Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 387
  • 209
  •   1
Отговори
# 90
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
 Моето дете е на почти 4 години.Харесва да реди пъзели и да си играе с камиони .Купуваме играчки само за празниците и се старая да не се презатрупваме. Избирам ги да са качествени и интересни.

# 91
Участвам за внучето ми, което е на 9 месеца. Точно сега започва да се интересува повече от играчки и интерактивните привличат най-силно вниманието му. Но според мен класическите го заинтригуват за по-дълго време и с тях се занимава повече, особено ако има някой възрастен покрай него да "играят" заедно.

Определено голямото количество играчки не е от полза, в един момент детето спира да ги забелязва и няма възможност да ги разучи всичките, ако са много.

# 92
Здравейте.
Моето момченце е на 2 г и половина и в ежедневието си предпочита коли и да си ги нарежда и играе с тях. Вечер преди заспиване иска книги и да ги четем заедно,много дръпна в развитието си с тях.Интересни са му и интерактивните играчки,а от монтесори дървени играчки изобщо няма интерес и никога не са го впечатлявали.

# 93
Синът ми е на 9 години. Предпочита класически игри и занимания,като не изключваме и образователните. Според мен се отразяват добре на развитието му въпреки електронните устройства.Залагаме на качеството вместо количеството при избора на играчки.

# 94
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? - Синът ми е на 7г ,предпочита класичиски игри,като шах,не се сърди човече,морски шах,дама. Строи лего.Включваме и образователни. Мисля, че добре се отразява на логическото и абстрактно мислене.
 Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? Определено в един момент от израстването му , започна да прави разлика между качество и количество..

# 95
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?

Имам две момчета, на почти 8г и 3,5г. Обичат всякакви играчки! Все пак големият предпочита класически момчешки - колички, такива с дистанционно, конструктори. Малкият пък предпочита самолети и кораби Simple Smile За мен всяка играчка развива детето - моите си разиграват различни ситуации според играчката. Аз харесвам много настолни игри, но у нас никой не може да седи 5 мин на едно място !
 Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?

Казват, че в един момент има преднасищане, но дори еднакви играчки в различен цвят са им интересни, много зависи от ситуацията.

# 96
  • Ruse, Bulgaria
Синът ми е почти на 4 години. Предпочита да играе с класически играчки - багери, самолети, пластелин, но харесва и интерактивните и образователните такива. Играта е полезна за развитието на детето. Що се отас до оптималното количество играчки, аз съм на мнение, че няма такова. Децата искат играчки колкото повече, толкова повече, но често играят с малко на брой играчки.

# 97
  • Банско
Големият ми син е на 6 и най-много играе лего, тематични играчки примерно Майнкрафт и бордови игри.
Играчките никога не стигат в нас, но и никога не свършват все още. За наше щастие имаме и бебче, и то наследява всичко 🙂. А ще се купуват и още 🫣😄

# 98
Едното ми момиче на 3 годинки , а другото - на 10 месеца .
И двете обичат образователни играчки ,както и такива ,които пеят и с тях могат да танцуват и учат нови думички.
За децата играчките винаги са малко ,  но за родителите - прекалено много .

# 99
Синът ми скоро ще стане на 4 години. Предпочита  багери, камиони, пластилин, но харесва и интерактивните и образователните играчки. За мен като родител е важно играчката да бъде полезна за развитието на детето. Оптималното количество играчки - няма такова. Някои деца искат да имат много играчки, моят син също има много, но често играе с точно определени и наистина има някои, които не са пипнати.

# 100
Имам две деца – на 1 и 5 години. Предпочитаме класически играчки, които развиват въображението. 🙂

# 101
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Детето ми е скоро ще навърши 4 години. Играе си с всякакви играчки, като предпочита образователните. Когато беше по-малка имаше доста "святкащи" и "шумни" играчки и смятам че се превъзбуждаше от тях. За една Коледа получи такъв таблет  и слушаше песни и приказки от него.
Смятам, че не е нужно едно дете да се затрупва с играчки.

# 102
Дъщеря ми е на 4 г. и на този етап предпочита да играе с кукли, детска кухня, редене на пъзели. Като цяло се интересува най-вече от рокли, аксесоари и детски гримове.
Разполагаме с оптимално количество играчки, нищо прекалено, купуваме предимно за празници.

# 103

Малкият ми син е почти на 3 и към момента е повече запален към колички. Обича да реди и кубчета. Все още не проявява интерес към някакви по-сложни игри или пъзели/само с няколко големи части/. Иначе се развива страхотно, расте, говори много, изключително будно и умно дете. Има играчки и то доста, повече отколкото има нужда според мен, но повечето са ни подарявани.

# 104
На колко години е вашето дете? - на 6 юли ще направи 3год.

какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – Според "настроението", но бих казала,че всички са й интересни в определен период от време.

Как това се отразява на развитието му? - Забелязала съм,че да кажем с  мемори картите,пъзелите, дори и книжките за оцветяване, изключително много развиват и паметта, старанието да различи линиите на рисунките за да не излиза от очертанията, пъзелите да се концентрира да намери правилното парче.
Интерактивните я забавляват доста.
Като за тази възраст съм изключително доволна от "умението" да извлече полезното от играчките.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - Възможно е да е така, но при нас играчките "идват на разменни начела" , взимаме от приятелки и братовчедки, които са ги израстнали, които са им омръзнали и съответно ги разменяме. Така, хем не омръзват,хем имаме нещо ново за игра и не се купуват постоянно нови и нови само за да се задоволи детето, защото са му омръзнали старите.
Редовно от някои игри измисляме други игри и пак става интересно и увлекателно.

Общи условия

Активация на акаунт