Боледуване на децата ни - тема 90

• 19 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Дани, аз предпочитам началото на сезона, защото още морето не е пълно с л@@@а и е рано за чревни, уж. Надявам се само да е достатъчно топло.

# 226
Благодаря ви, аз кашлица почти нямам, само болка при поемане на въздух. От второто хапче има разлика, една идея съм по добре. Снощи имах и лека температура 37,7 но спадна сама и това беше, дано малката не прихване нещо само

# 227
  • shumen
Мимчо,радвам се,че си по-добре.Дано малката не прихване от теб.
Ваня,още е студена водата.Но до към края на месеца ще се стопли предполагам.

# 228
Момичета, изпаднах в стрис, малката вдигна 39 тази вечер. Аз не от температурата се стресирам, а че сме на море след 7 дни и ако се изредим всички не ми се мисли.
Какво върлува сега с темпиратура, не е чревен!
Гърло каза че я боли леко, като и спадна температурата си хапна добре.

# 229
Само да кажа, че ние сме от морето и от петък насам цялото семейство се изредихме с чревен вирус. Днес последна започна да повръща дъщеря ми. Така че чревните вируси вече започнаха с пълна сила…

# 230
Оле, ужас, това е кошмарно. Имате ли представа от какво е? Храна? Някой да се е нагълтал с морска вода?

Момичета, сливиците на каката са огромни! Аз дето не разбирам от гърло и сливици, виждам, че са огромни! Какво се прави в такъв случай? Няма температура, в петък я болеше гърлото сега казва, че не я боли. Нищо не съм й давала...

# 231
Пробвай с омнибиотик имунд за тия сливици.

# 232
Криво ляво изкара ходещото на градина две седмици, за утре има много време да я мисля от сега.

В петък като се прибирахме срещнах позната работеща в детска градина, не в която посещаваме, каза, че яслената група за една седмица изпокапали децата от нещо като налепи по гърлото

# 233
Колко време след свещичка Вомитусхил мога да сложа Вомакур? Започнах с Вомитусхил, но не виждам да дава резултат. Дъщеря ми започна да повръща на по- често дори и без да е пила глътка вода. Страхувам се до къде ще я докараме.
Не сме ходили нито на плаж, нито на градина. Ходят единствено на детската площадка…

# 234
Вомитусхила е измишльотина, та може вомакур веднага.

# 235
  • shumen
При моето дете помага само натриев цитрат за повръщане.
DK86,то и на площадката може да е имало някое болно и да се е заразило детето.
Ваня,с такова рязко вдигане на Т и то висока да не е гнойна ангина?Дано до морето се оправи и да не се заразите и другите.
Моя започна със паданията и синините.Днес  на 2 пъти пада и си обели коляното.Като се прибрахме едва се съблече и окъпа.

# 236
Ох, никога не съм давала Омнибиотик имунд и го нямам вкъщи.Чудя се дали да я пуснам на градина утре. Няма абсолютно никакви други симптоми... Нито кашля, нито я боли гърлото, нито хрема, нито температура. Обаче май ще я оставя вкъщи да я види лекар.

DK86, много неприятно. Остави, че докато си вкъщи е гадно да повръщаш, а докато си на почивка е още по-лошо, защото си прецакваш морето... Да се оправяте бързо!

Ваня, вие също! Но имате време до морето. А те нали сега са ваканция вашите девойки, откъде таз температура?

Дани, аз съм много тревожна с паданията. Дребното дето скоро става на 3, още го държа за ръка Sad Помня, че майка ми беше същата, явно ми го е предала, пък аз ще го предам на моите деца Sad

# 237
  • shumen
Барбалена,и мен ме е страх като падне.И като си го знам моя колко е див и все бяга по 100 пъти повтарям да внимава.

# 238
Моите вчера и днес обелиха колената, голямото сутринта целия нос. Мажа с цикатридина и се моля да не остане белег. До края на лятото ще приличат на очукани войнишки манерки.
След седмица заминаваме на море. Голямото ходи на детска. Започвам да се замислям дали да не я спра 2-3 дни в края на седмицата за всеки случай… макар че това ще ми коства поне 50 бели косъма 😫 като са двете деца вкъщи положението в меко казано драматично, епично, комично, трагично… ще си помисля утре като замине към ДГ и мога да си чуя мислите всъщност.
Отделно много се притеснявам как ще е времето и водата на морето… уж по-рано отиваме да не сме в жегите, ама тая година специално имам чувството, че още е хладно. 😒☹

# 239
Аз най-обичам в края на юни на море. Да водата още е хладна, но поносимо за къпане. Но пък дните са дълги и може да се стои на плаж до 20ч. и тогава точно е много приятно. Още не е пренаселено и водата е сравнително чиста все още. Дори да има ден-два по-лошо време, до сега повече от ден не сме пропускали плаж, ходим през юни от 2014г, тази година за съжаление ще можем в края на юли, точно в пика на сезона, но така се получиха нещата. Надявам се в началото на септември да направим и второ море, септември водата е още топла, но се стъмва рано и вечер си е направо студено (поне за мен) и водата определено дори видимо не изглежда особено чиста има и мъртви вълнения. Като цяло предпочитам юни определено. Малкото дете беше болно миналата седмица, пак го удари ларингита. Май отново има някакъв пик на вирусите, а уж трябваше да намалеят.

Общи условия

Активация на акаунт