Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 620
  • 209
  •   1
Отговори
# 105
Второто е на 3г, гледа от батко си и много обича интерактивни, и образователни игри. Имат цял рафт с кутии с подобни игри, и е изумително, как свързва целия рафт с много интересни занимания, без да осъзнава, че така се:
1 учи
2 развива
3 осъзнава цветове, форми, професии
4 комуникира с брат си

# 106
  • София
Голямото ми дете е на 4 години. Напоследък все повече предпочита да рисува и да играе с образователни игри. Забелязвам, че определено това има ползи за развитието й, учи по-лесно, концентрира се повече, учи се на търпение.
Определено смятам, че има оптимално количество , след което следва пренасищане, но, за съжаление, не можем да се придържаме към него. Но в следствие на това, забелязвам, че детето не обръща никакво внимание на голяма част от играчките си.

# 107
Дъщеря ми е на 3 години и обича да играе и с образователни ,класически и интерактивни.Зависи от настроението и съня й.Гледам да не купувам много играчки.Напоследък иска да редим пъзели и да рисува.

# 108
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?  - дъщеря ми е на 4г., обича всякакви игри, като напоследък е особено запалена по скрапбукинг - изрязва, лепи. Играе си, както с кукли, така и с образователни пъзели, магнитни дъски и т.н. Ние сме семейство, което прекарва и много време навън, така че всякакви хвърчила, обръчи, велосипеди, тротинетки, играчки за пясък, също са силно оценявани при нас.

Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - аз лично бих предпочела да има по-малко играчки, но тя има твърде много. Въпреки това държим само това, с което си играе, в момента, в който престане да проявява интерес към нещо, то това нещо директно се прибира/подарява/рециклира. Досега не сме имали драми за нещо "изчезнало".

# 109
На 4 години е моето дете.
Според настроението му предпочита различни играчки - както класически, така и образователни.
Гледам да не се купуват много играчки, макар че има моменти, в които преливат от всеки ъгъл играчките.

# 110
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
На 1г, смятам, че интерективните играчки са много подходящи.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Смятам, че добре подбраните играчки за възрастта за напълно достатъчни, когато са интересни за детето.

# 111
  • София
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?

Дъщеря ми е на почти 7.
Залагам предимно на Лего , интерактивни и образователни играчки.
Смятам, че влияят на развитието и са доста по - добър вариант от телевизия и игри на (таблет/телефон)

# 112
  • Sofia
Моето дете скоро навърши 8 месеца. За момента са му интересни интерактивните играчки. Не затрупваме детето с много играчки, а по-скоро предпочитам да има по-малко, но качествени образователни играчки, които да развиват определени умения.

# 113
Детето ми е почти на 3, вече започва да губи интерес към интерактивните играчки и се насочва повече към ролевите игри. Доволна съм, защото така развива различни умения. Купувам доста играчки, защото ми се иска да има избор, пък и детското в мен също говори.

# 114
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?

Моите дечица са на 10 месеца и 3 годинки .
Обичат да играят заедно с всякакви играчки - класически , образователни ,интерактивни.
Обичат да учат нови думички ,песни и различни танци ,които сами си измислят .

Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Според мен има оптимално количество играчки , защото когато са затрупани с много ,не оценяват и не се заиграват с всички .
А и по - малкото ,но качествени играчки развиват много повече въображението .

# 115
Детето ми е на почти 3 годинки и забелзвам, че има най-голям интерес към образоватвлните и класическите играчки спрямо настроението, в което е. Определено се развиват разлипни умения, учат се на търпение и спокойствие.
Постоянно купувам различни играчки, за да има разнообразие, къде заради мен къде заради детето 🤣

# 116
Моето дете е на 6 години и половина,  обичам всички играчки . Най-много иска Лего играчки в момента,  но харесва и класическите играчки. Харесва също логически и образователни игри и играчки.
При нас вече количеството определено не е от значение,  защото качеството е по-важно.

# 117
  • Пловдив
Синът ми е на почти 5 години и обича да играе с логически игри, книжки с пъзели, конструктори. Обича както интерактивни игри, така и класически.
Има доста играчки и губи интерес, затова вадя на ротационен принцип.

# 118
На три години. Предпочита интерактивни те играчки

# 119
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Моето дете е на три години и обича интерактивни и образователни играчки. Отразява и се чудесно, събужда още повече любопитството и изгражда нови умения.
Смятам, че няма нужда да се затрупваме с твърде много вещи, също и играчки.

Общи условия

Активация на акаунт