Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 386
  • 209
  •   1
Отговори
# 75
Детето ми е почти на 4 г и половина. Обича да строи с конструктори и с лего, да реди пъзели, харесва интерактивни играчки - така научи числата до 10 на английски и английската азбука.

# 76
Детенцето ни е на 1год и 8 месеца и нй-много обича да си играе с багери, трактори и колички. Има и конструктор, с който много играе, а в последно време много му харесва да "рисува"- навън с тебешири, вкъщи с пастели.

# 77
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
Моите деца са вече големи, но племенникът ми е на 5 и много обича образователни игри. Благодарение на това знае много и интересни неща, свързани с животните, градовете, държавите. Понякога ми задава въпроси, които ме затрудняват и това много го забавлява 😄
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
Не. Аз съм на принципа на Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече!"😉

# 78
  • София
Внучето ми е на 2,5 години. Обича интерактивните игри, но се интересува и от простите класически играчки, които му предлагам.

# 79
  • моята мила родна страна
Дъщеря ми е на 7 години, обича всякакви играчки. Оттук насетне се стремя към такива с образователна насоченост, които обогатяват по някакъв начин. Много обича и книжките, особено енциклопедии, най-вече с животни.

# 80
  • Countryside
На колко години е вашето дете -синът ми е на 4г, дъщеря ми е на 11г.

и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? -предпочитам класически играчки, защото смятам, че развиват въображението. Дъщеря ми предпочиташе интерактивни като малка, а сега настолни игри. Синът ми му дай топка или балон, колело  мъча се с интерактивни играчки да му събудя интереса към писане и рисуване, но за сега без успех. Не бих казала, че играчките се отразяват на развитието, освен ако детето не седи нон стоп на телефон или таблет, но това не са играчки в традициония смисъл.

Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - смятам, че са презадоволени и двамата.

# 81
Моето дете е на 4,6 години.
Освен колички обича настолни игри - с карти, с пионки и зарове. Ако е по-сложна играта за възрастта му, то си измисля негови правила и играем по тях.
Абсолютно смятам, че "повече" не е "по-добре". Иначе не се ценят наличните и се свиква на постоянно искане на нови и нови.
Също така повечето играчки трябва да са прибрани, а да са извадени относително малка част, с която да се играе. Когато иска да се извади прибрана играчка, първо връщаме някоя от извадените.
Не е лесно първите години, но като свикнат си струва усилията!

# 82
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?-Детето ми е на 4г. Обича да играе с превозни средства и Лего,но също и образователни игри.
 Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?-може би е така, но съвременните деца са презадоволени с играчки,затова аз лично се старая да купувам по-малко, но по-качествени.

# 83
Големият на 8, малкият на 5.Обичат интерактивни играчки, пъзели и лего.

# 84
Малкото ми дете е на 5 години. Той много обича да играе с дребни играчки - стикита, емоджита. Подрежда ги, говори им и играе ролеви игри с тях. Не съм сигурна как точно му се отразяват, но смятам, че не е лошо. Заиграва се сам с тях. Също така от скоро много обича и да реди пъзели. Честно казано, все по-рядко купувам играчки, защото виждам, че голяма част от тях не се използват изобщо. Има си 2-3 любими и играе основно с тях.

# 85
Синът ми е на 2години. Обича да играе с интерактивни и образователни играчки. Много от които му помагат за развитието. Аз съм за повече играчки. Съгласна съм да давам пари за играчки периодично по малко и детето ми да има интерес към тях. Насърчавам го да играе с играчките си и за момента се държим на страна от телефони и телевизии!

# 86
Детето ми е на 2г, играе с доста играчки, но за кратко. Като има повече разнообразие се изнервя и не успява да се заиграе добре с тях, та качеството пред количеството избираме ние.

# 87
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? 
 Отг: Детето ми е на 7 години. Обича да играе както с образователни и интерактивни игри така и да си измисля свои собствени игри и сценки. Мисля, че е много важно родителите да показват на децата си как се играе с дадени играчки и да оставят на въображението им да усвоят и дори развият нови качества и умения. Мисля, че дори от нещо на пръв поглед съвсем скучно може да се направи супер игра. Смятам, че игрите, в които децата се учат на нови думи, мелодии, приказки дори спомагат в детското развитие. Понякога купуваме и подаръци, които да кажем не са много подходящи за определена възраст, но детето може доста бързо да придобие нови знания и да ги приложи,било то книжки, играчки, игри и дори плюшени приятели. Simple Smile И все пак не трябва да затрупваме децата с количества играчки, защото те нямат времето да опознаят една, която да им е омръзнала и да прехвърлят внимание на следващата. По-добре качество, отколкото количество нови подаръци. И все пак играчките е хубаво да са съобразени с възрастта на детето и най-важното е то да се забавлява, развива и учи чрез тях. Simple Smile

# 88
Децата ми са на 4 и 1 години. И двамата харесват образователни и музикални играчки. Впечатляват се от мелодии, не от светлини и картинки.
Играчките ни са много. Голяма част са излишни. Дъщеря ми си играе с нашите тенджери, тигани. Забавлява се много повече.
Книжки взимаме и има доста. Но за книгите не поставяме лимит. Иска ли детето книжка-купува се!

# 89
Имам трима сина на възраст 5 месеца, 2,5г. и 8г. Средният харесва и образователни, и класически играчки. С едните му е приятно да придобива нови умения, с които после се "хвали", а класическите развиват въображението му, измисляйки си роли и сцени. Смятам за излишно едно дете да има твърде много играчки.

Общи условия

Активация на акаунт