Боледуване на децата ни - тема 90

• 19 232
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Моите деца тъкмо свършиха АБ и отидохме на бал в Бургас. Издуха ни вятъра в Морската градина и на двете им текнаха носовете. Взех и аз Зим да пръскам, че ксилометазолина го спрях преди седмица. Баща им пък от вчера е на АБ, със зверска кашлица, чак мускулна треска има.
Танче, и аз ще се включа към въпроса на останалите.. Нали детето сега е здраво, не ходи на градина, тъкмо свършихте Аугментина. Защо е пак този Сумамед? Иска да лекува сливицата с АБ ли?

# 61
  • shumen
Хоуп,ние пък бяхме в Тутракан Събота в дъжда и студа,и ни валя и дъжд и сега се моля да не се разболее.

# 62
Днес водих на контролен преглед пробления със сливицата, продължава още два дни аугментин, изписаха му малко назик...... И за махане говорят, ако такова още юни.
Детето е с един светъл, гъст, прозрачен секрет, който чистя два три пъти дневно
Пръска колдисеп по съвет на педиатър можело по-дълго да се дава.
Обясниха, че този секрет пречи на тръбичките въздух към ушите и така при най - малкия вирус пак ще е същото.
Няма да го пускам на градина, докато не минем още консултации, вече въпроса е кой ще е доктора с махане на сливица.

Другия се пазари, че без - той е 🙂, така се обръща към брат си, няма да ходи на градина. .. цирк

# 63
Ние бяхме почивка 2 дни без децата и хванахме някаква ужасна хрема - дали ни надуха по външните топила, дали лепнахме нещо от кашлящи и кихащи хора в спа-то или ресторанта - не знам. За първи път ми се случва, а в сняг сме били на външни съоръжения и не сме се разболявали, сега щото духаше ли…
От вчера и двете деца покашлят рядко, но ги чувам, от днес гледам, че похъркват носовете. Не са на градина, защото се довлякохме в провинцията за няколко дни и се чудя с какво да ги пресека - от другата седмица искам да ги пращам, голямото даже е на екскурзия. Това Зим звучи добре в Гугъл, става ли за някакъв опит да прекъсна каквото и да е тръгнало? Направо ми се реве, и двете имат часове за ваксини по-другата седмица. Офффф

# 64
Моите деца тъкмо свършиха АБ и отидохме на бал в Бургас. Издуха ни вятъра в Морската градина и на двете им текнаха носовете. Взех и аз Зим да пръскам, че ксилометазолина го спрях преди седмица. Баща им пък от вчера е на АБ, със зверска кашлица, чак мускулна треска има.
Танче, и аз ще се включа към въпроса на останалите.. Нали детето сега е здраво, не ходи на градина, тъкмо свършихте Аугментина. Защо е пак този Сумамед? Иска да лекува сливицата с АБ ли?
Със това лечение всъщност е за бактериите които има .За да може да се оправи и да се върне сливицата в нейния си размер.
Също така има още секрет в гърлото.
Имаше секрет след тъпчето на дясното ухо вече го няма секрета но тръбите били запушени.

# 65
  • София
Ние бяхме почивка 2 дни без децата и хванахме някаква ужасна хрема - дали ни надуха по външните топила, дали лепнахме нещо от кашлящи и кихащи хора в спа-то или ресторанта - не знам. За първи път ми се случва, а в сняг сме били на външни съоръжения и не сме се разболявали, сега щото духаше ли…
От вчера и двете деца покашлят рядко, но ги чувам, от днес гледам, че похъркват носовете. Не са на градина, защото се довлякохме в провинцията за няколко дни и се чудя с какво да ги пресека - от другата седмица искам да ги пращам, голямото даже е на екскурзия. Това Зим звучи добре в Гугъл, става ли за някакъв опит да прекъсна каквото и да е тръгнало? Направо ми се реве, и двете имат часове за ваксини по-другата седмица. Офффф
Колдисепт Наносилвър също може да пробвате или другият вариант е просто да слагате по няколко капки сребърна вода(разредена за ползване) в носа. Подкашлят вероятно от секретите от носа.

# 66
Аз винаги пръскам зим, защото втечнява секрета, но като тръгне сопол 10 дни не ни мърдат.

# 67
Здравейте, притеснявам се от това постоянно изписване на противоалергични за кашлица. Веднъж пробвах с Фенистил и не видях резултат, сега изписаха Ксизал и не помня дали съм давала, но нещо не ми се ще. Ериус въобще не съм давала, заради листовката, въпреки че и той е бил изписван многократно. Какво е вашето мнение?

# 68
  • shumen
Dentz,аз съм давала Ериус по дълго време,но проблеми не сме имали.Единствено,че от него моя ставаше по сънлив.

# 69
Давам ериус почти на всяко боледуване. Няма проблеми с него, но повечето пъти ефект не виждам.

# 70
Ксизал давам, но зависи от боледуването. На дъщерята много й изписваха, Ериус имам чувството, че не й действаше, но Ксизал да. Сега и със сина ни когато има нужда, давам, не чакам да ми изпишат.

# 71
Заведох днес голямото на лекар, това което кашля спорадично, другото само хърка. Казаха съвсем леко зачервено гърло, всичко друго добре - сироп Фритус. За първи път го чувам, хем за суха, хем за влажна кашлица - как па е възможно това не знам. Давам. Пръскам Зим и на двете. Правя вуду магии, моля се на всички богове, нямам сили за още болести ☹😩

# 72
Проблемът ми с Ериус е, че в листовката пишеше нещо за гърчове, а ние имаме история с това. Ще видя какво ще правим с Ксизал, кашлицата почва да не ми харесва.
the doors, в момента давам Гринтус, той е по същия начин- и за суха, и за влажна.

# 73
  • shumen
Има сиропи и за суха,и за влажня кашлица.Гринтус е по същия начин.
The doors,дано се разминете само с това.
Dentz,и Ксизал съм давала и проблеми не сме имали.Само това,че ставаше по сънлив моя.

# 74
Противоалергично при боледуване изписват за отбъбване на лигавицата (обикновено). Има и други случаи, примерно знам за ларингити че изчисват, друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт