Боледуване на децата ни - тема 90

• 18 950
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Това го срещам доста често като отзив вече от него. Явно доста се е променил...

# 736
Ние и още едно познато дете махнахме при доктор Йорданов в Тримонциум. Аз лично съм доволна как мина всичко.

# 737
  • shumen
Ние ходихме на лекар.Вирус е при моя със силно зачервено гърло,кашлица и хрема.Чак се учуди как с толкова червено гърло не е вдигнал Т.Изписа му Хексоралетен,спрей за гърло с невен и прополис и Изопринозин.

# 738
Здравейте, предстои ми махане на 3-та сливица на сина ми, който е на 4,6. Педиатъркара му ме насочи към Пловдив, клиника Каспела, въпреки че сме от Бургас. Знам, че има майки от Пловдив в темата. Може ли да ми дадете препоръки към кой УНГ да се насоча и много ли се чака за час за кон султация? Благодаря ви предварително.
Имам позната в Бургас, махаха там 3та сливица на сина й, даже с лазер я махаха. Беше много доволна, още на същия ден ги изписали. 100% и там има читави УНГ специалисти, не виждам смисъл да се бие път до Пловдив (въпреки, че аз съм от там).

# 739
О и аз съм от тези които ги свива в дясно ....дори април бях на дежурен кабинет,че се уплаших тогава ми казаха че е нещо с червата и ми изписа нещо за баланс на червата,сега нз какво е от вчера пак ме стяга леко,вчера взех спазмалгон
Иначе си имам проблеми с бъбреците може и това да е

# 740
  • shumen
Мими,може и бъбрек да е.Аз пих Ношпа онзи ден и повече не ме е боляло.
Аман от болести и лятото.Моя киха,подсмърча и в тая жега сме вкъщи и подивя.

# 741
И аз съм с такъв вирус с хрема, като детето ти, danaeka.
Изведнъж започна с кихане и запушен нос, чак през личния минах, в жегата набъбват лигавиците и главата гюле.
Няма отърване и сега лятото

# 742
Пийте нещо с псевдоефедрин, да поотпуши носа. Като ви слушам съм на тръни, не свършват сополите цяло лято. Децата бяха при майка ми няколко дни с една кутия нурофен за дъвчене и кутия ефералган, да има нещо от зор заман, но за щастие не се наложи.

# 743
  • shumen
Щефи,не знам вече.Ужасен е тоя вирус с тая хрема посред лятото.
Ваня,добре,че не се е наложило да ги ползват.И аз го изпратих моя с лекарства на Тайван и не ги е ползвал,но си донесе хремата от там.

# 744
Нас ни повтаря.... В събота сутринта му беше последният 7-ми прием нс Аб и беше пушка. Днес след обяд положението е същото като миналата седмица... Преди час вдигна 39,3..Сутринта се събуди без глас. След обед вдигна 37,3 каза, че му е студено и дадох нурофен.
Утре на изследвания и на лекар.
Т я свалих с 300 зора на 37,8.  Дадох Нурофен, след половин час се покачи и сложих свещичка Ефералган.
Освен това правя и компреси с вода и мажа със спирт и вода на сгъвките 50/50.

# 745
Тази сутрин стана с леко подут клепач ..вчера ми се оплакваше няколко пъти че го боли,но нямаше нищо нито е зачервено нито сълзи каза че 2 пъти го е ударила топка там ..какво да правя за облекчение ..компреси или?

# 746
  • до най-прекрасния мъж
И удома всички сме сополиви след детето. Тя е вече почти добре, има малко секрет, но вече отшумява. Аз вчера бях леш, боли ме гърба от кашлица, носът ми е червен като на Дядо Коледа. От вчера и ММ подсмърча, точно се оплака, че и той не е спал тази нощ от хрема. Аман вече...

# 747
Нас ни повтаря.... В събота сутринта му беше последният 7-ми прием нс Аб и беше пушка. Днес след обяд положението е същото като миналата седмица... Преди час вдигна 39,3..Сутринта се събуди без глас. След обед вдигна 37,3 каза, че му е студено и дадох нурофен.
Утре на изследвания и на лекар.
Т я свалих с 300 зора на 37,8.  Дадох Нурофен, след половин час се покачи и сложих свещичка Ефералган.
Освен това правя и компреси с вода и мажа със спирт и вода на сгъвките 50/50.

Ехе, какво се случва?! То и аз едва се оправих от ангината. Даже още имам налепи малко от едната страна. А имам още 3 дни от АБ.
Сега как е детето? Освен Т какво друго има?

# 748
  • shumen
Емилия,дано се оправи скоро детенце.
Frozen,дано мине скоро при теб.
Blue angel,офф,ужасна е тая хрема.
Моя днес е на плаж с вуйчо си.Дано остави хремата и кихавиците там,а не да се върне по болен.
П.С.Пускам нова тема.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт