересни.

# 124
Внучката ми скоро ще навърши 6.Обича класически играчки - коли,влакчета,роботи.Обича и логически книжки за възраста й,обича и образователни играчки-детски таблет и телефон.Играчки има много,но смятам,че добра компания за игра е най важно.

# 125
На 2 годинки е детето ни и предпочита интерактивни играчки, които мисля се отразяват положителни на неговото развитие и усвояване на нови умения.
Мисля, че има прекалено много играчки вкъщи и се старая да ограничавам поличките напоследък на играчки като цяло.

# 126
Моята дъщеря е на 6г и в момента играе най-много ролеви игри... Всеки от нас е в роля... Учител, дете в детска градина, ученик, майка, татко, бебе, продавачка в магазин и всякакви различни такива. Играем най-често последно време на училище.

# 127
Моето дете е на 6г. и предпочита образователни играчки.Има баланс между играчки,игра на вън и занимания с родителите.

# 128
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?

На 6г почти. Инерактивни и образователни. Смяхам че чрез играта децата научават света. Определено се пренасищат от много играчки и им станат безинтересни за това на переоди крия част от тях да се забравят.

# 129
  • Г. О.
Децата ми на 6 г. и на 4 г. играят с различни играчки, предпочитат класическите и образователни пред свирещите и светещи. Обичаме да играем настолни игри, игра с lego, магнитни конструктори, с всякакви писти и състезателни коли. Аз съм против излишното трупане на играчки и когато някоя играчка не се ползва, я прибирам и я вадя след време, все едно е нова. Ако отново няма интерес, я подарявам на някое дете, което ще ѝ се радва. Важно е играчките да са подходящи и интересни за детето, а не да ги трупам за да има.

# 130
Малката ми дъщеря е на 5 години и предпочита образователни и класически играчки- доста често играем заедно и има най различни пъзели , настолни игри и конструктури. Истината е че имаме доста играчки, но дъщеря ми си ги пази и подрежда в шкафа. Винаги ако видя нещо ново и интересно не се замислям и купувам

# 131
Имам бебе на 8 месеца и по-голямо дете на 9 години.
Дъщеря ми на 9 години от малка обожава занимателни игри като конструктори, пъзели, различни креативни комплекти и да майстори нещо, обича и да играем семейни и образователни игри.
Бебето ми все още опознава играчките, за сега обича плюшени играчки и им се радва много, харесва и музикални, например имаме едно музикално килимче, с което много си играе 🙂

# 132

Аз винаги съм купувала оброзователни играчки и интерактивни игри, но за празници и рожедени дни получават и камиони, кукли. Наблюдението ми е, че доста помагат за развитието на детето образователните игри, но не мога дълго да задържа вниманието им на накива играчки, та редуват различните видове играчки. Напоследък искат да помагат в домашната работа и готвенето, искат ножица, да работят с нож, миксер - разрешавам, под мой контрол и наблюдение.

# 133
Моите дечица са на 10 месеца и на 3 годинки .
Обичат да играят заедно на всякакви игри - класически ,образователни , интерактивни.
Обожават да учат нови думички ,да пеят и и танцуват .
За мен повечето играчки не са вариант ,защото така децата по - малко се заиграват ,не са им толкова интересни и не развиват достатъчно въображението си .

# 134
  • София/Севлиево
Малкият ми син е малко над 3 години и половина и харесва най-много коли,писти и различни строители.Напоследък проявява интерес към пъзели,домино и не се сърди човече.
Аз купувам предимно интерактивни и образователни игри.

Общи условия

Активация на акаунт